Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften in Enschede
Traplift kopen in de gemeente Enschede

Ruim aanbod van nieuwe en gebruikte trapliften in Enschede

Installatie mogelijk op zowel een rechte trap als op een trap met bochten.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk Stannah’s verschillende mobiliteitsoplossingen in de gemeente Enschede

Bent u op zoek naar een betrouwbare tweedehands- of nieuwe traplift? Met Stannah kunt u er zeker van zijn dat u een op maat gemaakt kwaliteitsproduct koopt. Stannah biedt verschillende soorten trapliften aan voor installatie op zowel rechte trappen als op trappen met bochten in de gemeente Enschede. Indien u buiten trappen toegankelijk wilt maken dan hebben wij ook een optie voor buitentrappen, bestendig tegen regen en vrieskou.

De volgende Stannah producten zijn ook in de gemeente Enschede te installeren:

Bij een vrijblijvende offerte aanvraag, komt er een ervaren Stannah adviseur bij u langs om u advies op maat aan te kunnen bieden. Tijdens dit bezoek wordt uw trap nauwkeurig opgemeten en het snelle en makkelijke installatie proces uitgelegd. Alle opties worden samen met u bekeken en u krijgt de gelegenheid om vragen te stellen. U doet dit immers niet iedere dag, wij begrijpen dat u vragen heeft.

Vragen als; wat kost een traplift? Bestaat er een vergoeding via de Wet maatschappelijke ondersteuning? Hoe wordt een gebruikt exemplaar klaar gemaakt voor de verkoop? Wij geven u een duidelijk antwoord zodat u de beste keuze kunt maken.

Met Stannah bent u verzekerd van garantie en kwaliteit, wij zijn erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Dit nationaal keurmerk betekent dat wij ieder jaar door een onafhankelijke certificerende instelling worden getoetst.  Deze onafhankelijke beoordeling wordt aan de hand van een aantal strenge eisen uitgevoerd, en gaan over de actuele wet- en regelgeving, kwaliteitszorg, fysieke omgeving, garantie en nazorg. Het is niet voor niets dat Stannah al meer dan 750.000 trapliften over de hele wereld heeft mogen installeren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een gratis brochure.

Niet in Enschede?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Onze trapliften zijn aan de hand van verschillende opties compleet te personaliseren. Wij bieden een grote keuze aan verschillende kleuren, stoffen en omlijstingen om uw Stannah traplift echt de uwe te maken. Neem contact met ons op een vraag een vrijblijvende offerte of u kunt ook een gratis brochure aanvragen.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button