Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Nieuwe en tweedehands trapliften in Zwolle
Een traplift op maat in de gemeente Zwolle

Ontvang vrijblijvend advies

Voor rechte trappen en trappen met bochten, overal in de gemeente Zwolle te installeren.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk ons aanbod aan nieuwe en gebruikte trapliften in de gemeente Zwolle.

Stannah levert verschillende mobiliteitsoplossingen in de gemeente Zwolle. Naast onze trapliften die zowel op een rechte trap als op een trap met één of meer bochten geïnstalleerd kunnen worden, bieden wij ook plateauliften voor binnen én buiten installatie en schachtloze huisliften. Heeft u buiten ook trappen? Geen probleem, een buiten traplift voor rechte trappen behoord ook tot de mogelijkheden.

Neemt u contact met ons op wanneer de trap problematisch begint te worden en u een optie zoekt om in uw huidige woning te blijven. Onze adviseurs geven u duidelijk en vakkundig advies en bekijken samen met u wat de beste optie voor uw wensen en behoeftes is. Een van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs, en neemt de tijd om u zo goed mogelijk te informeren zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken.

Tijdens het advies aan huis komen de volgende punten aan bod:

Dit is geen alledaagse boodschap, wij begrijpen dan ook dat u vragen heeft. Vragen zoals; hoeveel kost een traplift? Zijn gebruikte trapliften net zo veilig als nieuwe? Kan ik een vergoeding bij de gemeente Zwolle aanvragen? Onze adviseurs helpen u graag met uw vragen zodat u de juiste keuze kunt maken.

Met Stannah bent u verzekerd van kwaliteit, zo gingen al meer dan 750.000 mensen wereldwijd u voor. Stannah is door het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen erkend, wat inhoudt dat een onafhankelijke certificerende instelling Stannah aan de hand van strenge eisen jaarlijks beoordeelt. Deze beoordeling heeft betrekking op verschillende aspecten waaronder; onze diensten, producten, actuele wet- en regelgeving, fysieke omgeving, nazorg en garantie. Wilt u meer weten over een traplift kopen in de gemeente Zwolle? Vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte en bekijk al uw opties.

Niet in Zwolle?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Personaliseer uw Stannah aan de hand van de verschillende kleuren, stoffen en omlijsting opties waaruit u kunt kiezen. Bekijk welke op maat gemaakte traplift het beste bij u en bij uw woning past. Ontvang een gratis brochure en ontvang vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button