Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften kopen in Utrecht
Vergelijk onze trapliftmodellen

Ontvang geheel vrijblijvend advies op maat.

Stannah biedt op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen in de regio Utrecht om moeiteloos hoogte verschillen en trappen te overbruggen.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Wilt u een traplift kopen in Utrecht?

Bij het kopen van een traplift van Stannah bent u verzekerd van degelijkheid en topkwaliteit, erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen heeft u de garantie dat al onze producten aan de strengste kwaliteits-en veiligheidseisen voldoen. Zowel voor onze nieuwe-als tweedehands modellen.  Wij leveren overal in Utrecht op maat gemaakte trapliften, plateauliften en huisliften.

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren adviseurs ontvangt u alle informatie met betrekking tot de prijs en installatie van een traplift, of een van onze andere mobiliteitsoplossingen. Samen met onze ervaren adviseur bekijkt u de slimste oplossing die zowel bij u, als bij uw woning past.

De volgende momenten komen aan bod tijdens het vrijblijvende bezoek bij u thuis in de regio Utrecht:

Wanneer u een traplift wilt installeren, zoekt u waarschijnlijk eerst naar het duidelijkste advies op maat wat er in de markt beschikbaar is. Wij helpen u om de slimste keuze voor uzelf te maken, compleet vrijblijvend en in uw eigen tijd, u koopt immers niet elke dag een traplift.

Stannah’s service spreidt zich over heel Utrecht uit voor zowel vóór als ná de verkoop, wij komen graag bij u langs om u zo goed mogelijk te informeren.  Vraag vandaag nog een gratis brochure of vrijblijvende offerte aan.

In sommige gevallen kan uw gemeente in Utrecht u helpen met de aanschaf van een traplift via de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) of via het persoonsgebonden budget (PGB).  Wilt u hier meer over weten? Bekijk onze pagina: Een traplift via de WMO stap voor stap bekeken

Niet in Utrecht?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Noord-Holland

Meer informatie >

Zuid-Holland

Meer informatie >

Noord-Brabant

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah heeft wereldwijd 750.000 huishoudens toegankelijk gemaakt, door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment aan de hand van reële behoeftes van onze klanten kunnen ontwerpen. Vergelijk de verschillende modellen, kleuren, stoffen en omlijstingen. Vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button