Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Trapliften in de gemeente Utrechtse heuvelrug
Een traplift kopen in de gemeente Utrechtse heuvelrug

Ontvang een vrijblijvende offerte in Amerongen, Maarn, Leersum, Driebergen-Rijsenburg, Doorn

Trapliften voor installatie op zowel een rechte trap als op een trap met bochten, overal in de gemeente Utrechtse heuvelrug te plaatsen

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk Stannah’s verschillende mobiliteitsoplossingen in de gemeente Utrechtse heuvelrug.

Bent u op zoek naar een traplift voor een rechte trap of voor een trap met bochten in de gemeente Utrechtse heuvelrug? Stannah is leverancier en fabrikant in de regio Utrecht. Ons assortiment bestaat uit zowel de mogelijkheid voor een nieuw- als voor een tweedehands exemplaar.

Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt zal een van onze adviseurs gratis bij u thuiskomen. Tijdens dit bezoek ontvangt u een vrijblijvende op maat gemaakte offerte. Daarnaast kunt u een nieuw en een gebruikt model met elkaar vergelijken, wordt uw trap nauwkeurig opgemeten en krijgt u de gelegenheid om al uw vragen te stellen. Denkt u bijvoorbeeld aan vragen zoals; kan ik een traplift kopen via de Wet maatschappelijke ondersteuning? Moet ik daar een eigen bijdrage voor betalen?

Wanneer u een traplift nodig heeft, is het normaal dat u veel vragen heeft het is immers geen alledaagse boodschap. Wij geven u duidelijk antwoord zodat u een overwogen keuze kunt maken die bij u past. Onze adviseurs staan voor u klaar om de beste oplossing voor u te vinden en helpen u graag verder.

Stannah levert ook de volgende mobiliteitsoplossingen in de gemeente Utrechtse heuvelrug:

Stannah is de beste oplossing wanneer u een traplift nodig heeft omdat de trap een blokkade in uw huis is geworden. Erkend met het  Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen heeft u de zekerheid dat zowel onze producten als onze diensten aan de strengste veiligheids-en kwaliteitseisen voldoen.

Niet in de Utrechtse heuvelrug?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere gemeente in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Lansingerland

Meer informatie >

Kaag en Braassem

Meer informatie >

Haarlemmermeer

Meer informatie >

Goeree Overflakkee

Meer informatie >

De Ronde Venen

Meer informatie >

HTL Bollenstreek

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Wij helpen u graag met het vinden van de beste oplossing voor uw behoeften en voor uw woning. Daarom hebben wij verschillende modellen en worden deze altijd op maat gemaakt, en geven wij verschillende kleur, stoffering en omlijsting opties. Vraag een gratis brochure of  vrijblijvende offerteaan voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button