Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften in Zeeland
Een traplift op maat in Zeeland

Ontvang vrijblijvend advies op maat

Bekijk ons aanbod nieuwe- en tweedehands trapliften in de regio Zeeland, voor zowel rechte trappen als trappen met één of meer bochten.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Zoekt u een mobiliteitsoplossing in Zeeland?

Stannah biedt in alle gemeentes van de provincie Zeeland op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen. Ons assortiment bestaat uit nieuwe en tweedehands trapliften voor zowel rechte als gebogen trappen, plateauliften en schachtloze huisliften. Een van onze adviseurs geeft u graag vrijblijvend advies tijdens een bezoek aan huis en bespreken de volgende punten met u:

Dit is geen alledaagse boodschap, wij begrijpen dat u vragen heeft waarop u een helder en betrouwbaar antwoord zoekt.  Wij helpen u graag met vragen zoals; hoeveel kost een traplift? Is er eventueel een vergoeding waar ik aanspraak via de wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) of persoonsgebonden budget (Pgb) op kan maken? Heb ik in Zeeland een vergunning nodig voor de installatie? Het antwoord op deze laatste vraag is nee, wat de andere vragen betreft, daar helpen wij u graag persoonlijk mee.

Stannah’s service spreidt zich over heel Zeeland uit voor zowel vóór als ná de verkoop. Vraag vandaag nog een gratis brochure of  offerte aan voor vrijblijvend advies op maat.

Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen, dit houdt in dat onze producten jaarlijks door een onafhankelijke certificerende instelling getest worden op een aantal strenge eisen met betrekking tot onze producten en diensten, maar ook op de actuele wet- en regelgeving, nazorg, kwaliteitszorg, fysieke omgeving en garantie. Met Stannah bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en vakmanschap.

Niet in Zeeland?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Noord-Holland

Meer informatie >

Noord-Brabant

Meer informatie >

Zuid-Holland

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah is al meer dan 150 jaar leverancier en fabrikant van liften, wij zijn wereldwijd het meest gekozen trapliftenmerk en hebben over de hele wereld meer dan 750.000 installaties gerealiseerd. Stannah biedt een brede keuze aan trapliften, vergelijk en bekijk de verschillende modellen, kleuren, stoffen en omlijstingen. Vraag een vrijblijvende offerte of gratis brochure voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button