Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Trapliften in Middelburg
Nieuwe en tweedehands trapliften in de gemeente Middelburg

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bekijk ons aanbod gebruikte- en nieuwe trapliften op maat in de gemeente Middelburg, geschikt voor installatie op zowel een rechte trap als trap met één of meer bochten.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bent u opzoek naar een traplift in de gemeente Middelburg?

Onze trapliften worden overal in de gemeente Middelburg geleverd, ontvang geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte en bekijk welke mobiliteitsoplossing het beste voor u is. Onze adviseur komt vrijblijvend bij uw langs en bekijkt uw persoonlijke situatie. Tijdens het bezoek aan huis ontvangt u alle informatie die u nodig heeft om een geïnformeerde keuze te kunnen maken. Zo wordt het verschil tussen het kopen van een nieuwe- en een tweedehands traplift bekeken. Misschien heeft u vragen over het verkrijgen van een vergoeding via de Wmo (wet maatschappelijke ondersteuning) of weet u niet of een traplift überhaupt op uw trap past. Wij geven een helder antwoord op uw vragen.

Tijdens het vrijblijvende advies zal onze adviseur uw trap nauwkeurig opmeten en ontvangt u informatie over de installatie en over de levertijd. Tevens bekijkt u een overzicht van alle mogelijke opties. Welke passen goed bij uw behoeften en welke heeft u juist niet nodig? Onze adviseur zal u hier bij helpen zodat u een op maat gemaakt advies ontvangt.

Naast trapliften voor rechte trappen en trappen met één of meer bochten levert Stannah ook de volgende mobiliteitsoplossingen:

Wanneer u voor een mobiliteitshulpmiddel van Stannah kiest, dan bent u verzekerd van kwaliteit en degelijkheid. Zo is Stannah met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen, erkent. Dit betekent dat wij jaarlijks door een onafhankelijke certificerende instelling op een aantal strenge eisen worden beoordeeld. Deze eisen hebben onder andere betrekking op onze producten maar ook diensten, actuele wet- en regelgeving, nazorg, kwaliteitszorg, fysieke omgeving en garantie. Overigens kunt u in het onwaarschijnlijke geval van een klacht, gebruik maken van de onafhankelijke klachtencommissie die bij het Keurmerk aangesloten is.

Neemt u vooral contact met ons op voor vrijblijvend meer informatie of vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte aan.

Niet in Middelburg?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah is al meer dan 150 jaar fabrikant en leverancier van liften, wereldwijd het meest gekozen trapliftenmerk en hebben meer dan 750.000 trapliften geïnstalleerd. Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend advies, een op maat gemaakte offerte of gratis brochure voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button