Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Trapliften in Terneuzen
Nieuwe traplift en tweedehands traplift modellen in de gemeente Terneuzen

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor trapliften in Terneuzen.

Trapliften voor zowel rechte trappen als op een trap met bochten Deze zijn overal in Terneuzen te plaatsen.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk ons aanbod aan nieuwe en gebruikte trapliften in de gemeente Terneuzen

Met een nieuwe of tweedehands traplift van Stannah is het mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Stannah zorgt voor de installatie van trapliften voor plaatsing op zowel een rechte trap als op een trap met bochten overal in Terneuzen.

Ook de volgende mobiliteitsoplossingen zijn bij Stannah verkrijgbaar:

Onze adviseur komt vrijblijvend bij u langs om u een exacte prijsofferte te kunnen geven, uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.  Ook wordt uw persoonlijke situatie bekeken, en wordt u trap nauwkeurig opgemeten. Het is geen alledaagse boodschap, het is dan ook normaal dat u vragen heeft. Vragen zoals; wat kost een traplift? Vragen over of u in aanmerking komt voor een vergoeding via de Wet maatschappelijke ondersteuning of het persoonsgebonden budget. Zijn er andere kosten voor een traplift waar u rekent mee dient te houden? Wij geven u een duidelijk antwoord zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Stannah is al sinds 1867 fabrikant en leverancier van liften dat betekent dat wij al meer dan 150 jaar ervaring in de liftindustrie hebben en deze graag gebruiken om u het beste advies te geven. Wij zijn erkend met het  Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen wat u de garantie geeft dat zowel onze producten als onze diensten aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen voldoen. Neem contact met ons op en vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Niet in Terneuzen?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt een landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Bent u op zoek naar een traplift die echt bij u past? Onze exemplaren zijn ontworpen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Bij het kopen van een traplift is het belangrijk dat u een model vindt die ook daadwerkelijk bij u past. Bekijk ons assortiment en vraag een vrijblijvende offerte voor advies op maat.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button