Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Een traplift kopen in Zuid-Holland
De slimste keuze voor trapliften en huisliften in Zuid-Holland

Ontvang gratis en vrijblijvend advies op maat.

Stannah is leverancier en fabrikant van nieuwe en tweedehands trapliften, geheel vrijblijvend ontvangt u informatie over de prijs, de installatie, eventuele vergoedingen en uw opties.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk onze verschillende mobiliteitsoplossingen in Zuid-Holland.

Stannah levert in alle gemeentes in Zuid-Holland op maat gemaakte trapliften, huisliften en plateauliften. Samen met een van onze ervaren adviseurs zoeken wij een passende oplossing die zowel bij u, als bij uw woning past. Tijdens het gratis thuisadvies ontvangt u naast de exacte prijs van de traplift ook alle informatie over nieuwe en gebruikte modellen. Onze adviseur meet ook uw trap nauwkeurig op. Tevens kunt u de opties van de verschillende trapliftmodellen vergelijken en kiezen welke het beste bij u past.

Dankzij een traplift blijft u veilig en comfortabel in uw eigen huis wonen. Stannah levert de volgende mobiliteitsproducten in Zuid-Holland:

Wilt u een traplift in de regio Zuid-Holland installeren? De installatie is vaak al binnen 4 uur gebeurd, bovendien zorgen onze door Stannah opgeleide monteurs voor een efficiënte installatie waarbij u al op dezelfde dag weer gebruik van uw trap kunt maken. De traplift wordt direct op de treden van de bestaande trap gemonteerd, het voordeel hiervan is dat de installatie zonder gedoe of troep verloopt, en de deze eventueel ook weer te verwijderen is.

Stannah’s mobiliteitsoplossingen voor zowel binnen als buitenshuis zijn voorzien van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen en voldoen aan de strengste kwaliteits-en veiligheidseisen. Met Stannah bent u verzekerd van zekerheid en kwaliteit, voor zowel een tweedehands traplift als een nieuw model. Ontvang een gratis brochure of vrijblijvende offerte .

Komt u gerust een keer bij ons langs in onze showroom in het bloemrijke Lisse – in Zuid-Holland en bekijk en probeer onze trapliften zelf.

Stannah Showroom:
Vennestraat 4,
2161 LE
Lisse

Niet in Zuid-Holland?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Noord-Holland

Meer informatie >

Noord-Brabant

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah is wereldwijd het meest gekozen trapliftenmerk en levert voor ieder huis een veilig en comfortabele oplossing. Wij bieden een breed assortiment, bekijk en vergelijk de verschillende trapliftmodellen, stoffen, kleur en omlijsting. Vraag een vrijblijvende offerte of gratis brochure aan voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button