Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

De koop van een traplift in Bergambacht
Gebruikt en nieuw

Gratis thuisadvies voor een vrijblijvende offerte op maat in de gemeente Bergambacht

Stannah biedt een ruim assortiment aan tweedehands- en nieuwe trapliften in Bergambacht voor installatie op zowel een rechte trap als op trappen met één of meer bochten.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk onze verschillende mobiliteitsoplossingen in Bergambacht.

Stannah levert nieuwe en tweedehands exemplaren overal in de gemeente Bergambacht. Wanneer u een traplift nodig heeft voor installatie op een rechte trap, een trap met bochten of voor installatie buiten dan zijn wij u graag van dienst.

De volgende mobiliteitsoplossingen zijn ook in de gemeente Bergambacht te installeren:

Bij de aanvraag voor een vrijblijvende offerte komt een van onze adviseurs bij u langs voor gratis thuisadvies. Dit bezoek is nodig om u een exacte prijsopgave te kunnen geven omdat wij daarvoor uw trap nauwkeurig kunnen opmeten. Onze adviseur zal dat tijdens het bezoek een offerte voor u  maken, tevens is dit een ideaal moment om u vragen te stellen. Het is immers niet een boodschap die vaak voorkomt.

Vragen zoals; wat kost een traplift, is huren een goed idee? Is een traplift voor rechte trappen voordeliger? Wat is het verschil tussen nieuwe traplift prijzen en een gebruikte traplift? Hoe wordt een gebruikt model klaar gemaakt voor installatie? Is er een vergoeding die kan worden gebruikt? Onze adviseur helpt u door duidelijke informatie te geven waardoor u de juiste keuze voor uzelf kunt maken.

 Stannah telt over de hele wereld maar liefst 750.000 geplaatste trapliften, Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen hierdoor weet u dat u met een betrouwbaar bedrijf zaken doet. Zowel onze producten als onze diensten voldoen aan de strengste veiligheids-en kwaliteitseisen. Ontvang meer informatie door een gratis brochure aan te vragen of een op maat gemaakte vrijblijvende offerte.

Niet in Alkmaar?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Onze trapliften geven u de volledige garantie dat u veilig en zelfstandig van uw trap gebruik kunt blijven maken. Stannah zorgt voor een oplossing op maat, die zowel bij uw behoeftes past als bij uw woning. Zo kunt u kiezen uit verschillende houten omlijstingen, stoffen en kleuren. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of een gratis brochure.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button