Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte trapliftVeilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Nieuw en tweedehands
Nieuwe en gebruikte trapliften in Delft

Ontvang een vrijblijvende offerte voor installatie in Delft

Bekijk onze trapliften voor een trap met bochten of voor een rechte trap in de gemeente Delft.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Stannah levert trapliften, plateauliften en huisliften overal in Delft.

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen met een mobiliteitsoplossing van Stannah is mogelijk in de gemeente Delft. Stannah levert zowel nieuwe-  als gebruikte trapliften voor plaatsing op een rechte trap of op een trap met bochten. Wij bieden ook verschillende andere oplossingen aan om langer thuis te kunnen blijven wonen:

Een traplift kopen is niet iets dat u elke dag doet, wij begrijpen daarom goed dat u vragen heeft. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt komt een van onze adviseurs bij u langs voor gratis thuisadvies. Uw trap wordt nauwkeurig opgemeten, de mogelijke opties worden met u besproken en u kunt rustig uw vragen stellen.

Vragen zoals; wat kost een traplift? Is een vergoeding mogelijk via de Wet maatschappelijke ondersteuning? Kan ik ook een buiten traplift laten installeren? Wat is het verschil tussen een tweedehands- en een nieuwe traplift? Kan ik eerder geplaatste trapliften bij iemand anders ook eerst zelf uitproberen? Voordat u de aankoop maakt is het belangrijk dat u eerst alle informatie heeft zodat u de juiste keuze voor uzelf kunt maken.

Voor wie oplossingen zoekt om zo lang mogelijk thuis kunnen wonen is Stannah een betrouwbare keuze. Erkend door het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen, wat inhoudt dat er jaarlijks een beoordeling plaats vindt door een onafhankelijke certificerende instelling aan de hand van een aantal strenge eisen. Deze eisen hebben onder andere betrekking op onze producten en diensten. Voor meer informatie komen wij graag bij u langs voor gratis thuisadvies, een vrijblijvende offerte, of vraag een gratis brochure aan.

Niet in Delft?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Een Stannah is ontworpen om zo goed mogelijk aan uw behoeften te kunnen voldoen. Daarom bieden wij een ruime keuze aan opties voor installatie op zowel een rechte trap als op een trappen met bochten. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, stoffen en omlijstingen. Ontvang een vrijblijvende offerte of vraag een  gratis brochure voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button