Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften in Den Haag
Nieuw en tweedehands

Ontvang een vrijblijvende offerte voor een traplift op maat

Trapliften in Den Haag voor zowel installatie op een rechte trap als op een trap met bochten

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Ontdek ons ruime aanbod aan nieuwe en tweedehands trapliften in Den Haag.

Stannah is fabrikant en leverancier, ons assortiment bestaat uit gebruikte- en nieuwe trapliften. Ook in het geval dat u een traplift voor buiten zoekt kan Stannah u van dienst zijn. Wij bieden ook verschillende andere mobiliteitsoplossingen zoals:

Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt komt één van onze adviseurs bij u langs om een op maat gemaakte offerte aan u te kunnen geven. Tijdens dit bezoek zullen verschillenden punten aan bod komen:

Het gratis bezoek aan huis is ook het moment om uw vragen te stellen, het is ten slotte geen alledaagse aankoop. Wellicht heeft u vragen over mogelijke vergoedingen, bijvoorbeeld via de wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of via het persoonsgebonden budget (pgb). Vragen over traplift prijzen, welk Stannah model is de meest betaalbare traplift? Is mijn trap überhaupt geschikt? Allemaal vragen waar wij u graag mee helpen zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken die ook echt bij u past.

Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen dat bekent dat u de garantie heeft dat u met een kwaliteitsbedrijf te maken heeft. Wij worden jaarlijks door een onafhankelijke certificerende instelling op een aantal strenge eisen beoordeeld waaronder onze diensten en producten. Wenst u meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte of gratis brochure voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst.

Niet in Den Haag?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Afhankelijk van uw wensen levert Stannah nieuwe en gebruikte trapliften met een ruime keuze aan stofferingen, kleuren en omlijstingen. Vergelijk de verschillende opties en ontvang een vrijblijvende brochure of een gratis offerte op maat.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button