Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Trapliften in Dordrecht
Nieuwe en tweedehands trapliften

Ontvang een vrijblijvende offerte voor een traplift op maat in de regio Dordrecht

Stannah levert en installeert gebruikte en nieuwe trapliften in Dordrecht voor zowel een rechte trap als een trap met bochten.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Stannah biedt een ruim aanbod aan trapliften, plateauliften en huisliften in Dordrecht.

Stannah is fabrikant en leverancier van trapliften in de regio Dordrecht. Een Stannah wordt altijd op maat gemaakt. Geschikt voor zowel plaatsing op een rechte trap als op een trap met één of meer bochten. Ook wanneer u een oplossing zoekt voor een trap in de tuin, terras of naar de garage, een Stannah buitentraplift behoort zeker tot de mogelijkheden. Wat betreft plaatsing via de binnenbocht of buitenbocht, dit is vaak beide mogelijk maar is echter afhankelijk van uw trap. Wij komen graag bij u langs om geheel vrijblijvend uw trap nauwkeurig op te meten en u een exacte offerte te geven tijdens het gratis thuisadvies.

Wij bieden ook verschillende andere mobiliteitsproducten in de regio Dordrecht:

Tijdens het gratis thuisadvies zal een adviseur aan de hand van uw wensen een vrijblijvende offerte voor u opmaken. Zo worden alle opties met u bekeken en ontvangt u alle informatie die u nodig heeft om een geïnformeerde keuze te kunnen maken. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Vragen zoals; wat kost een traplift nou echt? Is er een vergoeding via de wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of het persoonsgebonden budget (pgb) in de regio Dordrecht beschikbaar? Is plaatsing via de binnenbocht of buitenbocht op mijn trap mogelijk? Wat zijn de verschillende prijzen tussen gebruikte- en nieuwe trapliften? Wij geven u een zo helder mogelijk antwoord zodat u de juiste keuze kunt maken.

Met Stannah bent u verzekerd van hoge kwaliteit en dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf. Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen waardoor u de garantie heeft dat onze producten aan de strengste veiligheid-en kwaliteitseisen voldoen.  Wereldwijd hebben maar liefst 750.000 huishoudens voor Stannah gekozen. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte  of een gratis brochure.

Niet in Dordrecht?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

U kunt kiezen uit diverse soorten stoffen, kleuren en omlijstingen om uw Stannah uw eigen te make. Op deze manier heeft u een passend model dat aan uw wensen voldoet. Een Stannah gaat uw leven thuis een stuk makkelijker maken, vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte of een gratis brochure met alle nodige traplift informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button