Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Trapliften in de gemeente Goeree Overflakkee
Een traplift kopen in de gemeente Goeree Overflakkee

Ontvang een vrijblijvende offerte in Achthuizen, Den Bommel, Dirksland, Goedereede, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuw-Tonge, Ooltgensplaat, Ouddorp, Oude-Tonge, Sommelsdijk, Stad aan ’t Haringvliet en Stellendam

Nieuwe en tweedehands trapliften op alle mogelijke trappen te installeren

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Ontdek ons ruime aanbod aan nieuwe en tweedehands trapliften in Goeree Overflakkee.

Thuis blijven wonen met een nieuwe traplift of een van onze tweedehands exemplaren is een veilige en comfortabele optie. Stannah levert trapliften voor zowel installatie op een rechte trap als op een trap met bochten. Indien technisch mogelijk kan de traplift via de binnenbocht of de buitenbocht van uw trap geïnstalleerd worden. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt komt een van onze adviseurs gratis bij u langs.

Samen met de adviseur bekijkt u welk model het meest geschikt voor u is, en wordt uw trap nauwkeurig opgemeten. Er wordt zo goed mogelijk van de tijd gebruik gemaakt om al uw vragen met betrekking tot het installatieproces te beantwoorden. Maar ook vragen met betrekking tot de Wet maatschappelijke ondersteuning het persoonsgebonden budget en uw eigen bijdrage hierin kunnen aan bod komen.

Stannah biedt ook de volgende mobiliteitsoplossingen in de gemeente Goeree Overflakkee:

Thuis blijven wonen met een Stannah is al meer dan 40 jaar mogelijk in Nederland. Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen waardoor u de zekerheid heeft dat zowel onze producten als onze diensten aan de hoogst mogelijke veiligheids-en kwaliteitseisen voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie, en vraag een gratis brochure of  vrijblijvende offerte aan.

Niet in Goeree Overflakkee?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere gemeente in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Lansingerland

Meer informatie >

Utrechtse heuvelrug

Meer informatie >

Haarlemmermeer

Meer informatie >

Kaag en Braassem

Meer informatie >

De Ronde Venen

Meer informatie >

HTL Bollenstreek

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Bij Stannah is het altijd een kwestie van het leveren van maatwerk, alle trapliften worden voor u op maat gemaakt. Bekijk welk model het meest geschikt voor u is en neem contact met ons op voor meer informatie. Ontvang een gratis brochure of  vrijblijvende offerte.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button