Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Trapliften in Gouda
Tweedehands en nieuw

Handige informatie voor de aanschaf van een traplift in Gouda

Voor installatie op binnen- en buitentrappen.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Zoekt u een mobiliteitsoplossing in Gouda?

Een traplift kopen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen in de regio Gouda is mogelijk met Stannah. Onze trapliften zijn te installeren op rechte trappen en op trappen met bochten, zowel binnen als buiten. Afhankelijk van uw trap is het mogelijk om de trapliften via de binnenbocht of buitenbocht te installeren. Dit is een van de zaken die onze adviseur tijdens een bezoek aan huis controleert. Wanneer u een traplift nodig heeft kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, een ervaren Stannah adviseur komt vervolgens bij u langs.

Tijdens dit bezoek aan huis wordt uw trap exact opgemeten, en ontvangt u een vrijblijvende op maat gemaakte offerte. Het bezoek aan huis is bedoeld om u zo goed mogelijk advies te kunnen geven en om u de gelegenheid te geven om vragen te stellen. Denkt u bijvoorbeeld aan vragen zoals;

Wij geven u duidelijke antwoord zodat u een overwogen keuze kunt maken voor een oplossing die daadwerkelijk bij u past.

Wij bieden ook de volgende mobiliteitsoplossingen in de regio Gouda:

Met Stannah bent u verzekerd dat onze producten en diensten aan de strengste veiligheid-en kwaliteitseisen voldoen. Wij zijn erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen, wat inhoudt dat wij elk jaar door een onafhankelijke certificerende instelling aan de hand van verschillende strenge eisen beoordeeld worden.

Stannah is over de hele wereld het meest gekozen trapliften merk, maar liefst 750.000 huishoudens gingen u voor. Vraag voor meer informatie een  vrijblijvende offerte  of een gratis brochure aan.

Niet in Gouda?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Een Stannah traplift is altijd op maat, deze wordt alleen voor uw trap gemaakt. Om ervoor te zorgen dat deze ook bij uw interieur past hebben wij een ruim aanbod aan stofferingsmogelijkheden, kleuren en omlijstingen beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden en ontvang een gratis brochure of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button