Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften in de gemeente Lansingerland
Nieuw en tweedehand

Ontvang een vrijblijvende offerte in Berkel en Rodenrijs, Bleijswijk of Bergschenhoek

Trapliften voor rechte trappen en trappen met bochten, overal in de gemeente Lansingerland te installeren

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Wilt u een traplift kopen in Lansingerland?

Op een veilige manier zelfstandig in uw huidige woning blijven wonen is mogelijk met Stannah. Met een tweedehands of nieuwe traplift van Stannah kunt u op een comfortabele manier gebruik maken van uw trap, ook wanneer deze problematisch is geworden.

Wij bieden ook de volgende mobiliteitsoplossingen voor installatie in Berkel en Rodenrijs, Bleijswijk of Bergschenhoek:

Neem contact met ons op indien u gratis advies op maat en een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen. Een van onze adviseurs komt dan bij u langs en bekijkt de technische haalbaarheid van het product naar keuze. Zo wordt uw trap bijvoorbeeld exact opgemeten, krijgt u uitleg over de snelle  installatie en worden alle opties met u bekeken. U krijgt eveneens de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Denkt u bijvoorbeeld aan vragen zoals: is huren een goed idee? Bestaan er vergoedingen via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of het persoonsgebonden budget? Moet ik daar een eigen bijdrage voor betalen? Moet ik hiervoor bij de gemeente Lansingerland zijn? Wij geven u een duidelijke indicatie zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Stannah is met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen erkend. Door deze certificering heeft u de zekerheid dat onze producten aan de strengste veiligheids-en kwaliteitseisen voldoen.  Stannah is na 150 jaar in de lift industrie nog steeds een familiebedrijf doordat we trouw aan onze kernwaarden zijn gebleven.  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een gratis brochure.

Niet in Lansingerland?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere gemeente in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Utrechte Heuvelrug

Meer informatie >

Kaag en Braassem

Meer informatie >

Haarlemmermeer

Meer informatie >

Goeree-Overflakkee

Meer informatie >

De Ronde Venen

Meer informatie >

HLT Bollenstreek

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Onze trapliften zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Zo zijn sommige ontworpen voor wie met beperkte knieflexibiliteit kampt, en andere hebben langere armleuningen voor extra steun. Kijk welke het beste bij u past en neem contact met ons op voor advies op maat.  Ontvang een gratis brochure of  vrijblijvende offerte.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button