Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften in Leiden
Nieuw en gebruikt

Ontvang een vrijblijvende offerte in de gemeente Leiden.

Stannah levert mobiliteitsoplossingen overal in Leiden.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk Stannah’s verschillende mobiliteitsoplossingen in de gemeente Leiden.

Op een veilige manier thuis blijven wonen is met een van de mobiliteitsoplossingen van Stannah geen probleem. Stannah is traplift leverancier en fabrikant en levert overal in de gemeente Leiden. Wij bieden ook verschillende andere oplossingen:

Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt komt een van onze adviseurs bij u langs voor advies op maat. Naast dat u een duidelijke en exacte prijs ontvangt voor een nieuwe- of een gebruikte traplift, wordt uw trap nauwkeurig opgemeten, krijgt u uitgebreide informatie met betrekking tot het snelle installatieproces en heeft u de gelegenheid tot het stellen van vragen. Wij houden er rekening mee dat het geen alledaagse aankoop is, wij begrijpen daarom dat u vragen heeft.

Vragen zoals; kan het vergoed worden via het persoonsgebonden budget of de Wmo? Kan ik er ook een buiten laten installeren? Wat kost een traplift en wat is het verschil tussen een nieuw- en een tweedehands model? Wat voor soorten bestaan er? Op deze en andere vragen geven wij een duidelijk antwoord zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Stannah is erkend door het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Dit betekent dat wij jaarlijks door een onafhankelijke certificerende instelling beoordeeld worden op een aantal strenge eisen. Deze eisen hebben betrekking tot onze producten en diensten, maar ook op de actuele wet- en regelgeving, fysieke omgeving, garantie, kwaliteitszorg en nazorg. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte, bekijk wat uw opties zijn.

Niet in Leiden?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Wij houden er rekening mee dat u een traplift zoekt die zowel bij u als bij uw woning past. Bij Stannah heeft u een ruime keuze uit verschillende omlijstingen, stofferingsmogelijkheden en kleuren. Ontvang een vrijblijvende offerte of vraag een gratis brochure voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button