Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Trapliften in Rotterdam
Nieuw en tweedehands

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat in de gemeente Rotterdam

Stannah levert op maat gemaakte trapliften voor zowel een rechte trap als een trap met bochten.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bent u op zoek naar een passende traplift in de gemeente Rotterdam?

Bent u op zoek naar een binnen of buiten traplift in de gemeente Rotterdam? Stannah is fabrikant en leverancier, bovendien worden al onze trapliften op maat gemaakt en kunnen zowel op een rechte trap als op een trap met één of meer bochten geïnstalleerd worden. In veel gevallen is het mogelijk om een traplift via de binnenbocht of buitenbocht van de trap te plaatsen, dit is echter afhankelijk van uw trap. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt zal een van onze adviseurs bij u langskomen om uw trap exact op te meten. Op deze manier ontvangt u een correcte vrijblijvende offerte voor het juiste model dat bij u en bij uw trap past.

Stannah levert naast gebruikte en nieuwe trapliften verschillende andere mobiliteitsproducten die thuis blijven wonen mogelijk maken:

Het vrijblijvende bezoek aan huis is tevens een ideaal moment om al uw vragen te stellen. Wij begrijpen dat een traplift kopen vragen met zich mee kan brengen. Vragen met betrekking tot prijzen bijvoorbeeld. Wat kost een traplift, en wat is het verschil tussen een nieuw- en een gebruikt model? Maar ook vragen met betrekking tot een eventuele vergoeding via de wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of het persoonsgebonden budget (pgb). Wij geven antwoord op uw vragen zodat u een overwogen keuze kunt maken.

Met Stannah bent u verzekerd van kwaliteit en goede service. Erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen heeft u de garantie dat zowel onze producten als onze diensten aan de strengste kwaliteits-en veiligheidseisen voldoen. Stannah is niet voor niets wereldwijd het meest gekozen trapliften merk, maar liefst 750.000 mensen gingen u voor. Vraag voor meer informatie een vrijblijvende offerte of gratis brochure aan.

Niet in Rotterdam?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Wij zorgen ervoor dat u een traplift geïnstalleerd krijgt die zowel bij u als bij uw woning past. Daarom bieden wij een ruime keuze aan stofferingen, kleuren en omlijstingen aan, zodat u een passende lift vindt die aan uw wensen voldoet. Vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button