Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften in Schiedam
Nieuw en tweedehands

Op maat gemaakte trapliften in de gemeente Schiedam

Stannah levert trapliften in de gemeente Schiedam voor installatie op elke trap

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk onze verschillende mobiliteitsoplossingen in Schiedam

Veilig thuis blijven wonen ook wanneer u een traplift nodig heeft is mogelijk met de mobiliteitsoplossingen van Stannah. Stannah levert nieuwe en tweedehands exemplaren in de gemeente Schiedam voor installatie binnen en buiten. Een Stannah is altijd uniek omdat deze speciaal voor u en uw woning gemaakt wordt. Ook gebruikte trapliften krijgen een nieuwe rail omdat deze altijd op maat voor uw trap gemaakt moet worden, zowel voor een rechte trap als voor een trap met bochten.

Stannah levert ook andere mobiliteitsoplossingen voor bijvoorbeeld grotere projecten, zoals:

Stannah heeft een passende oplossingen om hoogteverschillen te overbruggen voor iedereen die slecht ter been is of met verminderde mobiliteit kampt.  Onze adviseur gaat aan de slag

zodra wij een vrijblijvende offerte aanvraag ontvangen. In de vorm van een vrijblijvend bezoek aan huis bekijkt de adviseur de technische haalbaarheid, zo wordt uw trap nauwkeurig opgemeten en ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.

Dit is tevens een goed moment om uw vragen te stellen, denk hierbij aan vragen zoals: is een mogelijke vergoeding via de Wet maatschappelijke ondersteuning of het persoonsgebonden budget? Wie is verantwoordelijk voor het installeren van de lift? Wat de installatie betreft hoeft u zich geen zorgen te maken die nemen wij voor onze rekening. Vraag een vrijblijvende offerte en wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van trapliften die daadwerkelijk aan de behoeften van onze klanten voldoen. Opgericht in 1867 zijn wij meer dan 150 jaar later een van werelds grootste producenten op het gebied van trapliften. Maar liefst 750.000 huishoudens en openbare gelegenheden gingen u voor. Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen waardoor u de garantie heeft dat onze diensten en producten aan de strengste veiligheids-en kwaliteitseisen voldoen. Ontvang een gratis brochure of vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Niet in Schiedam?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Een Stannah is uniek omdat deze speciaal op maat gemaakt wordt, zodat u zeker weet dat wanneer u een traplift nodig heeft u er eentje heeft die ook echt bij u past. Daarnaast bieden wij ook verschillende opties om deze echt uw eigen te maken. Zo heeft u een ruime keuze uit stofferingen, kleuren en omlijstingen. Vraag een gratis brochure  of vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button