Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Trapliften in de gemeente Vlaardingen
Trapliften voor elke trap

Trapliften voor installatie op rechte trappen en trappen met bochten in de gemeente Vlaardingen

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat in de gemeente Vlaardingen

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Stannah levert trapliften, plateauliften en huisliften overal in Vlaardingen.

Bent u op zoek naar een traplift in de regio Schiedam Vlaardingen en Maassluis? Met Stannah bent u verzekerd van een goede keuze, wij bieden nieuwe en tweedehands exemplaren voor installatie op zowel rechte trappen als op trappen met bochten. Dit is een ideale oplossing om zelfstandig thuis te blijven wonen zonder dat er ingrijpende aanpassingen nodig zijn. Wij bieden ook de volgende mobiliteitsoplossingen:

Bij een vrijblijvende offerte komt een van onze ervaren adviseurs bij u langs om uw trap nauwkeurig op te meten, en alle mogelijke opties met u te bespreken. De adviseur bekijkt aan de hand van uw behoeftes welk model het beste bij u past. In bepaalde situaties is een trapliftmodel voor wie met knieproblemen kampt bijvoorbeeld een beter idee dan de traditionele traplift. Dit wordt allemaal rustig samen met u bekeken.

Het bezoek is ook een prima moment om uw vragen te stellen, wij begrijpen dat u niet iedere dag zo’n aankoop doet. Wij geven u duidelijk antwoord zodat u een goede keuze voor uzelf kunt maken. Denkt u bijvoorbeeld aan vragen zoals; om in aanmerking te komen voor een vergoeding via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of het persoonsgebonden budget kan ik daar bij de gemeente Vlaardingen voor terecht? Is het beter om een traplift zelf aan te schaffen dan via de Wmo? Zijn er aanpassingen nodig voor de installatie? Werkt een traplift op accu’s? Neemt u contact met ons op via onze klantenservice en maak een vrijblijvende afspraak voor antwoord op deze en andere vragen.

Stannah heeft over de hele wereld al meer dan 750.000 installaties verricht. Met Stannah bent u verzekerd van kwaliteit, erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen weet u dat u een goede keuze heeft gemaakt. Neem contact met ons op via onze website en vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte.

Niet in Vlaardingen?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah biedt de mogelijkheid om uw traplift geheel naar uw wensen aan te passen. Wij geven een ruime keuze aan kleuren, stoffen en omlijstingen. Bekijk de opties en ontvang een gratis brochure of een vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button