Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften in Zoetermeer
Traplift op maat in de gemeente Zoetermeer

Ontvang handige informatie voor de aanschaf van trapliften in de regio Zoetermeer

Stannah levert trapliften voor rechte trappen en voor trappen met één of meer bochten in de gemeente Zoetermeer

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk ons aanbod aan nieuwe en gebruikte trapliften in de gemeente Zoetermeer.

Gezond zelfstandig thuis blijven wonen in een geschikte woning is met de mobiliteitsoplossingen van Stannah mogelijk. Ons assortiment bestaat zowel uit trapliften voor rechte trappen als voor trappen met bochten, en zijn binnen en buiten te installeren. Stannah levert ook verschillende andere producten, zoals:

Tijdens een vrijblijvend bezoek aan huis van onze adviseurs ontvangt u naast een exacte prijsofferte ook antwoord op mogelijke vragen. Onze adviseur meet uw trap nauwkeurig op en bekijkt samen met u welke opties eventueel bij u zouden passen. Ook eventuele vragen over bijvoorbeeld hulp en ondersteuning via de wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), het persoonsgebonden budget (pgb), bijzondere bijstand of zorg in natura in de regio Zoetermeer kunt u stellen. Wij kunnen u een heldere indicatie geven over waar u informatie daarvoor vindt bij de gemeente.

Stannah maakt altijd een traplift op maat die aan uw wensen voldoet. Zo wordt de rail bijvoorbeeld altijd speciaal voor uw trap gemaakt bij zowel tweedehands- als nieuwe trapliften. Wij weten hoe belangrijk het is om een geschikte woning te hebben om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Met Stannah bent u verzekerd dat zowel onze producten als onze diensten aan de strengste veiligheid-en kwaliteitseisen voldoen. Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen, dat bekent dat wij jaarlijks door een onafhankelijke certificerende instelling aan de hand van verschillende strenge eisen beoordeeld worden.

Het is niet voor niets dat Stannah wereldwijd het meest gekozen merk is en dat maar liefst 750.000 huishoudens een Stannah hebben staan. Vraag voor meer informatie een  vrijblijvende offerte  of een gratis brochure.

Niet in Zoetermeer?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah levert altijd een traplift op maat, en heeft verschillende opties om deze uw eigen te maken. Zo biedt Stannah verschillende stofferingsmogelijkheden, kleuren en omlijstingen. Bekijk welk model bij u past en welke geschikt is voor uw woning. Ontvang een gratis brochure of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button