Stannah levert hoogwaardige trapliften in heel Nederland tegen concurrerende prijzen.

Omdat ons doel uw leven gemakkelijker maken is.

Laten we terug in de tijd gaan naar het jaar 1867 in Londen in. In de drukke haven van Southwark was Joseph Stannah net begonnen aan de bouw van zijn bedrijf dat kranen en takels zou gaan vervaardigen. Hij was efficiënt, en zijn klanten bevolen zijn diensten van harte aan.

Joseph Stannah had nog geen idee dat zijn bedrijfje zou uitgroeien tot het wereldwijde bedrijf dat het vandaag de dag is. Na al die jaren zijn we nog steeds een familiebedrijf dat zijn kernwaarden nooit uit het oog  heeft verloren. De vijfde generatie Stannah’s zijn meer dan ooit vastberaden om de waarden die Joseph jaren geleden had staande te houden.

Als Joseph vandaag de dag nog in leven zou zijn, zou hij zeer tevreden zijn met het feit dat u, onze klant, nog steeds onze focus bent. Wij zijn er trots op dat wij u mogen helpen om de vrijheid en onafhankelijkheid binnen uw eigen huis te bewaren. Wij willen dat u weet dat u op ons kunt vertrouwen. Ons hardwerkende team bouwt langdurige relaties op met onze klanten. Wij staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft, opdat uw traplift de komende jaren probleemloos werkt.

Wij zijn altijd met onze tijd meegegaan, en dat zal nu niet anders zijn! Naarmate de wereld om ons heen evolueert en verandert, veranderen wij ook. Onze aandacht ligt sterk op de toekomst en hoe we ons kunnen ontwikkelen om te voldoen aan de nieuwe eisen en uitdagingen die op onze weg komen. We willen uw leven op alle mogelijke manieren comfortabeler maken door middel van onze attente service en hoogwaardige trapliften.

Ontdek meer over Stannah

Wij doen dit al een lange tijd, dus we hebben de tijd gehad om de manier waarop we zaken doen te perfectioneren. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom kiezen voor Stannah

Waarom Stannah

150 jaar ervaring heeft ons het een en ander over liften geleerd, en over de mensen waarvoor we het doen. Alleen door u en door uw wensen en behoeften te leren kennen, kunnen wij u de best mogelijke service bieden.

Ontdek hier meer over >

Stannah onderscheidingen

Prijzen en Onderscheidingen

Bekijk de prijzen en onderscheidingen die wij in ontvangst hebben mogen nemen voor onze prestaties als bedrijf. Wij weten dat het alleen mogelijk is om de beste service te leveren wanneer we op elk gebied uitblinken.

Ontdek hier meer over >

Hoe aan te schaffen

We willen het zo gemakkelijk mogelijk voor u maken, daarom hebben we ons proces in drie eenvoudige stappen verdeeld. Deze 3 stappen zijn alles wat u nodig heeft om de beste lift aan te schaffen.

Ontdek hier meer over >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button

Onze trapliften

U heeft nu de keuze uit verschillende traplift opties die u het leven een stuk gemakkelijker kunnen maken.Of uw trap nu recht, gebogen of zelfs buiten is, wij hebben de oplossing die u nodig hebt. Stelt u zich eens voor dat u de trap vrij kunt gebruiken zonder angst of ongerustheid te voelen.

Wij geven u comfort en stijl, welke traplift u ook kiest.

Als we het over comfort hebben, bedoelen we niet alleen een gewatteerde stoffering, maar ook praktische voorzieningen voor dagelijks gebruik. En wanneer we het over stijl hebben, dan bedoelen we dat uw traplift er ook goed uit moet zien. En dat kan, omdat u de stoel naar de inrichting van uw woning kunt aanpassen. U zult versteld staan van hoe natuurlijk de traplift er op uw trap zal uitzien, en hoe weinig ruimte deze in beslag neemt wanneer deze is opgevouwen. U zal zich niet meer een leven zonder traplift kunnen herinneren.

Een bedrijf waarop u kunt vertrouwen

Waar wacht u nog op? In dezelfde tijd die u nodig heeft om een kop thee te zetten, kunt u ons bellen voor een gratis prijsopgave. En wanneer u dit direct doet (bijvoorbeeld na het lezen van deze pagina) zal het niet lang meer duren voordat uw traplift is geïnstalleerd. Wacht niet langer om weer van uw hele huis te genieten.

Onze missie

Wij zijn er om het leven op duurzame wijze gemakkelijker te maken, en mensen meer voldoening te geven door het leveren van mobiliteitsoplossingen. Hierbij staan kwaliteit, veiligheid en een gezamenlijke zorg voor mens en klimaat voorop.

Onze visie

Stannah streeft ernaar dat mensen met een mobiliteitsprobleem zich onafhankelijk en veilig kunnen blijven verplaatsen in en rondom gebouwen, en in hun geliefde woonomgeving kunnen blijven wonen.

Een maatschappelijk verantwoorde onderneming (Stannah’s MVO beleid)

Duurzaam ondernemen speelt een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering van Stannah. Als één van de vooraanstaande organisaties binnen onze sector zien wij het als onze verantwoordelijkheid om maatschappelijk en ethisch verantwoord te ondernemen.

Onze mensen en middelen staan klaar voor mensen met mobiliteitsproblemen om op duurzame wijze het leven gemakkelijker te maken. Hierbij staat de kwaliteit, veiligheid en de gezamenlijke zorg voor mens en klimaat voorop.

Het MVO beleid van Stannah is gebaseerd op de 3 P’s van sociaal ondernemen:

  • People
  • Planet
  • Profit

De directie van Stannah heeft MVO ambitie- en planningsdoelstellingen vastgesteld voor alle bedrijfsonderdelen. Door deze ambities na te streven hopen wij een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Jaarlijks wordt de voortgang geëvalueerd en bekeken hoe we nog beter kunnen werken voor mens en milieu.

Stannah als bondgenoot

Als familiebedrijf doet Stannah haar uiterste best om langetermijnrelaties aan te gaan met haar klanten en medewerkers. Doordat vele collega’s reeds tientallen jaren voor Stannah werken brengen de medewerkers een schat aan ervaring, waar we iedere dag de vruchten van plukken. Wie goed doet, goed ontmoet.

Dagelijks ontmoeten we aardige, maar fysiek kwetsbare mensen die een hulpmiddel nodig hebben om zich veilig te verplaatsen. Wij van Stannah voelen ons bevoorrecht om deze mensen te helpen, maar we willen graag meer voor ze doen. Om deze reden steunt Stannah diverse initiatieven en goede doelen die een positieve bedrage leveren in het leven van onze klanten.

Ergotherapie Nederland

De ergotherapeut is een belangrijke steunpilaar voor mensen die moeite hebben met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten als gevolg van mobiliteitsproblemen. Ergotherapie Nederland steunt de ergotherapeuten met belangenbehartiging, scholing, informatie en advies.
Als partner van Ergotherapie Nederland steunt Stannah deze, voor onze klanten, belangrijke therapeuten.

wwww.ergotherapie.nl >

Parkinson Vereniging

Op dit moment zijn er naar schatting 50.000 parkinsonpatiënten, variërend in de leeftijd van 13 tot 103. De Parkinson Vereniging zet zich in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. De kerntaken van de Parkinson Vereniging zijn informatievoorziening, lotgenotencontact en belangenbehartiging. Als officieel partner steunt Stannah het goede werk van deze vereniging.

www.parkinson-vereniging.nl >

Nationaal MS Fonds

MS is een ongeneselijke ziekte die vaak in de bloei van iemands leven wordt gediagnosticeerd. De ziekte kent vele gezichten en onzekerheden. Het is een aandoening van het centrale zenuwstelsel en geen spierziekte zoals vroeger werd gedacht. Als onderzoekspartner van het Nationaal MS Fonds bundelen wij onze krachten om een verschil te maken in de levens van mensen met multiple sclerosis.

www.nationaalmsfonds.nl >