Rolstoel traplift | Plateaulift voor rechte trappen | Stannah

0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Als leverancier van zorg- en welzijnshulpmiddelen mogen en blijven wij conform onze normale openingstijden opereren.
Bij huisbezoeken volgen wij nauwkeurig de regels van het RIVM. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Als leverancier van zorg- en welzijnshulpmiddelen mogen en blijven wij conform onze normale openingstijden opereren.
Bij huisbezoeken volgen wij nauwkeurig de regels van het RIVM. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


rechte trap plateau lift stannahplateaulift voor smalle rechte trappenplateaulift voor smalle trappenRolstoel trapliftplateaulift voor rechte trappenrechte plateau lift
Andere modellen
>

De Stannah Logic
Plateaulift voor rechte trappen

Compact, automatisch en volledig inklapbaar

De Stannah Logic plateaulift is aan de hand van de laatste lifttechniek ontworpen om rechte trappen rolstoeltoegankelijk te maken. Met een maximaal hefvermogen van 250kg kunnen zowel elektrische rolstoelen als goederen gemakkelijk het hoogteverschil overbruggen. De plateaulift is zowel binnen als buiten te installeren.

Momenteel beperkt leverbaar

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

 • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Wat haalt u uit uw Stannah Logic plateaulift voor rechte trappen?

Het moderne en compacte ontwerp van de Logic plateaulift maakt elke rechte trap rolstoeltoegankelijk en ideaal voor huishoudelijk gebruik. Doordat de Logic compleet inklapbaar is, blijft bijna de gehele ruimte gewoon beschikbaar. Zo kunnen anderen van de trap gebruik blijven maken, en staat de plateaulift netjes “geparkeerd”. Tevens is de Logic ook de perfecte oplossing om goederen te verplaatsen daar het maximale hefvermogen maar liefst 250 kg bedraagt. Met de Logic rolstoel traplift heeft u wél de lusten van een lift maar niet de lasten, zoals hoge kosten, bouwvergunningen en constant onderhoud. U krijgt wel met deze lasten te maken als u besluit een traditionele goederenlift aan te schaffen. De Logic plateaulift is daarom een zeer economisch alternatief.

Betrouwbaarheid en topkwaliteit

Wij zijn al meer dan 150 jaar actief in de liftindustrie en begrijpen wat een verschil onze liften voor u kunnen maken. Bij het ontwerp van de Logic Plateaulift staan uw behoeftes centraal. Wij verzekeren u daarom van onder andere de volgende kenmerken:

 • Een opklapbare drempelhulp die toegang tot de lift gemakkelijker maakt én ook dat extra beetje zekerheid geeft wanneer de lift in beweging is.
 • Een eenvoudige bedieningspaneel die ontworpen is om toegankelijk te zijn voor iedere gebruiker. De sleutel zorgt voor exclusief gebruik indien de lift in een openbare ruimte staat. De goed zichtbare rode noodknop kan indien nodig gebruikt worden om de plateaulift tot een directe maar zachte stop te brengen.
 • De plateaulift kan dankzij de afstandsbedieningen door een begeleider worden bediend, of om de plateaulift naar de gebruiker vanaf een andere stopplaats de plateaulift oproepen. Optioneel is het ook mogelijk om een bedrade afstandsbediening met spiraalkabel erbij te bestellen.

Robuuste constructie en compact formaat

De veiligheid van de gebruiker is voor ons prioriteit nummer één, alle onderdelen zijn dan ook uitvoerig getest en dragen de CE-markering voor betrouwbaarheid en garantie van topkwaliteit. Zo heeft u de garantie voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties. Dankzij de geavanceerde technologie die u van Stannah kunt verwachten is de Logic Plateaulift praktisch onderhoudsvrij. Daarnaast waarborgen we de kwaliteit van onze producten door de plateaulift in het tweede jaar gratis te laten inspecteren door een gecertificeerde Stannah monteur.

Bekijk al onze plateaulift modellen voor zowel binnen als buiten

Bekijk alle verschillende Stannah Plateauliftmodellen die wij u kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij uw behoeften past en pas deze aan naar uw behoeften.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Veelgestelde vragen: Stannah Logic plateaulift voor rechte trappen

Als onafhankelijk familiebedrijf staan wij al meer dan 150 jaar voor u klaar om daadwerkelijk uw leven gemakkelijker te maken. Dankzij deze onafhankelijkheid en onze jarenlange ervaring in de liftindustrie, hebben wij de mogelijkheid om beslissingen te nemen die ook echt het beste zijn voor u.

Is het hefplateau in meerdere maten verkrijgbaar?

Ja, het hefplateau van de Logic Plateaulift is in maar liefst 6 standaardmaten te verkrijgen. Zo heeft u een ruime keuze om de perfecte oplossing te vinden voor uw situatie en locatie.

Wat zijn de kosten van een plateaulift?

De prijs van een plateaulift hangt af van een aantal factoren; heeft u een rechte of een gebogen trap? Wilt u wel of geen geïntegreerd zitje? Wat zijn de afmetingen van uw trap?Omdat de plateaulift op maat moet worden gemaakt, komt onze adviseur compleet vrijblijvend langs op de door u gewenste locatie. Onze adviseur zal een exacte trapmeting uitvoeren om u zo goed mogelijk gepersonaliseerd advies te kunnen geven. U ontvangt dan ook een vrijblijvende prijsopgave.

Is de plateaulift veilig om een rolstoel mee te vervoeren maar ook goederen?

Ja. Dankzij de automatisch inklapbare beschermingsstangen én de opklapbare drempelhulp weet u zeker dat wanneer de lift in beweging is de rolstoel niet weg kan rollen. Het CE-certificaat garandeert de kwaliteit en betrouwbaarheid van alle onderdelen. De centraal geplaatste noodknop brengt de plateaulift indien nodig tot een directe, maar zachte stop.

Wat moet ik doen als er een probleem met mijn plateaulift is?

Onze producten worden zorgvuldig en aan de hand van geavanceerde technologie gemaakt, en zijn ontworpen om jarenlang probleemloos mee te kunnen gaan. Echter, in het onwaarschijnlijke geval dat u een probleem met uw plateaulift heeft, is het toch wel fijn om te weten dat onze storingsdienst in heel Nederland bij u langs kan komen. Ons professionele team staat klaar om u via de telefoon te helpen, – of indien het probleem niet telefonisch kan worden opgelost – bij u op de locatie van de lift.

Zijn er zware bouwwerkzaamheden nodig om een plateaulift te installeren?

Nee. De Logic plateaulift kan zowel op de treden van de trap als direct aan de wand worden gemonteerd. Onze gespecialiseerde monteurs kunnen vaak de plateaulift binnen één dag netjes voor u installeren, zonder gedoe of bouwvergunningen. U kunt diezelfde dag al van uw lift genieten.

Maakt de plateaulift trappen zowel binnen als buiten rolstoeltoegankelijk?

Ja. Stannah plateauliften kunnen zowel binnen als buiten worden gemonteerd. De plateauliften van Stannah zijn ontworpen om ook buitenshuis probleemloos te werken. Sinds 1 januari 2017 moeten alle openbare gelegenheden rolstoeltoegankelijk zijn. De plateauliften van Stannah is hiervoor uiterst geschikt. Daarnaast kan handige afdekhoes de lift ten alle tijden beschermen tegen vuil en neerslag.

kasteel openbaar gebouw traplift

Kan de plateaulift door zowel de gebruiker als de begeleider worden bediend?

Ja, dankzij het centrale bedieningspaneel kan op eenvoudige wijze de lift door de gebruiker zelf worden bediend. Daarnaast kan de lift ook door middel van een afstandsbediening worden bediend, door bijvoorbeeld een begeleider. Indien de lift goederen vervoerd hoeft u niet met de lift mee te gaan. U kunt dan de lift makkelijk met de afstandsbediening aansturen.

verticale plateaulift

Kan ik de plateaulift naar mijn wensen en behoeftes aanpassen?

Ja. Naast de verschillende beschikbare maten plateau's, kunt u bijvoorbeeld ook optioneel voor een geïntegreerde zitje kiezen. Dit is bedoeld voor personen die minder mobiel zijn, maar niet in een rolstoel zitten. Mocht u een extra afstandsbediening met bedrade spiraalkabel nodig vinden, dan kunt dit als meeroptie bijbestellen.

rostoelift voor trap
scroll left button

Swipe for more

scroll right button
stannah covid-19

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

 • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
 • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis