0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


rechte trap plateau lift stannahplateaulift voor smalle rechte trappenplateaulift voor smalle trappenRolstoel trapliftplateaulift voor rechte trappenrechte plateau lift
Andere modellen
>

De Stannah Logic
Plateaulift voor rechte trappen

Een compact, automatisch en volledig inklapbaar ontwerp

De Stannah Logic plateaulift is aan de hand van de laatste lifttechniek ontworpen om rechte trappen rolstoeltoegankelijk te maken. Met een maximaal hefvermogen van 250kg kunnen zowel elektrische rolstoelen als goederen gemakkelijk het hoogteverschil overbruggen. De plateaulift is zowel binnen als buiten te installeren.

Bel ons met een klik op de groene knop:

0858886701

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

  • Wij helpen u telefonisch of digitaal tijdens de COVID-19 maatregelen

Wat haalt u uit uw Stannah Logic plateaulift voor rechte trappen?

Het moderne en compacte ontwerp van de Logic plateaulift maakt elke rechte trap rolstoeltoegankelijk en ideaal voor huishoudelijk gebruik. Doordat de Logic compleet inklapbaar is, blijft bijna de gehele ruimte gewoon beschikbaar. Zo kunnen anderen van de trap gebruik blijven maken, en staat de plateaulift netjes “geparkeerd”. Tevens is de Logic ook de perfecte oplossing om goederen te verplaatsen daar het maximale hefvermogen maar liefst 250 kg bedraagt. Met de Logic rolstoel traplift heeft u wél de lusten van een lift maar niet de lasten, zoals hoge kosten, bouwvergunningen en constant onderhoud. U krijgt wel met deze lasten te maken als u besluit een traditionele goederenlift aan te schaffen. De Logic plateaulift is daarom een zeer economisch alternatief.

Betrouwbaarheid en topkwaliteit

Wij zijn al meer dan 150 jaar actief in de liftindustrie en begrijpen wat een verschil onze liften voor u kunnen maken. Bij het ontwerp van de Logic Plateaulift staan uw behoeftes centraal. Wij verzekeren u daarom van onder andere de volgende kenmerken:

  • Een opklapbare drempelhulp die toegang tot de lift gemakkelijker maakt én ook dat extra beetje zekerheid geeft wanneer de lift in beweging is.
  • Een eenvoudige bedieningspaneel die ontworpen is om toegankelijk te zijn voor iedere gebruiker. De sleutel zorgt voor exclusief gebruik indien de lift in een openbare ruimte staat. De goed zichtbare rode noodknop kan indien nodig gebruikt worden om de plateaulift tot een directe maar zachte stop te brengen.
  • De plateaulift kan dankzij de afstandsbedieningen door een begeleider worden bediend, of om de plateaulift naar de gebruiker vanaf een andere stopplaats de plateaulift oproepen. Optioneel is het ook mogelijk om een bedrade afstandsbediening met spiraalkabel erbij te bestellen.

Robuuste constructie en compact formaat

De veiligheid van de gebruiker is voor ons prioriteit nummer één, alle onderdelen zijn dan ook uitvoerig getest en dragen de CE-markering voor betrouwbaarheid en garantie van topkwaliteit. Zo heeft u de garantie voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties. Dankzij de geavanceerde technologie die u van Stannah kunt verwachten is de Logic Plateaulift praktisch onderhoudsvrij. Daarnaast waarborgen we de kwaliteit van onze producten door de plateaulift in het tweede jaar gratis te laten inspecteren door een gecertificeerde Stannah monteur.

Bekijk al onze plateaulift modellen voor zowel binnen als buiten

Bekijk alle verschillende Stannah Plateauliftmodellen die wij u kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij uw behoeften past en pas deze aan naar uw behoeften.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Veelgestelde vragen: Stannah Logic plateaulift voor rechte trappen

Als onafhankelijk familiebedrijf staan wij al meer dan 150 jaar voor u klaar om daadwerkelijk uw leven gemakkelijker te maken. Dankzij deze onafhankelijkheid en onze jarenlange ervaring in de liftindustrie, hebben wij de mogelijkheid om beslissingen te nemen die ook echt het beste zijn voor u.

scroll left button

scroll right button
stannah covid-19

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

  • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
  • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis