Platformlift voor trappen met bochten | Bekijk meer | Stannah

0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Als leverancier van zorg- en welzijnshulpmiddelen mogen en blijven wij conform onze normale openingstijden opereren.
Bij huisbezoeken volgen wij nauwkeurig de regels van het RIVM. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Als leverancier van zorg- en welzijnshulpmiddelen mogen en blijven wij conform onze normale openingstijden opereren.
Bij huisbezoeken volgen wij nauwkeurig de regels van het RIVM. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


inklapbaar platformliftgebogen platformliftPlateau lift voor bochten trappenplatformlift trappen bochtenPlateaulift voor spiltrapPlateaulift voor trappen met bochten
Andere modellen
>

Stannah Slim
Platformlift voor trappen met bochten

Uw huis of kantoor gemakkelijk rolstoeltoegankelijk zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden

Overbrug moeiteloos niveauverschillen met de Stannah Slim plateaulift. Zeer geschikt voor intensief gebruik in openbare gelegenheden of voor huishoudelijk gebruik. Onze adviseur komt graag bij u langs om alles voor u op te meten, zo weet u direct waar u aan toe bent.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

  • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.

Wat haalt u uit uw Stannah Slim platformlift voor trappen met bochten?

De Stannah Slim platformlift maakt op een niet ingrijpende manier elke trap waar een bocht of draaiing in zit rolstoeltoegankelijk. Het compacte en moderne ontwerp zorgt ervoor dat de platformlift compleet in te klappen is, waardoor de trap gewoon vrij blijft om lopend te kunnen gebruiken. De Slim plateaulift is ook uitermate geschikt om zware goederen te vervoeren. Deze optie is vaak veel economischer dan een traditionele goederenlift, met een hefvermogen van maar liefst 225kg. Daarnaast opereert de Slim probleemloos zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden, vergunningen of constant onderhoud.

Geavanceerde technologie in combinatie met jarenlange ervaring

Wij zijn al meer dan 150 jaar in de liftindustrie actief. De Slim plateaulift is een van Stannah’s nieuwe oplossingen die voor u het verschil kunnen maken. Bij het ontwerp van de Slim Platformlift stonden uw behoeftes centraal. U kunt daarom uitgaan van de volgende kenmerken:

  • De beschermende stangen zorgen ervoor dat de gebruiker veilig en comfortabel op de plateaulift zit door te voorkomen dat de rolstoel tijdens het gebruik kan wegrollen. Hier hoeft u dus nooit bang voor te zijn.
  • De platformlift kan zowel aan een wand als op de traptreden worden gemonteerd. De plateaulift voor een trap met een bocht is vaak binnen één dag gemonteerd. Bij de montage van een Slim zijn geen zware bouwwerkzaamheden vereist waarbij een bouwvergunning nodig is.
  • Bij normaal gebruik is de Slim plateaulift praktisch onderhoudsvrij. Dankzij het robuuste maar compacte ontwerp zal de lift jarenlang probleemloos functioneren. In het tweede jaar wordt uw plateaulift zelfs door een gecertificeerde Stannah monteur gratis geïnspecteerd met onze zogenoemde garantie inspectie. Dit maakt deel uit van onze 2-jarige garantie

Een platformlift die vrijwel op elke type trap is te installeren

De Slim rolstoel lift is gemaakt om intensief gebruik in bijvoorbeeld appartementencomplexen of opslagruimtes moeiteloos jarenlang uit te kunnen voeren. Deze is echter ook buitengewoon geschikt voor huishoudelijk gebruik, zowel binnen als buitenshuis. De Slim plateaulift is gemaakt om juist smalle trappen, trappen met bochten, draaiingen en zelfs wenteltrappen toegankelijk te maken voor iedereen.

Bekijk al onze plateaulift modellen voor zowel binnen als buiten

Bekijk alle verschillende Stannah plateauliftmodellen die wij u kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij u past en pas deze aan naar uw behoeften.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Veelgestelde vragen: Stannah Slim plateaulift voor een trap met bochten

Als onafhankelijk familiebedrijf staan wij al meer dan 150 jaar voor u klaar om daadwerkelijk uw leven gemakkelijker te maken. Dankzij deze onafhankelijkheid en onze jarenlange ervaring in de liftindustrie, hebben wij de mogelijkheid om de keuzes te maken die voor u het beste zijn.

Wat is een plateaulift?

Een plateaulift is een lift die trappen voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers toegankelijk maakt. Net zoals een traplift, maakt de plateaulift de trap voor mensen met een fysieke handicap op een veilige manier toegankelijk. In plaats van een stoel heeft de plateaulift een platform of plateau zodat er een rolstoel of ander voertuig op vervoerd kan worden. Daarnaast is de plateaulift ook een ideaal en voordelig alternatief voor een goederenlift. De Slim kan tussen de 225kg en 250kg gemakkelijk vervoeren en hoogteverschillen overbruggen.

Wat kost een plateaulift?

De prijs van een plateaulift is van enkele factoren afhankelijk, heeft u een rechte of een gebogen trap? Wilt u wel of geen geïntegreerd zitje? Maar ook vooral de maat van uw trap. Omdat een plateaulift op maat voor u moet worden gemaakt, komt onze adviseur compleet vrijblijvend langs op de door u gewenste locatie. Er zal een uitgebreide trapmeting worden uitgevoerd om u een zo goed mogelijk gepersonaliseerd advies te kunnen geven. Tijdens dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.

Kan een plateaulift ook een elektrische rolstoel vervoeren?

Ja, de Slim plateaulift kan ook elektrische rolstoelen vervoeren. De plateaulift voor rechte trappen kan 250 kg vervoeren en de plateaulift voor gebogen trappen kan gemakkelijk 225kg vervoeren. Een elektrische rolstoel is dus geen probleem. Ook kinderwagens, zware apparatuur, een scootmobiel of fietsen kunnen met de Stannah Slim gemakkelijk de trap op en af.

huis plateaulift

Blijft de trap met een plateaulift toegankelijk voor andere gebruikers?

Ja. Het ontwerp van beide plateauliften is compact en modern. Wanneer de plateaulift niet in gebruik is kan deze netjes worden ingeklapt zodat er genoeg ruimte vrij blijft om comfortabel de trap te kunnen gebruiken. Indien mogelijk kan de lift zelfs om een hoekje “geparkeerd” worden. Ondanks het compacte ontwerp is de bouw van de plateaulift zeer robuust.

Heeft een plateaulift veel onderhoud nodig?

Nee. Onze plateauliften zijn ontworpen om jarenlang probleemloos mee te gaan. Ze zijn dan ook praktisch onderhoudsvrij. Daarnaast heeft elke plateaulift 2 jaar garantie, waarbij u in het tweede jaar tevens een gratis garantie inspectie van een door Stannah gecertificeerde monteur ontvangt.

Past een plateaulift wel op mijn trap?

Ja. De Stannah plateauliften kunnen op bijna elke soort trap worden geïnstalleerd. Ook als deze smal of steil is. Maar ook bijvoorbeeld op een wenteltrap. Omdat de plateaulift aan zowel de muur als op de trap geïnstalleerd kan worden, is het materiaal waarvan uw trap gemaakt is, niet van invloed op de mogelijkheid van een plateaulift. De beste manier om een zeker en concreet antwoord te krijgen op bovenstaande vraag is echter om een vrijblijvend afspraak te maken met een van onze adviseurs. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent.

kurven-plateaulift voor buitentrap

Kan een plateaulift ook in een woonhuis geïnstalleerd worden?

Ja. De Stannah plateauliften zijn uitermate geschikt om in woonhuizen te installeren. Omdat er geen zware bouwwerkzaamheden voor de installatie van de plateaulift zijn vereist, kan de lift vaak al in één dag gemonteerd worden. Zonder gedoe, troep of bouwvergunningen.

Ik zoek een rolstoellift maar wil wel de trap compleet vrijhouden, kan dat?

Ja. Indien u op zoek bent naar een rolstoellift die geen deel van de trap in beslag neemt, is een verticale huislift wellicht iets voor u. De Stannah huisliften kunnen op verschillende plekken in uw woning geïnstalleerd worden en worden dus niet op of rondom de trap geïnstalleerd. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs om hier meer informatie over te ontvangen.

scroll left button

Swipe for more

scroll right button
stannah covid-19

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

  • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
  • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis