0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


inklapbaar platformliftgebogen platformliftPlateau lift voor bochten trappenplatformlift trappen bochtenPlateaulift voor spiltrapPlateaulift voor trappen met bochten
Andere modellen
>

Stannah Slim
Platformlift voor trappen met bochten

Maak uw huis of kantoor gemakkelijk rolstoeltoegankelijk zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden

Overbrug moeiteloos niveauverschillen met de Stannah Slim plateaulift. Zeer geschikt voor intensief gebruik in openbare gelegenheden of voor huishoudelijk gebruik. Onze adviseur komt graag bij u langs om alles netjes voor u op te meten, zo weet u direct waar u aan toe bent.

Bel ons met een klik op de groene knop:

0858886701

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

  • Wij helpen u telefonisch of digitaal tijdens de COVID-19 maatregelen

Wat haalt u uit uw Stannah Slim platformlift voor trappen met bochten?

De Stannah Slim platformlift maakt op een niet ingrijpende manier elke trap waar een bocht of draaiing in zit rolstoeltoegankelijk. Het compacte en moderne ontwerp zorgt ervoor dat de platformlift compleet in te klappen is, waardoor de trap gewoon vrij blijft om lopend te kunnen gebruiken. De Slim plateaulift is ook uitermate geschikt om zware goederen te vervoeren. Deze optie is vaak veel economischer dan een traditionele goederenlift, met een hefvermogen van maar liefst 225kg. Daarnaast opereert de Slim probleemloos zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden, vergunningen of constant onderhoud.

Geavanceerde technologie in combinatie met jarenlange ervaring

Wij zijn al meer dan 150 jaar in de liftindustrie actief. De Slim plateaulift is een van Stannah’s nieuwe oplossingen die voor u het verschil kunnen maken. Bij het ontwerp van de Slim Platformlift stonden uw behoeftes centraal. U kunt daarom uitgaan van de volgende kenmerken:

  • De beschermende stangen zorgen ervoor dat de gebruiker veilig en comfortabel op de plateaulift zit door te voorkomen dat de rolstoel tijdens het gebruik kan wegrollen. Hier hoeft u dus nooit bang voor te zijn.
  • De platformlift kan zowel aan een wand als op de traptreden worden gemonteerd. De plateaulift voor een trap met een bocht is vaak binnen één dag gemonteerd. Bij de montage van een Slim zijn geen zware bouwwerkzaamheden vereist waarbij een bouwvergunning nodig is.
  • Bij normaal gebruik is de Slim plateaulift praktisch onderhoudsvrij. Dankzij het robuuste maar compacte ontwerp zal de lift jarenlang probleemloos functioneren. In het tweede jaar wordt uw plateaulift zelfs door een gecertificeerde Stannah monteur gratis geïnspecteerd met onze zogenoemde garantie inspectie. Dit maakt deel uit van onze 2-jarige garantie

Een platformlift die vrijwel op elke type trap is te installeren

De Slim rolstoel lift is gemaakt om intensief gebruik in bijvoorbeeld appartementencomplexen of opslagruimtes moeiteloos jarenlang uit te kunnen voeren. Deze is echter ook buitengewoon geschikt voor huishoudelijk gebruik, zowel binnen als buitenshuis. De Slim plateaulift is gemaakt om juist smalle trappen, trappen met bochten, draaiingen en zelfs wenteltrappen toegankelijk te maken voor iedereen.

Bekijk al onze plateaulift modellen voor zowel binnen als buiten

Bekijk alle verschillende Stannah plateauliftmodellen die wij u kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij u past en pas deze aan naar uw behoeften.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Veelgestelde vragen: Stannah Slim plateaulift voor een trap met bochten

Als onafhankelijk familiebedrijf staan wij al meer dan 150 jaar voor u klaar om daadwerkelijk uw leven gemakkelijker te maken. Dankzij deze onafhankelijkheid en onze jarenlange ervaring in de liftindustrie, hebben wij de mogelijkheid om de keuzes te maken die voor u het beste zijn.

scroll left button

scroll right button
stannah covid-19

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

  • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
  • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis