Ons productenaanbod


hefplateauliftprijzen hefplateau stoelliftenhefplateau voor rolstoel
Andere modellen
>

Stannah Easy
Hefplateau voor Rolstoel

Efficiënte en eenvoudige oplossing om woningen en openbare ruimtes rolstoeltoegankelijk te maken.

Eenvoudige oplossing voor zowel mensen met een lichamelijke beperking, verminderde mobiliteit als rolstoelgebruikers. Overbrugt gemakkelijk hoogteverschillen tot 125cm, en heeft een maximaal hefvermogen van maar liefst 400 kg.

Momenteel beperkt leverbaar

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

 • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Wat haalt u uit uw Stannah Easy hefplateaulift?

De Easy hefplateaulift is ideaal voor plaatsing zowel binnen als buiten. Met een hefvermogen van maar liefst 400 kilogram is dit een van de sterkste plateauliften op de markt. De maximale hefhoogte bedraagt 125cm waardoor ruimtes zowel in privéwoningen maar ook in openbare ruimtes die een stuk lager zijn op een comfortabele en veilige manier te overbruggen zijn.

Veiligheid en gebruiksgemak staan voorop bij de Easy hefplateaulift

Ook bij het ontwerpen van de moderne Easy verticale hefplateaulift stonden zowel veiligheid als gebruiksgemak voorop. Wij verzekeren u daarom van onder andere de volgende kenmerken:

 • De Stannah Easy is volgens de nieuwste standaarden gemaakt en is onder andere voorzien van het CE-keurmerk.
 • Wanneer u de lift naar boven wilt laten bewegen, gaat eerst de oprijplaat omhoog. Pas als deze vergrendeld is, komt de lift in beweging. U kunt ook kiezen voor deuren als afrolbeveiliging.
 • Een drukgevoelige plaat (anti-beknellingssysteem) onder het gehele platform zorgt ervoor dat er niets bekneld kan raken onder de lift.

Eenvoudige installatie binnen één dag

De Stannah Easy kan gemonteerd worden zonder de bestaande structurele elementen ingrijpend te veranderen. Voor de montage heeft u slechts een vlakke vloer nodig. Deze wordt aan de verticale wand bevestigd voor een stabiele en comfortabele beweging. De gecertificeerde Stannah monteurs installeren de lift binnen één dag, laten de locatie schoon achter en nemen de tijd om u uitleg te geven over het gebruik van de lift.

Bekijk al onze plateaulift modellen voor zowel binnen als buiten

Bekijk alle verschillende Stannah plateauliftmodellen die wij u kunnen bieden. Beschikbaar voor zowel rechte trappen als voor trappen met bochten, geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Stannah Easy stijlvolle verticale plateaulift

stannah Play

Veelgestelde vragen: Stannah Easy verticale plateaulift

Als onafhankelijk familiebedrijf staan wij al meer dan 150 jaar voor u klaar om daadwerkelijk uw leven gemakkelijker te maken. Dankzij deze onafhankelijkheid en onze jarenlange ervaring in de liftindustrie, hebben wij de mogelijkheid om beslissingen te nemen die ook echt het beste voor u zijn.

IS DE EASY PLATEAULIFT IN MEERDERE FORMATEN LEVERBAAR?

Ja. Deze is in maar liefst drie formaten te verkrijgen: Met een hefplateau van 800 x 1400 mm, onze meest compacte variant, zeer geschikt voor particuliere woningen. 900 x 1400 mm, dit formaat wordt voornamelijk gekozen voor openbare ruimtes en bedrijfsgebouwen, deze afmeting is ruim genoeg voor alle type rolstoelen. Het grootste formaat is 1100 x 1400 mm Deze variant heeft standaard een deur bij het lagere niveau, die tevens dienstdoet als afrolbeveiliging. Optioneel is veiligheidsglas ook mogelijk bij dit formaat.

Is de Easy plateaulift in meerdere formaten leverbaar

KAN IK DE EASY VERTICALE PLATEAULIFT NAAR MIJN WENSEN AANPASSEN?

Ja. Het strakke, hoogwaardige design is volledig aan uw wensen aan te passen. Standaard zijn de cabine en poten uitgevoerd in donkergrijs (vergelijkbaar met RAL 7022). Tegen meerprijs zijn ze in iedere (RAL-)kleur leverbaar. De zij- en deurpanelen zijn standaard uitgevoerd in policarbonaat. U kunt kiezen uit volledig doorzichtige, of getinte ruiten. Bij binnen plaatsing, wordt het platform standaard voorzien van antislip linoleum vloerbekleding. Een houten multiplex vloerbekleding is optioneel, evenals een vloer van antislip traanplaat. Om de lift af te werken met vloertegels kan deze geleverd worden met een 6 mm dikke aluminiumplaat – ook geschikt bij plaatsing buitenshuis.

verticale plateaulift

WAT IS DE HEFSNELHEID VAN DE EASY VERTICALE PLATEAULIFT?

40 millimeter per seconde. Deze snelheid zorgt ervoor dat de persoon in alle comfort en veiligheid naar boven of naar beneden wordt getild. Dankzij het anti-beknellingssysteem onder het gehele platform weet u zeker dat er nooit iets onder de lift vast komt te zitten. Dit is slechts één van de verschillende veiligheid sensoren die de Easy lift heeft.

hefsnelheid van

WAAROM IS DE EASY VERTICALE PLATEAULIFT MAKKELIJK IN GEBRUIK?

De Stannah Easy kan eenvoudig worden bediend via 3 knoppen op de lift zelf, en via meegeleverde afstandsbedieningen die worden bevestigd aan de muren op de verschillende niveaus. De simpele en losse bediening maakt de lift uitermate geschikt voor het overbruggen van verticale hoogteverschillen in openbare ruimten, omdat alle gebruikers snel vertrouwd zullen raken met de bediening wanneer ze de Stannah Easy lift voor het eerst gebruiken.

verticale plateaulift makkelijk in gebruik

WAT GEBEURT ER ALS IK EEN PROBLEEM MET MIJN EASY PLATEAULIFT ONDERVIND?

Dat is heel makkelijk. In het zeer onwaarschijnlijke geval dat u een probleem met uw plateaulift heeft, hebben wij een eersteklas service beschikbaar. Deze is 7 dagen per week bereikbaar en staat tot uw dienst mocht u onze ervaren monteurs nodig hebben. Wij zullen eerste telefonisch proberen om uw zo goed mogelijk van dienst te zien, indien nodig sturen wij iemand naar de plek waar de lift staat. Zo kunt u direct weer gebruik van uw plateaulift maken.

platformlift probleemoplossen

WERKT DE EASY PLATEAULIFT DOOR MIDDEL VAN EEN NORMAAL STOPCONTACT?

Ja. Omdat wij uw leven gemakkelijker willen maken is ook hier aan gedacht. U heeft slechts een normaal stopcontact dichtbij de lift nodig om deze te doen werken. 220V/13A geaard – bij voorkeur op een vrije groep. Accu’s zorgen ervoor dat de lift ook werkt in het geval dat de stroom tijdelijk uitvalt. U komt dus nooit vast te zitten wanneer u gebruik maakt van de Easy plateaulift.

stoellift buiten

KAN IK DE EASY PLATEAULIFT OOK AFSLUITEN?

Ja. U kunt de lift via een knop aan de wand naar u toe roepen. In het geval dat de lift in een openbare ruimte wordt geplaatst, zoals in de hal van een flatgebouw bijvoorbeeld, dan kunt u aan de hand van een sleutel de lift aan of uitschakelen. Zo weet u zeker dat alleen u, of degene die u heeft aangewezen, gebruik van de plateaulift kunnen maken.

Kan ik de Easy plateaulift ook afsluiten

HOE ONTVANG IK ALLE INFORMATIE DIE IN NODIG HEB?

U kunt veel op onze site en in de brochure vinden, maar ook zeker te weten of de lift in uw woning of gebouw kan worden geïnstalleerd kunt u het beste contact met ons opnemen. Via de telefoon kunnen onze telefonische adviseurs via een aantal vragen u al beter helpen, echter is een vrijblijvend bezoek van een van onze specialisten het beste. Op deze manier kunnen wij direct een meting uitvoeren en weet u waar u aan toe bent. Uiteraard is dit bezoek geheel gratis en vrijblijvend. Dit is ook het moment dat u vrijblijvend een offerte van ons ontvangt.

Wij zijn er voor u
scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button