Hefplateaulift voor Rolstoel | Verticale Plateaulift | Stannah

0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Als leverancier van zorg- en welzijnshulpmiddelen mogen en blijven wij conform onze normale openingstijden opereren.
Bij huisbezoeken volgen wij nauwkeurig de regels van het RIVM. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Als leverancier van zorg- en welzijnshulpmiddelen mogen en blijven wij conform onze normale openingstijden opereren.
Bij huisbezoeken volgen wij nauwkeurig de regels van het RIVM. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


hefplateauliftprijzen hefplateau stoelliftenhefplateau voor rolstoel
Andere modellen
>

Stannah Easy
Hefplateau voor Rolstoel

Efficiënte en eenvoudige oplossing om woningen en openbare ruimtes rolstoeltoegankelijk te maken.

Eenvoudige oplossing voor zowel mensen met een lichamelijke beperking, verminderde mobiliteit als rolstoelgebruikers. Overbrugt gemakkelijk hoogteverschillen tot 125cm, en heeft een maximaal hefvermogen van maar liefst 400 kg.

Momenteel beperkt leverbaar

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

 • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Wat haalt u uit uw Stannah Easy hefplateaulift?

De Easy hefplateaulift is ideaal voor plaatsing zowel binnen als buiten. Met een hefvermogen van maar liefst 400 kilogram is dit een van de sterkste plateauliften op de markt. De maximale hefhoogte bedraagt 125cm waardoor ruimtes zowel in privéwoningen maar ook in openbare ruimtes die een stuk lager zijn op een comfortabele en veilige manier te overbruggen zijn.

Veiligheid en gebruiksgemak staan voorop bij de Easy hefplateaulift

Ook bij het ontwerpen van de moderne Easy verticale hefplateaulift stonden zowel veiligheid als gebruiksgemak voorop. Wij verzekeren u daarom van onder andere de volgende kenmerken:

 • De Stannah Easy is volgens de nieuwste standaarden gemaakt en is onder andere voorzien van het CE-keurmerk.
 • Wanneer u de lift naar boven wilt laten bewegen, gaat eerst de oprijplaat omhoog. Pas als deze vergrendeld is, komt de lift in beweging. U kunt ook kiezen voor deuren als afrolbeveiliging.
 • Een drukgevoelige plaat (anti-beknellingssysteem) onder het gehele platform zorgt ervoor dat er niets bekneld kan raken onder de lift.

Eenvoudige installatie binnen één dag

De Stannah Easy kan gemonteerd worden zonder de bestaande structurele elementen ingrijpend te veranderen. Voor de montage heeft u slechts een vlakke vloer nodig. Deze wordt aan de verticale wand bevestigd voor een stabiele en comfortabele beweging. De gecertificeerde Stannah monteurs installeren de lift binnen één dag, laten de locatie schoon achter en nemen de tijd om u uitleg te geven over het gebruik van de lift.

Bekijk al onze plateaulift modellen voor zowel binnen als buiten

Bekijk alle verschillende Stannah plateauliftmodellen die wij u kunnen bieden. Beschikbaar voor zowel rechte trappen als voor trappen met bochten, geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Stannah Easy stijlvolle verticale plateaulift

stannah Play

Veelgestelde vragen: Stannah Easy verticale plateaulift

Als onafhankelijk familiebedrijf staan wij al meer dan 150 jaar voor u klaar om daadwerkelijk uw leven gemakkelijker te maken. Dankzij deze onafhankelijkheid en onze jarenlange ervaring in de liftindustrie, hebben wij de mogelijkheid om beslissingen te nemen die ook echt het beste voor u zijn.

scroll left button

scroll right button
stannah covid-19

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

 • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
 • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis