0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

De prijs van een traplift

Hoeveel kost een traplift?

Het is van belang om te begrijpen dat er geen standaard trapliftprijzen bestaan. Elke traplift is anders, omdat elk huis anders is. Geen twee trappen zijn hetzelfde, net zomin als de mensen die ze willen gebruiken. Bij Stannah maken wij een traplift die perfect aan uw wensen én op uw huis is afgestemd.

We begrijpen echter dat u graag een traplift prijsindicatie krijgt zodat u weet waar u aan toe bent. Die geven wij u graag. Uiteraard is geen enkele situatie hetzelfde waardoor de prijs kan afwijken.

Wat kost een traplift? 

Een nieuwe traplift voor een rechte trap kost gemiddeld €2.750 inclusief BTW. De vanaf prijs voor een trap met één of meer bochten ligt rond de €4.500 inclusief BTW. Een traplift is altijd maatwerk omdat de rail naar de bochten van de trap gemaakt moet worden. Stannah levert naast nieuwe trapliften ook gebruikte trapliften, neemt u voor een exacte offerte vrijblijvend contact met ons op.

Voor een exacte prijs kunt u ons het beste opbellen, één van onze adviseurs zal aan de hand van een aantal eenvoudige vragen de voorlopige technische haalbaarheid bepalen. Daarnaast zal u voorzien worden van een traplift prijsindicatie voor zowel een nieuwe als voor een gebruikte traplift.

Ik zoek een traplift voor:

Waarvan is de prijs van uw traplift afhankelijk?

Bij Stannah ontvangt u altijd de totaalprijs, inclusief installatie en 2 jaar garantie (inclusief onderhoudsbeurt) bij een nieuwe traplift. Neemt u rustig de tijd, uw prijs zal niet veranderen.

De volgende punten spelen een rol in de trapliftprijs:

 • De lengte van uw trap
 • Het type trap
 • Gaat het om rechte trappen?
 • Hoeveel bochten of draaiingen heeft uw trap?
 • Zoekt u een traplift voor buiten?
 • Hoeveel traptreden heeft de trap?
 • Het type stoel dat het beste aansluit bij u en uw behoeften
 • Wilt u meer dan één etage omhoog gaan?
 • Wilt u extra opties, zoals een geautomatiseerde draaiing of een bepaalde kleur voor de rail of voor de stoel?
 • Zijn er deuren op plekken waar de traplift langs moet?
 • Waar moet het inklapbare stoeltje beneden worden geparkeerd? Direct bij de trap, om een hoekje of op de trap zodat de gang volledig vrij blijft?
 • Waar moet het inklapbare stoeltje boven worden geparkeerd? Ter hoogte van de verdiepingsvloer, of wilt u dat de rail doorloopt op de overloop?

Onze deskundige adviseurs geven u graag vrijblijvend advies

Sommige van bovenstaande factoren zijn uw keuze, andere zijn afhankelijk van uw huis en het type trap. Hoe dan ook, één van onze adviseurs neemt graag al uw opties met u door en geeft u de prijs van een traplift die ideaal voor u is. Wat past het beste bij uw huis? Wat past bij uw specifieke behoeften? Wat is de perfecte lift die u uw onafhankelijkheid terug zal geven?

Ontdek de perfecte traplift voor uw woning door een huisbezoek aan te vragen. Dan kunnen onze adviseurs u alle informatie geven die u zoekt. Uiteraard compleet vrijblijvend.

Vraag een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan

Stannah heeft meer dan 750.000 mensen over de hele wereld geholpen om weer toegang tot hun gehele huis te krijgen. Wat weerhoudt u ervan om de volgende te zijn?

Wereldwijd marktleider; wij leveren altijd vanuit onze eigen fabriek

Wij zijn al meer dan 150 jaar in de liftenbranche actief en al meer dan 40 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van trapliften. Onze ervaring helpt ons om u de best mogelijke oplossing te kunnen leveren, zodat u langer en veiliger thuis kunt blijven wonen.

Trapliften worden vaak als een luxeartikel gezien, maar wanneer u uw levenskwaliteit zonder een traplift bekijkt begint u de noodzaak van een traplift te zien. Met een traplift kunt u uw gehele woning veilig blijven gebruiken, en houdt u meer energie over voor de leuke dingen in het leven.

Als traplift leverancier en fabrikant kunnen wij het productieproces van onze trapliften van het begin tot het eind controleren. Dat geeft ons de mogelijkheid om de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs en levertijd te kunnen bieden. Daarbij heeft u één aanspreekpunt en uitsluitend te maken met deskundige mensen.

Onze trapliften zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar, maar u kunt er altijd zeker van zijn dat we nooit bekrimpen op kwaliteit. Uw veiligheid en comfort zijn onze prioriteiten. Welke traplift u ook kiest, een rechte traplift of voor een trap met één of meer bochten, u weet dat al onze expertise en onderzoek is gericht op een zo veilig en comfortabel mogelijke traplift – al onze trapliften zijn voorzien van opties zodat ze kunnen worden aangepast aan de inrichting van uw huis.

Meer informatie over de WMO

scroll left button

scroll right button

Ons assortiment trapliften voor binnen trappen

Stannah Starla

De Starla traplift is de meest aanpasbare traplift in het Stannah assortiment. Een elegante keuze om uw onafhankelijkheid terug te krijgen.

comfort traplift

Stannah Siena

De Siena is onze populairste traplift. Een slimme en praktische aanvulling voor elk huis, zelfs voor de smalste trappen.

brede traplift

Stannah Sadler

Als zitten een probleem is, dan hebben wij dé oplossing voor u: de Sadler - ontworpen voor mensen met beperkte heup- en knieflexibiliteit.

stannah sadler voor smalle plaatsen
scroll left button

scroll right button

Bekijk ons volledige trapliftenassortiment

Stannah hanteert één prijs zonder verborgen kosten, waarbij alles inbegrepen is.

U vraagt zich misschien af waar de verborgen traplift kosten zitten. Het goede nieuws is: die zijn er niet. Uw vrijblijvende offerte is inclusief alles, u maakt dus slechts één betaling over. En als we alles zeggen, bedoelen we ook echt alles. Van uw huisbezoek tot aan de onderhoudsbeurt die u als onderdeel van uw 2-jarige garantie bij een nieuwe traplift ontvangt.


Hoeveel stroom verbruikt een traplift?

Nog meer goed nieuws: het gebruik van een traplift kost minder per jaar aan stroom dan het gebruik van uw waterkoker.


Hoeveel kost een traplift installatie?

Niets.

Wij vinden dat het maken van uw traplift slechts de helft van het werk is. U krijgt uw onafhankelijkheid pas terug wanneer deze veilig door onze bekwame monteurs op uw trap is geïnstalleerd. Daarom is de installatie in uw vrijblijvende offerte inbegrepen. Wij leveren geen half werk.

Doordat wij de traplift zelf installeren, garanderen wij ook dat uw traplift zo veilig mogelijk is. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteitscontroles die we in onze fabriek uitvoeren, ook in uw huis worden uitgevoerd.

Wanneer u uw vrijblijvende offerte ontvangt, omvat deze:

 • De prijs van uw traplift
 • Efficiënte en schone installatie van uw traplift in uw huis
 • Alle hulp en advies die u nodig heeft, telefonisch of persoonlijk
 • Een uitgebreide garantie van 2 jaar, inclusief onderhoud
 • Een eersteklas servicedienst die 7 dagen per week bereikbaar is

Wij houden het simpel: Eén prijs. Eén betaling.


Kosten voor een gereviseerde of tweedehands traplift

Wij raden u niet aan om een tweedehands traplift bij een particulier te kopen in plaats van bij een trapliftenbedrijf. Onze Stannah gebruikte trapliften zijn misschien wel de optie die u zoekt. Een stuk voordeliger dan een nieuwe traplift, maar nog steeds van een Stannah garantie voorzien.


Ontvang uw gratis en vrijblijvende prijsopgave.

Een reële traplift prijsindicatie is natuurlijk fijn voor uw gemoedsrust, maar deze is niet helemaal accuraat. Om een exacte prijs te kunnen geven moeten wij u ontmoeten, uw mobiliteitsbehoeften beoordelen en uw trap opmeten zodat we u een advies op maat kunnen geven. Alle mogelijke opties worden samen met onze adviseur bekeken zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken.
Vraag een gratis offerte aan