Wat kost een traplift?

Traplift  Prijs 
Rechte trappen vanaf  €4.500 inclusief BTW
Gebogen trappen vanaf €.6800 inclusief BTW
Buitentrappen vanaf € 4.500 inclusief BTW.
Gereviseerde vanaf € 3.300 inclusief BTW.

Prijs gereviseerde traplift

Gebruikte trapliften variëren in de prijs van € 3.300 tot € 5.500, afhankelijk van het type trap, de lengte van de rail en het type traplift stoel. 

Wat kost een nieuwe traplift?

De ​vanaf prijs ​voor een nieuwe Stannah traplift ligt tussen de €4.500  voor een rechte trap en € 6.800 voor een gebogen trap. De prijs  is afhankelijk van het type trap, de lengte van de rail en het type stoel. 

Wat is de prijs van een traplift voor rechte trappen? 

De prijs van een rechte traplift begint vanaf €4.500 inclusief BTW

Hoeveel kost een traplift voor trappen met bochten? 

De prijs van een traplift voor een trap met bochten begint vanaf €6800 inclusief BTW

Trapliften prijzen van een buitentraplift 

De prijs van een traplift voor een buitentrap begint vanaf € 4.500 inclusief BTW.

Er bestaan geen standaard trapliftprijzen

Het is van belang om te begrijpen dat er geen standaard trapliftprijzen bestaan. Elke traplift is anders, omdat elk huis anders is. Geen twee trappen zijn hetzelfde, net zomin als de mensen die ze willen gebruiken. Bij Stannah maken wij een traplift die perfect aan uw wensen voldoet én op uw huis is afgestemd.

We begrijpen echter dat u graag een prijsindicatie krijgt zodat u weet waar u aan toe bent. Die geven wij u graag. Uiteraard is geen enkele situatie hetzelfde waardoor de prijs kan afwijken. Hieronder hebben wij twee prijsindicaties voor u genoteerd:

Voor een exacte prijsindicatie kunt u ons het beste opbellen. Wij zullen een aantal eenvoudige vragen aan u stellen om de voorlopige technische haalbaarheid te bepalen. U ontvangt een prijsindicatie voor zowel een nieuwe als een tweedehands traplift.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan

 • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Wereldwijd marktleider; wij staan zelf in voor de productie.

Stannah is sinds 1867 een gerespecteerd familiebedrijf en een leidende kracht in de liftenindustrie. Al onze mobiliteitsoplossingen worden met de grootste zorg vervaardigd en wij zijn in het bijzonder trots op onze trapliften die al meer dan 40 jaar de norm bepalen.

Ruime keuze

Wij bieden een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte trapliften. Met maar liefst 32 kleurvariaties, verschillende soorten stoffeermogelijkheden en 5 modellen. Onze trapliften zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar, maar u kunt er altijd zeker van zijn dat we nooit besparen op kwaliteit

150 jaar innovatie

Wij zijn al meer dan 150 jaar in de liftenbranche actief en al meer dan 40 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van trapliften. Onze ervaring helpt ons om u de best mogelijke oplossing te kunnen leveren, zodat u langer en veiliger thuis kunt blijven wonen.

Mobiliteit experts

Uw veiligheid en comfort is onze prioriteit. Welke traplift u ook kiest, u weet dat al onze expertise en onderzoek is gericht op een zo veilig en comfortabel mogelijke traplift ; al onze trapliften zijn voorzien van opties zodat ze kunnen worden aangepast aan de inrichting van uw huis.

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button

Waarvan is de prijs van uw traplift afhankelijk?

De volgende punten spelen een rol in de trapliftprijs:

 • 1. De lengte van uw trap en het aantal verdiepingen.
 • 2. Gaat het om een rechte trap, een trap met bochten of een wenteltrap?
 • 3. Is het een binnen- of een buitentrap?
 • 4. Zijn er deuren op plekken waar de traplift langs moet?
 • 5. Zijn er overlopen op de trap?
 • 6. Waar kan de traplift beginnen en waar kan deze stoppen?

Wilt u de traplift personaliseren? Dan spelen onder andere, de volgende punten ook een rol in de prijs:

 • 1. Het type stoel dat het beste aansluit bij u en uw behoeften.
 • 2. Wilt u extra functies, zoals een geautomatiseerde wentelstoel of een bepaalde kleur voor de rail of voor de stoel?
 • 3. Heeft u een voorkeur voor de stoffering en afwerking?

Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag al uw opties met u door en geven u de beste prijs van uw perfecte traplift. Wij kijken met u mee, naar zaken zoals; wat past het beste bij uw huis? Wat past bij uw specifieke behoeften? Wat is de perfecte lift die u uw onafhankelijkheid terug zal geven?

Ontdek de perfecte traplift voor uw woning door een huisbezoek aan te vragen. Dan kunnen onze adviseurs u alle informatie bezorgen die u zoekt. Uiteraard gratis en vrijblijvend.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor een traplift die op uw trap past .

Ontdek de perfecte traplift voor uw woning door een gratis en vrijblijvend huisbezoek aan te vragen.

 • Gratis en vrijblijvend bezoek aan huis

Vraag een gratis offerte aan

Stannah heeft meer dan 750.000 mensen over de hele wereld geholpen om weer toegang tot hun gehele huis te krijgen. Wat weerhoudt u ervan om de volgende te zijn?

Wat kost een traplift?

De alternatieven zijn vaak duurder dan een traplift kopen.

De beginprijs van een Stannah traplift ligt tussen de €2.750 en €4.500 (incl. BTW) afhankelijk van het type trap, de lengte van de rail en het trapliftenmodel. De aankoop van een traplift is vaak een van de goedkoopste opties voor iemand met verminderde mobiliteit om thuis te kunnen blijven wonen.

 • In de meeste gevallen is een traplift installeren niet alleen een veel goedkopere optie dan verhuizen, het is ook efficiënter en gemakkelijker.

Trapliften worden vaak als een luxeartikel gezien, maar wanneer we de reële kosten van de alternatieven bekijken valt dit vaak zeer mee. Een traplift geeft de mogelijkheid om op een veilige en comfortabele manier langer zelfstandig thuis te blijven wonen.

Wat kost een traplift?

Traplift subsidies

In sommige gevallen is het mogelijk om een traplift subsidie bij de gemeente aan te vragen. Bekijk of u in aanmerking komt voor een traplift subsidie via de WMO of het PGB.

Meer informatie over traplift subsidies

NIEUWE EN GEBRUIKTE TRAPLIFTEN

Vaak willen mensen als ze op zoek gaan naar een traplift, weten wat voor hen beschikbaar is, zowel wat betreft prijs als kwaliteit. Dat is waar we u bij kunnen helpen. De trapliften van Stannah zijn van de hoogste kwaliteit omdat we het fabricageproces van begin tot het eind zelf in de hand hebben. Wij bieden trapliften aan met verschillende opties tegen diverse prijzen. U kunt er echter altijd van verzekerd zijn dat we nooit inboeten op kwaliteit, bovenal omdat uw veiligheid en comfort onze prioriteit is. We maken hierin geen onderscheid tussen premium en tweedehands trapliften omdat we, onafhankelijk van de prijs, u de hoogst mogelijke kwaliteit willen bieden. Onze expertise en onderzoek is uitgeweid om het zo veilig en comfortabel mogelijk te maken, welke traplift u ook kiest.

NIEUWE EN GEBRUIKTE TRAPLIFTEN

Ons assortiment nieuwe trapliften voor binnentrappen

Starla

Starla

Elegante klassieke keuze

Ontdek hier meer >

Siena

Siena

Praktische en slimme aanvulling

Ontdek hier meer >

Sadler

Sadler

Voor knie-en heupflexibiliteit

Ontdek hier meer >

Buitentraplift

Buitentraplift

Weerbestendig en robuust

Ontdek hier meer >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button

Stannah hanteert één prijs zonder verborgen kosten, alles inbegrepen.

U vraagt zich misschien af waar de verborgen kosten zitten. Het goede nieuws is: die zijn er niet. Uw offerte is inclusief alles, u maakt dus slechts één betaling over. En als we alles zeggen, bedoelen we ook echt alles. Van uw huisbezoek tot aan de onderhoudsbeurt die u als onderdeel van uw 2-jarige garantie bij een nieuwe traplift ontvangt.

Stannah hanteert één prijs zonder verborgen kosten, alles inbegrepen.

Hoeveel stroom verbruikt een traplift?

Nog meer goed nieuws: het gebruik van een traplift kost minder per jaar aan stroom dan het gebruik van uw waterkoker.

Hoeveel stroom verbruikt een traplift?

Hoeveel kost een trapliftinstallatie?

Niets

Wij vinden dat de productie van uw traplift slechts de helft van het werk is. U krijgt uw onafhankelijkheid pas terug wanneer deze veilig door onze bekwame monteurs op uw trap is geïnstalleerd. Daarom is de installatie in uw vrijblijvende offerte inbegrepen. Wij leveren geen half werk.

Doordat wij de traplift zelf installeren, garanderen wij ook dat uw traplift zo veilig mogelijk is. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteitscontroles die we in onze fabriek uitvoeren, ook in uw huis worden uitgevoerd.

Wanneer u uw vrijblijvende offerte ontvangt, omvat deze:

 • De prijs van de traplift
 • Efficiënte en schone installatie van uw traplift in uw huis
 • Alle hulp en advies die u nodig heeft, telefonisch of persoonlijk
 • Een uitgebreide garantie van 2 jaar
 • Een eersteklas servicedienst die 7 dagen per week bereikbaar is

Wij houden het simpel: Eén prijs. Eén betaling.

Ontvang uw gratis offerte.

Een reële prijsindicatie is natuurlijk fijn voor uw gemoedsrust, maar deze is niet helemaal accuraat. Om een exacte prijs te kunnen geven moeten wij u ontmoeten, uw mobiliteitsbehoeften beoordelen en uw trap opmeten zodat we u een advies op maat kunnen geven. Alle mogelijke opties worden samen met onze adviseurs bekeken zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan

 • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden