Oplossingen voor mensen met
een rolstoel of een mobiliteitsbeperking

Duurzame en praktische liften voor mensen met een handicap

Het is nog niet zo lang geleden dat de combinatie zelfstandigheid en een mobiliteitsbeperking moeilijk samengingen. Gelukkig ligt die tijd achter ons. Met de mobiliteitsoplossingen van Stannah blijven woningen en gebouwen volledig toegankelijk voor iedereen.

Plateauliften en huisliften voor maximale toegankelijkheid

Stannah biedt meerdere rolstoellift opties zowel open als gesloten, en verschillende plateauliftmodellen.

Onze oplossingen voor toegankelijkheid van rolstoelen of scootmobielen zijn volgens de strengste internationale veiligheidseisen ontworpen. Niet alleen zijn zowel de plateauliften als de huisliften volledig aan de wensen en behoeftes van de gebruiker aan de passen, onze ingenieurs hebben er ook voor gezorgd dat deze betaalbaar en duurzaam zijn.

stratum huislift

Voor binnen gebruik

Stratum rolstoellift

Onze compacte verticale rolstoellift is zowel in een halfopen als in een compleet gesloten variant te verkrijgen. De huislift is schacht loos en dankzij de zelfdragende constructie gemakkelijk te installeren. Minimale bouwwerkzaamheden zijn vereist, waardoor de installatie efficiënt is. De rolstoellift is compleet aan uw wensen aan te passen én in verschillende maten beschikbaar. Bijkomend voordeel is dat er geen jaarlijkse verplichte keuring noodzakelijk is.

Bekijk de Stratum rolstoellift>

DRAADLOZE BEDIENING

DRAADLOZE BEDIENING

Het draadloze wandbedieningspaneel is in positie en hoogte verstelbaar, waardoor u de huislift gemakkelijk kunt bedienen. U kunt de automatische deur ook van buitenaf openen en sluiten.

AUTOMATISCHE DEUR

Voor het soepel in-en uitrijden van de lift gaan de deuren van de Stratum volledig automatisch open en dicht. De lage drempel met een minimale hellingshoek laat de gebruiker op een comfortabele manier de lift betreden.

MINIMALE BOUWWERKZAAMHEDEN

MINIMALE BOUWWERKZAAMHEDEN

De lift kan bijna op iedere locatie in huis geplaatst worden, een opening in het plafond is het enige noodzakelijke. Het liftmechanisme wordt in de rails verborgen, waardoor de lift er elegant uitziet.

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button
Plateaulift oplossingen voor rolstoel en scootmobiel toegankelijkheid

Voor zowel binnen als buiten gebruik

Plateaulift oplossingen voor rolstoel en scootmobiel toegankelijkheid

Beschikbaar in verschillende maten en stijlen en aanpasbaar aan de behoeftes van de gebruiker. Geschikt voor het rolstoeltoegankelijk en scootmobiel toegankelijk maken van zowel privé locaties zoals woningen, openbare ruimtes zoals appartementencomplexen.

Onzee plateauliften maken het overbruggen van hoogteverschillen mogelijk. De plateauliften zijn uiterst gemakkelijk in de omgang, op maat gemaakt met veiligheid als topprioriteit. Ontworpen voor zowel mensen met een verminderende mobiliteit als voor goederentransport. Met een maximaal hefvermogen variërend van 400kg.

Bekijk welke plateaulift aan uw wensen voldoet >

VEILIG EN COMFORTABEL

Plateaulift

VEILIG EN COMFORTABEL

Zoals bij alle Stannah producten, staat veiligheid en comfort bij elk ontwerp voorop. Alle Stannah plateauliften werken o.a. met veiligheidssensoren en komen tot een zachte maar directe stop indien een obstakel gedetecteerd wordt.

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button

Autonomie voor rolstoelgebruikers

Stannah begeleidt u bij het kiezen van de beste oplossing voor uw zelfstandigheid. Zowel de huisliften als de plateauliften zijn ontworpen om mensen met een verminderde mobiliteit toegang te geven tot het hele huis, en hoogteverschillen te overbruggen.

WMO – WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING  

De Wet maatschappelijk ondersteuning bestaat om mensen hulp vanuit de gemeente te bieden met bijvoorbeeld aanpassingen in hun woning. Dat kan de gemeente op verschillende manieren doen, waaronder door de verstrekking van een persoonsgebonden budget. Bekijk hier meer informatie over op de informatiepagina.


Stannah verlegt al meer dan 150 jaar de grenzen 

Stannah verlegt al meer dan 150 jaar de grenzen in de liftbouwindustrie. Wij verlenen assistentie van het begin tot aan het einde van uw project en denken samen met u mee wat betreft het ontwerp, de installatie en hoe u het beste volledige toegang tot uw woning, werkplaats of openbare ruimte heeft.

Doordat onze huisliften aan de hand van een zelfdragend hydraulisch systeem werken, en daarom schacht loos zijn, is een jaarlijkse keuring niet verreist. Waardoor de kosten laag kunnen worden gehouden in vergelijking met een traditionele passagierslift. Zowel de plateauliften als de rolstoel huislift kunnen zonder ingrijpende verbouwing, bijna overal, worden geplaatst.

Profiteer ook van onze eeuwenlange ervaring en neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een gratis brochure