Stannah wereldwijd

Een internationale familie

Dat is hoe wij onze klanten zien. Wij geven om u. Daarom willen daarom bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Dat kan alleen bereikt worden wanneer iemand het comfort heeft van volledige onafhankelijkheid in hun eigen huis.

We hebben wereldwijd meer dan 750.000 mensen die vrijheid gegeven, en we willen dit aan zoveel mogelijk mensen blijven doen. Lees verder om te zien hoe we dat doen.

LEES VERDER

We staan al 150 jaar sterk

Joseph Stannah begon meer dan 150 jaar geleden met zijn familiebedrijf. Als hij vandaag kon zien hoe ver zijn bedrijf is gekomen, en hoe zijn waarden nog steeds worden nageleefd, zou hij ontzettend trots zijn.

Hoewel al onze trapliften in Europa worden geproduceerd, staan onze producten in 40 landen, verspreid over 5 continenten. Dagelijks bereiken we meer en meer klanten, verbeteren we hun kwaliteit van leven en helpen we hun zelfstandigheid te vergroten. We zijn er erg trots op dat we wereldwijd de nummer 1 leverancier van trapliften zijn. Het betekent namelijk dat we steeds meer mensen kunnen helpen om langer comfortabel en veilig thuis te kunnen blijven wonen.

Wij zijn pioniers en koplopers op het gebied van trapliftontwerp. Alles wat wij in deze industrie geleerd hebben, stoppen we terug in ons product. Op deze manier weet u dat u optimaal profiteert van onze jarenlange ervaring.

Onze familiaire waarden zijn naarmate we zijn gegroeid, altijd sterk gebleven. We bieden nog altijd dezelfde hoogwaardige service als voorheen. Omdat we nog steeds een familiebedrijf zijn, kunnen we ervoor zorgen dat de klant altijd onze belangrijkste prioriteit is. En net als in de tijd van Joseph Stannah, kunnen we de hoogste normen voor onszelf vaststellen, en deze bereiken.

Onze meer dan 150 jarige ervaring in de liftindustrie heeft ons het volgende geleerd:

Gratis informatie

Om gratis informatie en advies te verstrekken

Omdat we willen dat u de juiste keuze voor uzelf maakt zullen we u nooit onder druk zetten om bij ons te kopen, ook in het geval dat een traplift niet de beste optie voor u is hoort u dat eerlijk van ons.

stannah advies

Innovatie

Om in innovatie te investeren

Omdat we altijd meer kunnen doen om uw leven comfortabeler te maken. Daarom evolueren en verbeteren onze producten altijd. Als onafhankelijk familiebedrijf hebben we hebben de vrijheid om nieuwe dingen te onderzoeken en uit te proberen.

Stannah eerste traplift

Thuis

Dat mensen in hun eigen huis horen

Dat is waar onze herinneringen zijn. Ons verleden. Onze familie. Dat is waar we al onze bezittingen die we over de jaren heen verzameld hebben staan, en waar we buren hebben die de plantjes water kunnen geven wanneer we er zelf niet zijn. Iedereen verdient het om thuis te blijven wonen en het is onze taak om u te helpen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen en vertellen u hoe we uw leven gemakkelijker kunnen maken, zoals we dat voor duizenden andere mensen over de hele wereld al hebben gedaan.

Starla traplift boven
scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen en vertellen u hoe we uw leven gemakkelijker kunnen maken, zoals we dat voor duizenden andere mensen over de hele wereld hebben gedaan.