Een gebruikte traplift verkopen aan Stannah

Een duurzame oplossing voor uw gebruikte Stannah traplift

Wanneer uw Stannah traplift niet meer wordt gebruikt, kunnen wij deze voor u verwijderen of terugkopen. Onze trapliften worden met de uiterste zorg voor u vervaardigd. Zodoende willen wij ervoor zorgen dat de traplift goed terecht komt, ook wanneer deze niet meer nodig is. Wij zorgen voor een professionele verwijdering, en geven de traplift via een duurzame oplossing een tweede leven.

Componenten die niet kunnen worden hergebruikt leveren wij gesorteerd bij de afvalverwerking aan zodat deze kunnen worden gerecycled. Daar hoeft u dus niet aan te denken en ook hoeft u niet het ophalen van het grofvuil met de gemeente te regelen en te betalen.

De restwaarde van uw gebruikte Stannah traplift

De restwaarde van uw Stannah traplift is afhankelijk van de leeftijd en staat van uw trapliftstoel. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij aan de hand van de onderhoudsgegevens bekijken wat de leeftijd en staat van uw trapliftstoel is. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvend voorstel om de traplift aan Stannah terug te verkopen, verwijderen wij kosteloos en op professionele manier de traplift of tegen een vergoeding die de kosten van de verwijdering en de afvalverwerking dekken.

Een gebruikte Stannah traplift verkopen doet u zo:

Wordt uw Stannah traplift niet meer gebruikt? Wij zorgen voor een professionele verwijdering en een duurzame oplossing. Bekijk hieronder de stappen:

Neem contact met ons op

U ontvangt een vrijblijvend voorstel

Indien akkoord, wordt er een afspraak voor de verwijdering gemaakt.

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button

Neem contact met ons op en ontvang gratis en vrijblijvend een verwijderingsvoorstel.

Stannah doet u enkel een verwijderingsvoorstel indien u een Stannah traplift heeft die door Stannah is geïnstalleerd.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Veel gestelde vragen over een tweedehands traplift verkopen:

Koopt Stannah trapliften van andere merken terug?

Wij kopen en verwijderen geen trapliften van andere merken terug dan van Stannah omdat wij Stannah traplift leverancier en fabrikant zijn.


Wat voor soorten trapliften koopt of verwijdert Stannah?

Wij kopen en verwijderen alle type Stannah trapliften terug; traplift voor een rechte trap, voor een trap met bochten en ook de Stannah traplift voor buiten.


Een traplift via de Wmo, kan ik die ook verkopen of laten verwijderen?

Ja, dat kan maar daarvoor moet u contact opnemen met het Wmo-loket van uw gemeente. De gemeente zal vervolgens de professionele verwijdering van de traplift met ons regelen.


Kan ik een gebruikte traplift ook zelf verkopen?

Zelf een gebruikte traplift verkopen is gecompliceerd en niet veilig omdat een traplift altijd maatwerk is. Stannah levert een degelijk product met lange levensduur en bovengemiddeld maximaal gebruikersgewicht. Hierdoor zijn onze producten robuust en dus zwaar. Pas alstublieft goed op uw veiligheid als u toch besluit om de lift zelf te demonteren. De stalen rails worden voor uw trap op maat gemaakt. Deze kunnen dus niet opnieuw worden gebruikt omdat de rails niet op een andere trap passen. De veiligheid van de nieuwe koper is dan dus niet te garanderen én u riskeert klachten van de nieuwe eigenaar wanneer blijkt dat de traplift niet op zijn of haar trap past.

Wij kunnen u hiermee van dienst zijn en de traplift verwijderen of terugkopen. Wij regelen alles voor u, en zorgen ervoor dat de opnieuw te gebruiken componenten van de traplift op een veilige en duurzame manier iemand nog jaren lang van dienst kunnen zijn.