Ons productenaanbod


Trapliften
's Werelds meest gekozen traplift

Welke Stannah traplift geeft u de mobiliteit in huis terug? Bekijk ons aanbod en de talrijke opties, en vind wat het beste bij u past

Misschien weet u nog niet wat u van een traplift kan verwachten. Is dat het geval? Dan zijn wij hier om u te helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om op uw gemak de traplift mogelijkheden te bekijken. Mocht u toch nog vragen hebben, bel ons dan op voor persoonlijk advies.

 • Betaalbare topkwaliteit – Een groot aanbod aan nieuwe en gereviseerde liften met garantie.
 • Oplossing op maat – Smal of breed, steile rechte trap of wenteltrap? Vind dé lift voor uw trap.
 • Snelle levertijd zonder verbouwen – Levertijd vanaf 3 dagen en installatie binnen een dagdeel.
 • Altijd ondersteuning – Servicedienst elke dag beschikbaar.

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Traplift voor rechte trappen

Traplift voor rechte trappen

Gemakkelijk voor de rechte trap

 • Inclusief een stoel naar keuze
 • Aan uw trap bevestigd, niet aan uw muur
 • Netjes in te klappen, belemmert uw trap niet
Bekijk ons product >
Trapliften voor gebogen trappen

Trapliften voor gebogen trappen

Voor trappen met éen of meer bochten

 • Op maat gemaakt voor uw huis
 • Gemonteerd voor toegang op verschillende etages
 • Perfect voor alle bochten en overlopen van uw trap
Bekijk ons product >
Buitentraplift

Buitentraplift

Voor buiten trappen

 • Weerbestendig
 • Met beschermhoes (optioneel)
 • Te vergrendelen met sleutel voor extra veiligheid
Bekijk ons product >
Heeft u een fysieke beperking?

Heeft u een fysieke beperking?

Wellicht is een plateaulift dan de juiste keuze voor u

Meer informatie >
Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

Vraag nu uw gratis brochure aan en ontvang deze direct bij u thuis.

Vraag uw brochure aan

Get your free brochure

Vraag uw brochure aan >>Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

Bel ons met een klik op de groene knop: 0858886701

Bel gratis

Informatie voor wie overweegt om een traplift te kopen

Onze trapliften geven u uw onafhankelijkheid terug die u dacht te zijn kwijtgeraakt. Een Stannah traplift wordt namelijk aan uw wensen aangepast. Wanneer onze adviseur bij u thuis langskomt, ontvangt u – vrijblijvend- alle informatie die u nodig heeft om een geïnformeerde keuze te kunnen maken. Ook zal de adviseur uw behoeftes analyseren zodat wij goed kunnen begrijpen wat ú nodig heeft. Op deze manier ontvangt u een persoonlijk advies die past bij uw behoeftes. De adviseur zal onder andere kijken naar de vorm van uw trap. De vorm van uw trap bepaalt voor een groot deel de prijs. Gaat het om een rechte trap of om een trap met één of meer bochten? Ook een traplift voor buiten is uiteraard één van de mogelijkheden. Onze adviseur zal een definitieve prijsopgave maken voor uw traplift, daarnaast biedt hij u ook informatie over de koop van een nieuwe traplift of een tweedehands traplift. Zo krijgt u een helder beeld van alle opties, zodat u kunt kiezen voor de optie die het beste bij u past.
Een traplift van Stannah biedt u:

Wereldwijd gingen 750.000 mensen u voor. Zij konden dankzij een Stannah Traplift thuis blijven wonen. Neem contact met ons op, en ontdek hoe wij ook úw leven gemakkelijker kunnen maken.

Verbeter uw levenskwaliteit

Ontdek hoe een traplift uw leven kan verbeteren

Heeft u hulp nodig bij het gebruiken van uw trap?

Heeft u hulp nodig bij het gebruiken van uw trap?

Krijg uw onafhankelijkheid terug met een traplift

Wij hebben de optie die bij uw behoeften past, zowel nieuwe op maat gemaakte trapliften als veilige gebruikte modellen.

Risico op verwondingen?

Risico op verwondingen?

Voorkom valpartijen met een traplift

Naarmate we ouder worden, heeft ons lichaam meer tijd nodig om zich te herstellen. Een kleine blessure kan u nu jaren ongemak veroorzaken.

Heeft u last van uw knieën wanneer u de trap gebruikt?

Heeft u last van uw knieën wanneer u de trap gebruikt?

Spaar met een traplift uw knieën voor belangrijkere momenten

Met een traplift neemt u de pijn weg die het gebruik van een trap met zich meebrengt. U hoeft de trap niet langer te vermijden en voorkomt dat u van de trap valt.

Ja, een traplift zal mijn leven verbeteren

Blijf langer thuis wonen met een Stannah Traplift

stannah Play

Veelgestelde vragen over Trapliften

Het kopen van een traplift is geen alledaagse boodschap, wij begrijpen dat u daarom eerst de nodige informatie wilt hebben voordat u een keuze maakt. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

1. Wat is de prijs van een traplift?

De prijs van een traplift is afhankelijk van verschillende factoren. Wat voor soort trap u heeft zal een grote invloed hebben op de kosten. Een traplift voor een rechte trap zal bijvoorbeeld goedkoper zijn dan voor een trap met één of meer bochten. De traplift wordt op maat voor u en uw trap gemaakt. Om deze reden kunnen wij alleen een accurate prijsopgave geven doormiddel van een bezoek van een van onze adviseurs bij u thuis. De adviseur zal uw trap bekijken en deze opmeten, ook wordt er naar uw behoeften en situatie gekeken. Wat heeft uw traplift nodig om het leven voor u gemakkelijk te maken? Op deze manier weet u zeker dat u alle informatie, om een juiste keuze te maken, ontvangt. Neem gerust de tijd, uw prijs zal niet veranderen.

2. Verkoopt Stannah ook tweedehands trapliften?

Stannah biedt een brede keuze uit zowel nieuwe als gebruikte trapliften. Een gereviseerde Stannah traplift betekent dat u zeker weet dat u een traplift van Stannah kwaliteit koopt tegen een lagere prijs. Onze gereviseerde trapliften ondergaan een grondig proces voordat deze bij u thuis geïnstalleerd worden. Zo ondergaan de trapliften een 42-punts controle, ontvangt de stoel nieuwe accu’s en worden onderdelen gecontroleerd om aan de huidige veiligheids- en technische specificaties te voldoen.Ook op een gebruikte Stannah krijgt u gewoon garantie.

3. Kan ik de traplift ook in meerdere termijnen betalen?

Tijdens het bezoek van onze adviseur bij u thuis kunt u op u gemak alle mogelijkheden bespreken. Stel al uw vragen en bekijk vooral uw opties. Stannah heeft trapliften in diverse prijsklassen en we willen u graag helpen om de controle over uw huis weer terug te krijgen. In het geval dat u niet in de gelegenheid bent om de investering in zijn geheel te kunnen doen, dan kunnen wij u waarschijnlijk helpen met een betalingsregeling. In dit geval doet u een aanbetaling voor aanvang van de installatie waarna u het resterende bedrag in termijnen kunt betalen. Vraag een vrijblijvend bezoek aan om alle mogelijkheden te bespreken.

4. Kan een traplift ook op mijn smalle trap geïnstalleerd worden?

Ja. Wij zitten al meer dan 150 jaar in de liftenindustrie en we produceren al meer dan 40 jaar trapliften. We hebben dus al heel wat trappen mogen bekijken om onze trapliften zo aanpasbaar mogelijk te maken. Daarom zijn we er vrij zeker van dat wij een traplift voor uw smalle of nauwe trap hebben. Zelfs wanneer het om de smalste trappen gaat. Om het helemaal zeker te weten kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij sturen vrijblijvend één van onze adviseurs bij u langs om naar uw trap te komen kijken. Zo hoort u direct wat uw mogelijkheden zijn. Compleet vrijblijvend informatie en advies geven maakt deel uit van onze service – maak hier optimaal gebruik van!

5. Hoeveel kost de installatie van een traplift?

Niets. Bij Stannah leveren we geen half werk, ons werk is pas voltooid wanneer uw traplift compleet geïnstalleerd is, en wanneer we zeker weten dat u comfortabel gebruik kunt maken van uw nieuwe traplift. Onze getrainde monteurs laten alles ook weer helemaal netjes achter. De installatie van uw traplift zal slechts enkele uren duren, zo wordt de traplift op uw trap geïnstalleerd en niet aan de muur. Er zijn dus geen uitgebreide bouwwerkzaamheden voor nodig. Een aantal kleine gaatjes op enkele van uw traptreden volstaat.Wij brengen geen installatiekosten in rekening omdat het van belang is dat de traplift door onze bekwame monteurs geïnstalleerd wordt. Op deze manier weten we zeker dat de traplift zal voldoen aan de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en dat u in alle veiligheid van uw traplift gebruik kunt maken.

6. Is het mogelijk om de traplift eerst vrijblijvend uit te proberen?

Ja, dat is het zeker. U bent meer dan welkom in onze showroom in het mooie Lisse. Hier kunt u de traplift eerst zelf uitproberen. Op deze manier kunt u onder andere zelf de ergonomische veiligheidsgordel, die met één hand is vast te maken, proberen. Ook voelt u zelf het comfort van onze gewatteerde stoelen en de veiligheid die een traplift met zich meebrengt. Mocht u in de lente komen, dan kunt u direct even een bezoekje aan het Keukenhof brengen! Over tulpen gesproken, wist u dat onze trapliften helemaal aan te passen zijn? Zo kunt u bijvoorbeeld voor onze, door het Keukenhof geïnspireerde, tulpenstoffering kiezen! Zo ziet uw trap er direct een stuk vrolijker uit.

7. Wat voor technische ondersteuning krijg ik nadat ik mijn traplift heb aangeschaft?

Al onze trapliften worden verkocht met garantie, ook onze tweedehands trapliften. In het onwaarschijnlijke geval dat er iets met uw traplift aan de hand is, heeft u de zekerheid dat vakmensen bij u langskomen om u direct te helpen. Vaak kunnen wij u telefonisch al direct van dienst zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan staat onze storingsdienst voor u klaar. Onze getrainde monteurs kunnen overal in heel Nederland komen, en helpen u graag om de traplift te maken.
Wilt u meer vragen die andere klanten ons hebben gesteld bekijken? Neem dan een kijkje op onze veelgestelde vragen-pagina. Indien u de informatie die u zoekt nog steeds niet gevonden heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.