Dé trapliften en stoelliften-specialist | Stannah

0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Als leverancier van zorg- en welzijnshulpmiddelen mogen en blijven wij conform onze normale openingstijden opereren.
Bij huisbezoeken volgen wij nauwkeurig de regels van het RIVM. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Als leverancier van zorg- en welzijnshulpmiddelen mogen en blijven wij conform onze normale openingstijden opereren.
Bij huisbezoeken volgen wij nauwkeurig de regels van het RIVM. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


Trapliften
's Werelds meest gekozen traplift

Welke Stannah traplift geeft u de mobiliteit in huis terug? Bekijk ons aanbod en de talrijke opties, en vind wat het beste bij u past

Misschien weet u nog niet wat u van een traplift kan verwachten. Is dat het geval? Dan zijn wij hier om u te helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om op uw gemak de traplift mogelijkheden te bekijken. Mocht u toch nog vragen hebben, bel ons dan op voor persoonlijk advies.

 • Betaalbare topkwaliteit – Een groot aanbod aan nieuwe en gebruikte liften met garantie.
 • Traplift op maat – Smal of breed, steile rechte trap of wenteltrap? Vind een passende lift voor uw trap.
 • Snelle levertijd zonder verbouwen – Levertijd vanaf 3 dagen en installatie binnen een dagdeel.
 • Altijd ondersteuning – Servicedienst elke dag beschikbaar.

Ontvang uw gratis prijsopgave.

 • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
Traplift voor rechte trappen

Traplift voor rechte trappen

Ook voor zeer steile of smalle rechte trappen

 • Zeer stille werking en souplesse
 • Eén enkele, aanpasbare rail met elegante uitstraling
 • Op uw trap bevestigd of aan uw muur
 • Maximaal gebruikersgewicht 160 kg
Trapliften voor gebogen trappen

Trapliften voor gebogen trappen

Ook voor wenteltrappen en rechte trappen met tussenbordes

 • Volgt de helling en bochten van uw trap nauwkeurig
 • Doorsnee rail 4,5 cm waardoor de trap vrij blijft
 • Diverse stoelen en opties
 • Maximaal gebruikersgewicht 135 kg
Buitentraplift

Buitentraplift

Volledig weersbestendig

 • Robuuste constructie, volledig seizoenbestendig
 • Opklapbare armleuningen, zitting en voetsteun
 • Geschikt voor toegang naar gebouwen en op schepen
Heeft u een fysieke beperking?

Heeft u een fysieke beperking?

Wellicht is een plateaulift dan de juiste keuze voor u

Meer informatie >
Heeft u een fysieke beperking?

Heeft u een fysieke beperking?

Meer informatie >
Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

Vraag nu uw gratis brochure aan en ontvang deze direct bij u thuis.

Brochure aanvragen

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

Get your free brochure

Brochure aanvragen

Bel ons met een klik op de groene knop:

0858886701

Informatie voor wie overweegt om een traplift te kopen

Onze trapliften geven u uw onafhankelijkheid terug die u dacht te zijn kwijtgeraakt. Een Stannah traplift wordt namelijk aan uw wensen aangepast. Wanneer onze adviseur bij u thuis langskomt, ontvangt u – vrijblijvend- alle informatie die u nodig heeft om een geïnformeerde keuze te kunnen maken. Ook zal de adviseur uw behoeftes analyseren zodat wij goed kunnen begrijpen wat ú nodig heeft. Op deze manier ontvangt u een persoonlijk advies die past bij uw behoeftes. De adviseur zal onder andere kijken naar de vorm van uw trap. De vorm van uw trap bepaalt voor een groot deel de prijs. Gaat het om een rechte trap of om een trap met één of meer bochten? Ook een traplift voor buiten is uiteraard één van de mogelijkheden. Onze adviseur zal een definitieve prijsopgave maken voor uw traplift, daarnaast biedt hij u ook informatie over de koop van een nieuwe traplift of een tweedehands traplift. Zo krijgt u een helder beeld van alle opties, zodat u kunt kiezen voor de optie die het beste bij u past.
Een traplift van Stannah biedt u:

Wereldwijd gingen 750.000 mensen u voor. Zij konden dankzij een Stannah traplift thuis blijven wonen. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op, en ontdek hoe wij ook úw leven gemakkelijker kunnen maken.

Verbeter uw levenskwaliteit

Ontdek hoe een traplift uw leven kan verbeteren

Heeft u hulp nodig bij het gebruiken van uw trap?

Heeft u hulp nodig bij het gebruiken van uw trap?

Krijg uw onafhankelijkheid terug met een traplift

Wij hebben de optie die bij uw behoeften past, zowel nieuwe op maat gemaakte trapliften als veilige gebruikte trapliften.

Risico op verwondingen?

Risico op verwondingen?

Voorkom valpartijen met een traplift op maat

Naarmate we ouder worden, heeft ons lichaam meer tijd nodig om zich te herstellen. Een kleine blessure kan u nu jaren ongemak veroorzaken. Met een Stannah traplift kunt u lekker thuis blijven wonen.

Heeft u last van uw knieën wanneer u de trap gebruikt?

Heeft u last van uw knieën wanneer u de trap gebruikt?

Spaar met een traplift uw knieën voor belangrijkere momenten

Met de installatie van een traplift neemt u de pijn weg die het gebruik van een trap met zich meebrengt. U hoeft de trap niet langer te vermijden en voorkomt dat u van de trap valt.

Ja, een traplift zal mijn leven verbeteren

Blijf langer thuis wonen met een Stannah Traplift

stannah Play

Veelgestelde vragen over Trapliften

De aanschaf van een traplift is geen alledaagse boodschap, wij begrijpen dat u daarom eerst de nodige informatie wilt hebben voordat u een keuze maakt. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

1. Hoeveel kost een traplift?

De prijs van de traplift is afhankelijk van verschillende factoren. Wat voor soort trap u heeft zal een grote invloed hebben op de kosten. Een rechte traplift zal bijvoorbeeld goedkoper zijn dan een voor een trap met één of meer bochten of voor meerdere verdiepingen. De traplift wordt op maat voor u en uw trap gemaakt. Om deze reden kunnen wij alleen een accurate prijsopgave geven door middel van een bezoek van een van onze adviseurs bij u thuis. De adviseur zal uw trap bekijken en deze opmeten, ook wordt er naar uw behoeften en situatie gekeken. Wat heeft uw traplift nodig om het leven voor u gemakkelijk te maken? Op deze manier weet u zeker dat u alle informatie, om een juiste keuze te maken, ontvangt. Neem gerust de tijd, uw prijs zal niet veranderen.

2. Verkoopt Stannah ook gebruikte trapliften?

Stannah biedt een brede keuze uit zowel nieuwe als gebruikte trapliften. Een tweedehands lift van Stannah betekent dat u zeker weet dat u een traplift van Stannah kwaliteit koopt tegen een lagere prijs. Een tweedehands traplift ondergaat een grondig proces voordat deze bij u thuis geïnstalleerd wordt. Zo ondergaan de trapliften een 42-punts controle, ontvangt de stoel nieuwe accu’s en worden onderdelen gecontroleerd om aan de huidige veiligheids- en technische specificaties te voldoen. Ook op een gebruikte traplift van Stannah krijgt u gewoon garantie.

3. Kan ik de traplift ook in meerdere termijnen betalen?

Tijdens het bezoek van onze adviseur bij u thuis kunt u op uw gemak alle mogelijkheden bespreken. Stel al uw vragen en bekijk vooral de opties. Tijdens dit moment kunt u ook een offerte aanvragen. Stannah heeft trapliften in diverse prijsklassen en we willen u graag helpen om de controle over uw huis weer terug te krijgen. In het geval dat u niet in de gelegenheid bent om de investering in zijn geheel te kunnen doen, dan kunnen wij u waarschijnlijk helpen met een betalingsregeling. In dit geval doet u een aanbetaling voor aanvang van de installatie waarna u het resterende bedrag in termijnen kunt betalen. Vraag een vrijblijvend bezoek aan om alle mogelijkheden te bespreken. Soms kan een traplift vergoed worden, bekijk hier de mogelijkheden.

4. Kan een traplift ook op mijn smalle trap geïnstalleerd worden?

Ja. Wij zitten al meer dan 150 jaar in de liftindustrie en we produceren al meer dan 40 jaar trapliften. We hebben dus al heel wat trappen mogen bekijken om onze trapliften zo aanpasbaar mogelijk te maken. Daarom zijn we er vrij zeker van dat wij een traplift voor uw smalle of nauwe trap hebben. Zelfs wanneer het om de smalste trappen gaat. Om het helemaal zeker te weten kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij sturen vrijblijvend één van onze adviseurs bij u langs om naar uw trap te komen kijken. Zo hoort u direct wat uw mogelijkheden zijn. Compleet gratis en vrijblijvend. Informatie en advies geven maakt deel uit van onze service – maak hier optimaal gebruik van!

5. Hoeveel kost de installatie van een traplift?

Niets. Bij Stannah leveren we geen half werk, ons werk is pas voltooid wanneer uw traplift compleet geïnstalleerd is, en wanneer we zeker weten dat u comfortabel gebruik kunt maken van uw nieuwe lift. Onze ervaren monteurs laten alles ook weer helemaal netjes achter. De installatie van uw traplift zal slechts enkele uren duren, zo wordt de traplift op uw trap geïnstalleerd en niet aan de muur. Er zijn dus geen uitgebreide bouwwerkzaamheden voor nodig. Een aantal kleine gaatjes op enkele van uw traptreden volstaat. Wij brengen geen installatiekosten in rekening omdat het van belang is dat de traplift door onze bekwame monteurs geïnstalleerd wordt. Op deze manier weten we zeker dat de traplift zal voldoen aan de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en dat u in alle veiligheid van uw traplift gebruik kunt maken.

6. Is het mogelijk om de traplift eerst gratis en vrijblijvend uit te proberen?

Ja, dat is het zeker. U bent meer dan welkom in onze showroom in het mooie Lisse. Hier kunt u de traplift eerst zelf uitproberen. Op deze manier kunt u onder andere zelf de ergonomische veiligheidsgordel, die met één hand is vast te maken, proberen. Ook voelt u zelf het comfort van onze gewatteerde stoelen en de veiligheid die een traplift met zich meebrengt. Mocht u in de lente komen, dan kunt u direct even een bezoekje aan het Keukenhof brengen! Over tulpen gesproken, wist u dat onze trapliften helemaal aan te passen zijn? Zo kunt u bijvoorbeeld voor onze, door het Keukenhof geïnspireerde, tulpenstoffering kiezen! Zo ziet uw trap er direct een stuk vrolijker uit.

7. Wat voor technische ondersteuning krijg ik nadat ik mijn traplift heb aangeschaft?

Al onze trapliften worden verkocht met garantie, ook onze gebruikte trapliften. In het onwaarschijnlijke geval dat er iets met uw traplift aan de hand is, heeft u de zekerheid dat vakmensen bij u langskomen om u direct te helpen. Vaak kunnen wij u telefonisch al direct van dienst zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan staat onze storingsdienst voor u klaar. Onze ervaren monteurs kunnen overal in heel Nederland komen, en helpen u graag. Wilt u meer vragen die andere klanten ons hebben gesteld bekijken? Neem dan een kijkje op onze veelgestelde vragen over trapliften pagina. Indien u de informatie die u zoekt over het kopen van een traplift nog steeds niet gevonden heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.