Ons productenaanbod


Profiteer nu van € 500,- korting

Buitentraplift
Voor veiligheid en comfort, ook buitenshuis

Trapliften zijn niet alleen voor binnenshuis. U moet zich overál bij u thuis comfortabel en veilig voelen.

Of het nu gaat om trappen naar uw voordeur, buiten naar de achtertuin, beneden naar de garage of rondom uw terras, wij kunnen de ruimtes waar u zo van houdt weer toegankelijk maken.

Bel ons met een klik op de groene knop: 0858886701

Gratis brochure

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Wat haalt u uit uw buitentraplift?

Wij zijn al meer dan 40 jaar trapliftfabrikant, in deze tijd hebben we onze trapliften geïnnoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Het resultaat is een product waar we bijzonder trots op zijn, namelijk onze robuuste en duurzame traplift voor buiten.

Duurzaam ontwerp

Van een paar treden tot een volledige trap, een buitentraplift kan u de vrijheid geven om verder te gaan met de dingen die u echt wilt doen. Onze traplift voor buiten combineert de beste eigenschappen van onze binnentraplift met de duurzame bruikbaarheid die nodig is om de lift te beschermen tegen de verschillende weersomstandigheden. Het geeft u toegang tot de wereld buiten de muren van uw huis.

Betrouwbare techniek

Elk onderdeel van onze trapliften wordt voor 25.000 retour ritten getest. U geeft uzelf jarenlang toegang tot de wereld buiten uw huis. Uw buitentraplift is een investering in een gezonde, actieve, barrièrevrije toekomst.

  • Koude- en hittebestendig. Zelfs bij extreme temperaturen operationeel.
  • Praktisch. De traplift wordt met 2 wandafstandsbediening geleverd. Door eenvoudigweg op de knop te drukken, roept u de traplift naar u toe.
  • Gemakkelijk te installeren. Omdat een traplift op de trap en niet aan de muur wordt gemonteerd, maakt het materiaal waarvan uw trap is gemaakt niet uit. Onze trapliften kunnen veilig en snel geïnstalleerd worden.
  • Betrouwbaar. U zal nooit vast op uw trap komen te zitten, zelfs niet tijdens een stroomstoring omdat de accu’s ervoor zorgen dat u veilig en wel aankomt.
  • Subtiel. Als de traplift niet in gebruik is, is de stoel netjes in te klappen, zodat deze nauwelijks ruimte inneemt. De rail past goed bij de trap en sluit daarom goed aan bij de omgeving. 
  • Veilig. Onze buitentraplift kan met een sleutel worden afgesloten, daarom weet u zeker dat u de enige persoon bent die van de lift gebruik kan maken. De buitentraplift is met sensoren uitgerust  die eventuele obstructies kunnen detecteren. Zit er iets in de weg? Uw traplift komt tot een zachte, maar onmiddellijke stop.
veiligheid buitenlift voor trappen

Veiligheid

Veiliger dan een oprijplaat

Uw buitentraplift is het hele jaar door een veilig alternatief voor een gladde, natte trap. Veiliger dan een oprijplaat en gemakkelijker te installeren, uw traplift kan helpen bij het voorkomen van letsel door vallen.

Gemakkelijk in gebruik

Uitgerust met een gebruiksvriendelijke joystick

Om uw traplift te gebruiken, duwt u de joystick in de gewenste richting. Deze kan in een van beide armleuningen worden geplaatst . U kiest zelf voor de meest comfortabele optie.

Kostenbesparende traplift

Efficiënt

Economischer dan uw waterkoker

Het verbruik van onze buitentraplift is hetzelfde als bij onze binnentraplift (minder dan uw waterkoker). Een traplift is een investering in uw toekomst, een investering die u nog jarenlang actief zal houden.

Weerbestendig

Regen, sneeuw of ijs zijn geen probleem

Regen of zonneschijn, uw traplift brengt u het hele jaar door op en neer. De stoel, motor en accu zijn waterdicht zodat deze niet beschadigen wanneer het regent, sneeuwt of ijzelt.

Weerbestendig

Stevig

De stoel is tijdsbestendig

Onze buitentrapliften kunnen tegen de steeds wisselende weersomstandigheden, zoals regen, wind, sneeuw, extreem lage en extreem hoge temperaturen. De stoel toont geen tekenen van veroudering doordat deze buiten staat - hij is gemaakt van Uv-bestendig plastic en verbleekt daarom niet in de zon.

Beschermhoes

De buitentraplift kan met een beschermhoes geleverd worden zodat deze mooi schoon blijft

Uw traplift staat altijd voor u klaar, wanneer u deze ook nodig heeft. De beschermhoes beschermd de lift tegen ijs en sneeuw in tijden dat u deze niet nodig heeft, zodat deze schoon en droog blijft. U hoeft alleen maar de hoes te verwijderen, en u bent er helemaal klaar voor.