0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


stoel lift voor buitentrapbuitentraplift bellen op afstandOude man buiten stannah traplifttraplift voor buitentrapBuiten traplift komt boven aantraplift met beschermhoes

Buitentraplift
Voor veiligheid en comfort, ook buitenshuis

Trapliften zijn niet alleen voor binnenshuis. U moet zich overál bij u thuis comfortabel en veilig voelen.

Of het nu gaat om een recht trap naar uw voordeur, buiten naar de achtertuin, beneden naar de garage of rondom uw terras, wij kunnen de ruimtes waar u zo van houdt weer toegankelijk maken.

Bel ons met een klik op de groene knop:

0858886701

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

  • Wij helpen u telefonisch of digitaal tijdens de COVID-19 maatregelen

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Wat haalt u uit uw buitentraplift?

Wij zijn al meer dan 40 jaar traplift leverancier én fabrikant voor zowel binnen als buiten trapliften. In deze tijd hebben we onze trapliften geïnnoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Het resultaat is een product waar we bijzonder trots op zijn, namelijk onze robuuste en duurzame traplift voor buiten.

Duurzaam ontwerp

Van een paar treden tot een volledige trap, een traplift voor buiten kan u de vrijheid geven om verder te gaan met de dingen die u echt wilt doen. Onze buiten traplift combineert de beste eigenschappen van onze binnentraplift met de duurzame bruikbaarheid die nodig is om de lift te beschermen tegen de verschillende weersomstandigheden. Het geeft u toegang tot de wereld buiten de muren van uw huis, ook wanneer u een traplift nodig heeft.

Betrouwbare techniek

Elk onderdeel van onze trapliften wordt voor 25.000 retour ritten getest. U geeft uzelf jarenlang toegang tot de wereld buiten uw huis. Uw buitentraplift is een investering in een gezonde, actieve, barrièrevrije toekomst. Bij de aanschaf van een traplift voor buiten kunt u o.a. op de volgende eigenschappen rekenen:

  • Koude- en hittebestendig. Zelfs bij extreme temperaturen operationeel.
  • Praktisch. De traplift wordt met 2 wandafstandsbediening geleverd. Door eenvoudigweg op de knop te drukken, roept u de traplift naar u toe.
  • Gemakkelijk te installeren. Omdat een traplift op de trap en niet aan de muur wordt gemonteerd, maakt het materiaal waarvan uw trap is gemaakt niet uit. Het plaatsen van een Stannah traplift is veilig en snel.
  • Betrouwbaar. U zal nooit vast op uw trap komen te zitten, zelfs niet tijdens een stroomstoring omdat de accu’s ervoor zorgen dat u veilig en wel aankomt. Wanneer u uw traplift nodig heeft staat deze voor u klaar.
  • Subtiel. Als de traplift niet in gebruik is, is de stoel netjes in te klappen, zodat deze nauwelijks ruimte inneemt. De rail past goed bij de trap en sluit daarom goed aan bij de omgeving.
  • Veilig. Onze buitentraplift kan met een sleutel worden afgesloten, daarom weet u zeker dat u de enige persoon bent die van de lift gebruik kan maken. De traplift voor buiten is met sensoren uitgerust die eventuele obstructies kunnen detecteren. Zit er iets in de weg? Uw traplift komt tot een zachte, maar onmiddellijke stop.

Een traplift voor buiten laten plaatsen

Er wordt vaak gedacht dat het plaatsen van een traplift ingewikkeld is. Zeker wanneer het om buiten trapliften gaat. Een traplift installeren wordt echter op een efficiënte en veilige manier in een halve dag gedaan. Zonder gedoe of grote bouwwerkzaamheden. Alles wordt netjes achter gelaten én onze bekwame monteurs assisteren u bij het eerste gebruik van uw nieuwe traplift.

Tijdens het vrijblijvende bezoek met een van onze adviseurs komen dit soort zaken allemaal aan bod. Dit is het moment dat u al uw vragen rustig kunt stellen, wilt u misschien weten of uw traplift vergoed kan worden? Heeft u vragen over de wet maatschappelijke ondersteuning (WMO)? Weet u niet goed welke type traplift het beste bij u en uw woning past? Of uit welke soorten trapliften u kunt kiezen? Wilt u precies weten wat de prijs van een traplift is? Wij geven u gratis advies en de tijd om een goed geïnformeerde keuze te maken. Vraag vandaag alvast een gratis offerte aan.

scroll left button

scroll right button
stannah covid-19

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

  • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
  • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis