Ons productenaanbod


Stannah Sadler traplift voor trappenstannah Buiten trapliftDe juiste traplift als zitten een probleem isAfstandsbediening-voor-Stannah-Sadlercompacte traplift voor ouderen personnenTraplift voor mensen met beperkte flexibiliteit
Andere modellen
>

De Sadler traplift
Staande traplift ontworpen voor uw behoeftes

Wanneer zitten en opstaan pijnlijk of moeilijk gaat, dan is de Sadler precies wat u nodig heeft.

Speciaal ontworpen voor mensen met beperkte flexibiliteit in de heupen, knieën en rug. De Stannah Sadler is een totaal ander concept in traplift ontwerp.

Profiteer nu van € 500,- korting*

* alleen geldig voor nieuwe trapliften

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

 • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Wat haalt u uit uw Sadler?

Een nieuw concept in traplift ontwerp. Wanneer het om uw comfort gaat, weten we dat een normale stoel niet de ondersteuning biedt die u nodig heeft om uw huis in alle veiligheid weer terug te krijgen. Als u beperkte flexibiliteit in uw rug, heupen of knieën heeft, kan de Sadler de juiste optie voor u zijn.

Uniek ontwerp

Wij hebben de Sadler ontworpen voor mensen die niet volledig of moeilijk in de zitstand kunnen komen. De gekantelde stoel ondersteunt uw gewicht en ontlast uw knieën, heupen en rug, terwijl u wel praktisch rechtop staat. We passen het zitje aan uw lengte aan, en voor extra veiligheid beweegt de lift pas als de intrekbare veiligheidsgordel is vastgemaakt.

Techniek die een stap verder gaat

De Sadler is het resultaat van een perfecte mix tussen topklasse techniek en medisch onderzoek. Onderzoek die ons in staat stelde om een veelvoorkomend probleem te identificeren, waardoor onze hoogopgeleide ingenieurs de perfecte oplossing konden ontwikkelen.

 • De bedieningselementen van de Sadler zijn makkelijk en logisch te bedienen. U kunt zowel uw hand als uw pols gebruiken om naar de gewenste richting te gaan.
 • Onze ergonomische veiligheidsgordel is eenvoudig in gebruik. U kunt deze met slechts één hand vast- en losmaken en u hoeft niet achter u te reiken om de gordel te vinden omdat deze op de armleuning is gemonteerd.
 • Voor extra veiligheid zal de Sadler niet bewegen totdat de eenvoudig te bedienen veiligheidsgordel is vast gemaakt (tenzij u de lift met de wandafstandsbediening oproept)
 • In tegenstelling tot andere trapliften parkeert de Sadler op een overloop. De elektrische draai functie is daarom niet nodig.
 • U komt nooit vast te zitten. Als uw stoel zich op een andere etage bevindt, kunt u deze met een aan de muur vastgemaakte afstandsbediening oproepen.
 • Ook bij een stroomstoring blijft de Sadler gewoon doorwerken. De Sadler is namelijk ook uitgerust met accu’s. Op het moment dat alle andere apparaten u in de steek laten, zal uw traplift gewoon door blijven gaan.

Bekijk al onze traplift modellen voor trappen met bochten

Bekijk alle verschillende Stannah Traplift modellen die wij uw trap kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij uw behoeftes past.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Voordelen van uw Sadler traplift

Stannah is toegewijd om u van de beste oplossingen te voorzien. Wij doen voortdurend medisch onderzoek in samenwerking met fysiotherapeuten en orthopedische artsen. Als resultaat hiervan kunnen wij met trots dit unieke ontwerp presenteren. De Sadler is een perfect voorbeeld van hoe onderzoek helpt om het leven van duizenden mensen elke dag gemakkelijker te maken.

Rechtopstaande traplift

Met de Sadler hoeft u niet compleet te gaan zitten. De druk wordt van uw heupen, knieën en rug gehaald, zonder dat u zich in de stoel hoeft te laten zakken. Gemakkelijk erin, gemakkelijk eruit.

Staande zitting om de trap te gebruiken

Assistentie bij het zitten

De Sadler biedt ondersteuning bij het in- en uitstappen. Hij kantelt lichtjes terwijl u gaat zitten en bied op deze manier extra steun. Daarnaast wordt u geholpen bij het opstaan doordat de Sadler lichtjes naar boven te kantelt.

stoelassistentie op sadler traplift

Antislipoppervlak

De Sadler is ontworpen om u in een rechtopstaande stand te ondersteunen. Om u een veiliger gevoel te geven, zijn zachte richels aan de zitting toegevoegd voor extra grip, zodat u tijdens uw reis niet van de stoel kan glijden.

Ontworpen om u in een rechtopstaande stand te ondersteunen

Verstelbare zithoogte

Tijdens de installatie zullen onze monteurs de zitting van de Sadler aan uw hoogte aanpassen. Op deze manier heeft u altijd de juiste instelling om uw traplift met minimale inspanning en complete vrijheid te gebruiken.

Stannah traplift met instelbare zithoogte

Gemakkelijk in te klappen

U hoeft zich niet te buigen. Door de armen van de Sadler in te klappen, klapt de voetsteun automatisch mee omhoog. Dat betekent dat hij met één simpele handeling netjes kan worden ingeklapt.

stannah salder armen

Smalle trappen

De Sadler is ideaal voor de smalste trappen. Aangezien u niet zit, zullen uw knieën nergens tegenaan stoten. Als u gewoon op uw trap kunt staan, dan is de kans groot dat wij er een Sadler traplift kunnen installeren.

stannah sadler optie voor smalle trappen
scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button