Ons productenaanbod


Profiteer nu van € 500,- korting

De Siena traplift
Siena: ongecompliceerde functionaliteit

Een veelzijdige traplift die zeker bij u en uw huis past, aanpasbaar aan uw wensen en behoeften

Onze populairste traplift, de Siena, is zowel voor u als voor uw huis gemaakt. Verschillende zitbreedtes, langere armleuningen en een gebogen rug zorgen ervoor dat u zich zo comfortabel en veilig mogelijk voelt, zelfs op de smalste trap.

Bel ons met een klik op de groene knop: 0858886701

Gratis brochure

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Wat haalt u uit uw Siena?

Door onze 150 jaar ervaring in de liftindustrie hebben wij veel tijd gehad om ons product te perfectioneren. De kleine functies die we aan uw traplift hebben toegevoegd, zorgen ervoor dat u zich veilig en zeker voelt. Zo weet u dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Fris ontwerp

Het frisse ontwerp van de Siena is strak en ongecompliceerd. De vinyl bekleding is gemakkelijk schoon te maken en praktisch voor het dagelijks leven. De langere armleuningen zijn ontworpen zodat u zich zo veilig mogelijk kunt voelen. De Siena wordt gekenmerkt door zijn eenvoud en functionaliteit.

Wanneer u voor de Siena kiest, heeft u de keuze uit verschillende kleuren voor de niet brandbare vinyl bekleding. Eenmaal geïnstalleerd, zult u zich geen leven zonder de Siena kunnen voorstellen.

Innovatieve techniek

De veelzijdigheid en het comfort van de Siena zijn slechts enkele van de redenen waarom deze stoel duizenden mensen over de hele wereld heeft geholpen om hun onafhankelijkheid terug te krijgen. De andere oplossingen zijn te danken aan het harde werk van onze uiterst bekwame ingenieurs die jarenlang onderzoek hebben verricht naar het product dat u vandaag de dag ziet. De Stannah ingenieurs hebben zich van het volgende verzekerd:

  • Uw Siena zal nooit zomaar stoppen, ook niet tijdens een stroomstoring.
  • Uw Siena is altijd klaar om te gaan, omdat de zitting en armleuningen in één gemakkelijke handeling naar beneden klappen.
  • Uw traplift is efficiënt en glijdt soepel, rustig en met één druk op de knop van uw trap op en af.
  • Dankzij optionele functies, zoals de knop om uw voetsteun automatisch in te klappen, hoeft u zich niet te buigen of zware dingen te tillen.
  • De bedieningselementen zijn makkelijk en logisch te bedienen. Gebruik uw hand of pols om naar de gewenste richting te gaan.
  • U heeft zelfs de mogelijkheid om uw Siena aan te passen zodat deze boven of onder aan de trap automatisch draait, zodat u in alle veiligheid van uw traplift gebruik kunt maken.

Bekijk al onze trapliftmodellen voor verschillende soorten trappen.

Ontdek welke Stannah Trapliftmodellen wij uw trap kunnen bieden. En vindt welk model het beste bij uw behoeften past.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Personaliseer uw Siena Traplift

Kies de kleur en de details van uw perfecte traplift en laat ons weten om hoeveel traptreden het gaat. Zodra wij deze informatie van u ontvangen, zullen wij contact met u opnemen. Wij maken dan een afspraak voor een gratis huisbezoek, tijdens dit bezoek ontvangt u uw vrijblijvende prijsopgave.

Stannah Starla custimized

Ontwerp uw traplift

Kleur:

Type trap:

Gratis prijsopgave

Belangrijkste kenmerken van de Siena traplift

Van verschillende zitbreedtes tot een ruime keuze in kleuren stof, zodra de Siena is geïnstalleerd, kunt u zich een leven zonder haast niet meer voorstellen. Bekijk wat de Siena nog meer tot een van onze meest flexibele trapliften in ons assortiment maakt:

Perfect voor rechte of gebogen trappen

De rail die uw traplift nodig heeft, wordt bepaald door de vorm van uw trap, maar ongeacht de vorm - recht, met één of meerdere bochten of spiraalvormig - een Siena-stoel kan in uw huis worden geïnstalleerd.

Beste traplift optie

Een bredere zitting voor extra comfort

Een ronde rugleuning en een bredere zitting zijn slechts enkele kenmerken die de Siena tot een eenvoudige maar stevige stoel maken. Het is ontworpen om u te helpen zich zo comfortabel mogelijk te voelen.

Traplift met bredere zitting

Ideaal voor smalle of nauwe trappen

De Siena Traplift is een geweldige optie voor smalle trappen. Het heeft een gebogen rugleuning zodat u tijdens het zitten comfortabel naar achter kunt leunen. Daarnaast steken uw knieën niet uit en stoot u nergens tegenaan.

Traplift voor smalle trappen

Langere armleuningen voor uw comfort

De armleuningen van de Siena zijn langer dan bij onze andere traplift modellen.
Op deze manier zijn ze perfect om op te leunen voor wie dat extra beetje ondersteuning nodig heeft. Ook zorgen ze ervoor dat u zich stabieler en veiliger voelt wanneer u uit uw stoel stapt.

Langere armleuningen

Voorzien van accu en batterijen

Uw Siena zal nooit zomaar stoppen, ook niet tijdens een stroomstoring. In het geval dat u tijdens een stroomstoring uw traplift gebruikt. Dan zullen de accu's de traplift werkende houden, zodat u altijd op uw traplift kunt rekenen, ook wanneer andere apparaten u in de steek laten.

Stannah Siena houdt u in beweging

Een makkelijke veiligheidsgordel

Uw Siena wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke, intrekbare veiligheidsgordel. Deze is op de armleuningen van de stoel bevestigd om gemakkelijk toegang te verlenen en plus u hoeft zich niet om te draaien. Met slechts één hand te bevestigen!

Veiligheidsgordel

Vraag een gratis trapmeting aan