Ons productenaanbod


stannah siena TrapliftVeilig manier om de trap te gebruikeninklaap traplift voor smalle trappenStannah Siena klapt wegbasis stoel lift voor trappenbasis traplift
Andere modellen
>

De Siena traplift
Een traplift voor een smalle trap

Een veelzijdige traplift, aanpasbaar aan uw wensen en behoeften. Ideaal voor steile en smalle trappen.

Onze populairste traplift, de Siena, is zowel voor u als voor uw huis ontworpen. Verschillende zitbreedtes, langere armleuningen en een gebogen rug zorgen ervoor dat u zich zo comfortabel en veilig mogelijk voelt, zelfs op een smalle trap.

Profiteer nu van € 500,- korting*

* alleen geldig voor nieuwe trapliften

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

 • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Wat haalt u uit uw Siena?

Door onze 150 jaar ervaring in de liftindustrie hebben wij veel tijd gehad om ons product te perfectioneren. Ondanks dat de Siena een zeer geschikte traplift voor een smalle trap is, hoeft u niet achterstevoren vervoert te worden. Daar zorgen de extra veilige kenmerken die we aan uw traplift hebben toegevoegd voor. Het gaat er immers om dat u zich veilig en comfortabel in uw eigen huis voelt.

Innovatieve techniek

Bent u op zoek naar een traplift voor steile of smalle trappen? Dan is de Siena een ideale oplossing. Deze veelzijdige en comfortabele trapliftstoel, is ideaal voor zowel rechte trappen als op een gebogen trap met één of meerdere bochten. Bekijk enkele van de eigenschappen hieronder:

 • Dankzij de accu zal uw Siena nooit zomaar stoppen, ook niet tijdens een stroomstoring.
 • De automatisch opklapbare voetenplank en armleuningen zijn in één gemakkelijke handeling op- en uit te klappen. U hoeft zich daarom nooit boven- of onderaan de trap gevaarlijk te bukken.
 • De Siena traplift is efficiënt en glijdt soepel, rustig en met één druk op de knop van uw smalle, steile, rechte of gebogen trap.
 • Bij een rechte trap heeft de Siena een hoger draagvermogen dan alle andere soorten trapliften deze bedraagt maar liefst 160 kg. Bij een gebogen trap bedraagt het maximale draagvermogen 135 kg.
 • De bedieningselementen zijn gemakkelijk en logisch te bedienen. Gebruik zowel uw hand als pols om naar de gewenste richting te gaan.
 • U heeft de mogelijkheid om uw Siena optioneel uit te breiden zodat deze boven aan de trap automatisch draait. De functie zorgt zeker bij een steile of smalle trap voor een extra veilig gevoel. Alle trapliften hebben sowieso standaard een handmatige optie.

Een traplift voor een smalle trap

Het frisse ontwerp van de Siena is strak en ongecompliceerd. De langere armleuningen zijn ontworpen zodat u zich zo veilig mogelijk kunt voelen, dit is zeker fijn bij een steile of smalle trap. Ook de verschillende zitbreedtes en de gebogen rug geven net dat extra stukje zekerheid om comfortabel van uw traplift gebruik te maken.

De Siena wordt gekenmerkt door haar elegante eenvoud en functionaliteit. De niet brandbare vinyl bekleding is gemakkelijk schoon te maken en praktisch voor het dagelijks leven. Bovendien kunt u uit verschillende kleuren kiezen zodat deze ook bij uw interieur past.

Vraag vrijblijvend een gratis brochure aan.

Bekijk al onze trapliftmodellen voor verschillende soorten trappen.

Ontdek welke Stannah trapliftmodellen wij uw trap kunnen bieden, en welk model het beste bij uw behoeften past.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Personaliseer uw Siena traplift

Kies de kleur en de details van uw perfecte traplift en laat ons weten om hoeveel traptreden het gaat.

siena

Siena traplift

Ontwerp uw traplift

Kleur:

Stannah Siena Stannah Siena Stannah Siena Stannah Siena Stannah Siena

Type trap:

Recht

Gebogen

Wij maken een afspraak voor een gratis huisbezoek waarbij u uw vrijblijvende prijsopgave ontvangt.

Ontvang uw gratis prijsopgave

Wij maken een afspraak voor een vrijblijvend huisbezoek en versturen u een prijsopgave op maat.

 • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Belangrijkste kenmerken van de Siena traplift

Van verschillende zitbreedtes tot een ruime keuze in kleuren stof, zodra de Siena geïnstalleerd is, kunt u zich een leven zonder haast niet meer voorstellen. Bekijk wat de Siena nog meer tot een van onze meest flexibele trapliften in ons assortiment maakt:

Perfect voor rechte of gebogen trappen

De rail die uw traplift nodig heeft, wordt bepaald door de vorm van uw trap. Deze wordt voor u op maat gemaakt, ongeacht de vorm – rechte trap, een gebogen trap of spiraalvormig - een Siena kan in uw huis worden geïnstalleerd.

Beste traplift optie

Een bredere zitting voor extra comfort

De ronde rugleuning, de bredere zitting en het hogere maximale vermogen van 160 kg maken van de Siena een comfortabele en stevige stoel. Ontworpen om u te helpen zich zo veilig mogelijk te voelen, ook bij een steile of smalle trap.

Traplift met bredere zitting

Ideaal voor nauwe of smalle trappen

De Siena traplift is een ideale oplossing voor smalle trappen. Het heeft een gebogen rugleuning zodat u tijdens het zitten comfortabel naar achteren kunt leunen. Daarnaast steken uw knieën niet uit en stoot u nergens tegenaan.

Traplift voor smalle trappen

Langere armleuningen voor uw comfort

De armleuningen van de Siena zijn langer dan bij onze andere traplift modellen.
Op deze manier zijn ze perfect om op te leunen voor wie dat extra beetje ondersteuning nodig heeft. Ook zorgen ze ervoor dat u zich stabieler en veiliger voelt wanneer u uit uw stoel stapt.

Langere armleuningen

Werkt op netvoeding én accu's

Uw Siena zal nooit zomaar stoppen, ook niet tijdens een stroomstoring. In het geval dat u tijdens een stroomstoring uw traplift gebruikt. Dan zullen de accu's de traplift werkende houden, zodat u altijd op uw traplift kunt rekenen, ook wanneer andere apparaten u in de steek laten.

Stannah Siena houdt u in beweging

Een makkelijke veiligheidsgordel

Uw Siena wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke, intrekbare veiligheidsgordel. Deze is op de armleuningen van de stoel bevestigd om gemakkelijk toegang te verlenen plus u hoeft zich niet om te draaien. Met slechts één hand te bevestigen!

Veiligheidsgordel
scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button