0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


stannah siena TrapliftVeilig manier om de trap te gebruikeninklaap traplift voor smalle trappenStannah Siena klapt wegbasis stoel lift voor trappenbasis traplift
Andere modellen
>

De Siena traplift
Siena: ongecompliceerde functionaliteit

Een veelzijdige traplift, aanpasbaar aan uw wensen en behoeften. Ideaal voor steile en smalle trappen.

Onze populairste traplift, de Siena, is zowel voor u als voor uw huis gemaakt. Verschillende zitbreedtes, langere armleuningen en een gebogen rug zorgen ervoor dat u zich zo comfortabel en veilig mogelijk voelt, zelfs op de smalste trap.

Bel ons met een klik op de groene knop:

0858886701

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

  • Wij helpen u telefonisch of digitaal tijdens de COVID-19 maatregelen

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Wat haalt u uit uw Siena?

Door onze 150 jaar ervaring in de liftindustrie hebben wij veel tijd gehad om ons product te perfectioneren. De kleine functies die we aan uw traplift hebben toegevoegd, zorgen ervoor dat u zich veilig en zeker voelt. Zo weet u dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Innovatieve techniek

Zoekt u een traplift voor smalle of steile trappen? Dan is de Siena een passende optie. Deze veelzijdige en comfortabele trapliftstoel, is ideaal voor zowel rechte trappen als voor trappen met één of meerdere bochten. Bekijk enkele van de eigenschappen hieronder:

  • Uw Siena zal nooit zomaar stoppen, ook niet tijdens een stroomstoring.
  • De opklapbare voetenplank en armleuningen zijn in één gemakkelijke handeling naar beneden te klappen. U hoeft zich daarom niet te buigen of zware dingen te tillen.
  • De Siena traplift is efficiënt en glijdt soepel, rustig en met één druk op de knop van uw smalle, steile, rechte of gebogen trap.
  • Bij een rechte trap heeft de Siena een hoger draagvermogen dan andere traplift modellen deze bedraagt maar liefst 160 kg, bij een trap met één of meerdere bochten is dit 135 kg.
  • De bedieningselementen zijn gemakkelijk en logisch te bedienen. Gebruik zowel uw hand als pols om naar de gewenste richting te gaan.
  • U heeft de mogelijkheid om uw Siena aan te passen zodat deze boven aan de trap automatisch draait. De functie zorgt zeker bij een smalle of steile trap voor een extra veilig gevoel. Alle trapliften hebben sowieso standaard een handmatige optie.

Fris ontwerp

Het frisse ontwerp van de Siena is strak en ongecompliceerd. De vinyl bekleding is gemakkelijk schoon te maken en praktisch voor het dagelijks leven. De langere armleuningen zijn ontworpen zodat u zich zo veilig mogelijk kunt voelen, dit is zeker fijn bij een smalle of steile trap. De Siena wordt gekenmerkt door zijn eenvoud en functionaliteit.

Wanneer u voor de Siena kiest, heeft u de keuze uit verschillende kleuren voor de niet brandbare vinyl bekleding. Eenmaal geïnstalleerd, zult u zich geen leven zonder de Siena kunnen voorstellen.

Vraag vrijblijvend een gratis brochure aan.

Bekijk al onze trapliftmodellen voor verschillende soorten trappen.

Ontdek welke Stannah trapliftmodellen wij uw trap kunnen bieden, en welk model het beste bij uw behoeften past.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Personaliseer uw Siena Traplift

Kies de kleur en de details van uw perfecte traplift en laat ons weten om hoeveel traptreden het gaat. Zodra wij deze informatie van u ontvangen, zullen wij vrijblijvend contact met u opnemen!

Stannah Starla custimized

Ontwerp uw traplift

Kleur:

Type trap:

  • Wij helpen u telefonisch of digitaal tijdens de COVID-19 maatregelen

Belangrijkste kenmerken van de Siena traplift

Van verschillende zitbreedtes tot een ruime keuze in kleuren stof, zodra de Siena is geïnstalleerd, kunt u zich een leven zonder haast niet meer voorstellen. Bekijk wat de Siena nog meer tot een van onze meest flexibele trapliften in ons assortiment maakt:

Perfect voor rechte of gebogen trappen

De rail die uw traplift nodig heeft, wordt bepaald door de vorm van uw trap. Deze wordt voor u op maat gemaakt, ongeacht de vorm - recht, met één of meerdere bochten of spiraalvormig - een Siena kan in uw huis worden geïnstalleerd.

Beste traplift optie

Een bredere zitting voor extra comfort

De ronde rugleuning en bredere zitting zijn kenmerken die de Siena tot een eenvoudige en stevige stoel maken. Ontworpen om u te helpen zich zo comfortabel mogelijk te voelen, ook bij een steile of smalle trap.

Traplift met bredere zitting

Ideaal voor smalle of nauwe trappen

De Siena traplift is een geweldige optie voor smalle trappen. Het heeft een gebogen rugleuning zodat u tijdens het zitten comfortabel naar achteren kunt leunen. Daarnaast steken uw knieën niet uit en stoot u nergens tegenaan.

Traplift voor smalle trappen

Langere armleuningen voor uw comfort

De armleuningen van de Siena zijn langer dan bij onze andere traplift modellen.
Op deze manier zijn ze perfect om op te leunen voor wie dat extra beetje ondersteuning nodig heeft. Ook zorgen ze ervoor dat u zich stabieler en veiliger voelt wanneer u uit uw stoel stapt.

Langere armleuningen

Werkt op netvoeding én accu's

Uw Siena zal nooit zomaar stoppen, ook niet tijdens een stroomstoring. In het geval dat u tijdens een stroomstoring uw traplift gebruikt. Dan zullen de accu's de traplift werkende houden, zodat u altijd op uw traplift kunt rekenen, ook wanneer andere apparaten u in de steek laten.

Stannah Siena houdt u in beweging

Een makkelijke veiligheidsgordel

Uw Siena wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke, intrekbare veiligheidsgordel. Deze is op de armleuningen van de stoel bevestigd om gemakkelijk toegang te verlenen en plus u hoeft zich niet om te draaien. Met slechts één hand te bevestigen!

Veiligheidsgordel
scroll left button

scroll right button

Vraag een gratis trapmeting aan

stannah covid-19

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

  • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
  • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis