Ons productenaanbod


Stannah Solus trapliftsolus traplift op trappenStannah Solus gesloten stoelStannah Solus op trap met bochtgaan zitten op de traplift stoel stannah solus modelDe stoel van de traplift openen
Andere modellen
>

De Solus traplift
Solus: Aanpasbare innovatie

Opklapbare armleuningen zorgen ervoor dat uw Solus gemakkelijk bereikbaar is, zelfs vanuit een rolstoel

De Solus biedt praktische mogelijkheden en is aanpasbaar aan zowel u, als aan uw huis. Een ondersteunende stoel en opklapbare armleuningen zorgen ervoor dat zelfs mensen met een sterk beperkte mobiliteit zich veilig kunnen voelen als ze de trap gebruiken.

Profiteer nu van € 500,- korting*

* alleen geldig voor nieuwe trapliften

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

 • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Wat haalt u uit uw Solus?

Een ongewoon trapliftontwerp, gebaseerd op innovatieve moderniteit. Het unieke uiterlijk van de Solus geeft ons de mogelijkheid om creatiever om te gaan met het ontwerp, daarom kunnen we u meer stoffering opties dan ooit tevoren aanbieden. Onze meer dan 150-jarige ervaring in de trapliftindustrie heeft ons geleerd om naar uw behoeftes te luisteren, en om deze in onze trapliften te verwerken. De Solus betekent extra veiligheid, ongeacht uw type trap, vooral wanneer uw gehele mobiliteit zwaar verminderd is.

Innovatief ontwerp

De Solus is minder gewatteerd dan de andere trapliften uit ons assortiment. De strategisch geplaatste gewatteerde vulling ondersteunt u echter juist daar waar het nodig is. Bij de Solus heeft u de keuze uit 3 verschillende stofferingsmaterialen, zodat u naar eigen inzicht een keuze kunt maken. Of u nu kiest voor een zacht geweven stof, makkelijk schoon te maken vinyl of stijlvol Italiaans leer, u heeft altijd een keuze aan kleuren om uw traplift uw eigen te maken.

Vooruitstrevende techniek

De veelzijdigheid en het comfort van de Solus zijn slechts enkele van de redenen waarom deze stoel duizenden mensen over de hele wereld heeft geholpen om hun onafhankelijkheid terug te krijgen. De rest is te danken aan het harde werk van onze uiterste bekwame ingenieurs die jarenlang onderzoek hebben verricht naar het product dat u vandaag de dag ziet. De Stannah ingenieurs verzekeren u van het volgende:

 • Uw Solus zal nooit zomaar stoppen, ook niet tijdens een stroomstoring.
 • Uw traplift is uitgerust met een ergonomische veiligheidsgordel. Deze is met slechts één hand vast te maken.
 • Uw Solus heeft maar liefst 10 veiligheidssensoren. Deze detecteren elke hindernis op de trap en zorgen dat de Solus een veilige stop maakt.
 • U kunt zich volledig veilig voelen bij het in-en uit stappen, omdat de voetensteun met antislip stof bekleed is.
 • De bedieningselementen zijn makkelijk en logisch te bedienen. Gebruik uw hand of pols om naar de gewenste richting te gaan.

Bekijk al onze trapliftmodellen voor verschillende soorten trappen.

Ontdek welke Stannah Trapliftmodellen wij uw trap kunnen bieden. En bekijk welk model het beste bij uw behoeftes past.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Belangrijkste kenmerken van de Solus traplift

Uw Solus geeft u uw zelfstandigheid terug zodat u weer controle over uw eigen huis heeft. Uw traplift geeft u niet alleen mobiliteit. Het zorgt er ook voor dat u zich veilig voelt. Bekijk de kenmerken van de Solus die u dat gevoel van veiligheid geven.

Verbindingsstangen

De Solus is onze enige stoel met verbindingsstangen. Ze ondersteunen u vanuit beide kanten terwijl u moeiteloos te trap opgaat. Ze zorgen ervoor dat u zich veiliger voelt.

Stoellift voor trappen verbindingsstangen

Stofferingsopties

De Solus heeft 3 stofferingsmaterialen en vele kleur mogelijkheden. U vindt zeker een stofferingsoptie die bij uw smaak past, zodat uw traplift perfect in uw huis past.

Bekledingsmogelijkheden voor de trapliftstoel

Verstelbare armsteunen

De armsteunen kunnen naar de lengte van uw armen worden ingesteld. Ze ondersteunen u bij het in-en uitstappen, het is daarom van belang dat deze perfect gemonteerd worden.

Verstelbare armleuningen op Stannah Solus

Losse afstandsbedieningen

Al onze trapliften zijn voorzien van 2 losse afstandsbedieningen om uw lift vanaf een andere verdieping op te roepen. Zo zit u nooit meer op één verdieping vast, en kunt u zelfs uw traplift gebruiken om andere spullen te vervoeren, zoals de was of de boodschappen.

Afstandsbediening voor stannah traplift

Verwijderbare verbindingsstangen

De verbindingsstangen zijn een belangrijke veiligheidsvoorziening, maar u kunt ze ook verwijderen als u vanuit een rolstoel zijdelings toegang nodig heeft bijvoorbeeld. U kunt uw rolstoel naast de stoel plaatsen en uzelf gemakkelijker optillen.

Verwijderbare verbindingsstangen op traplift stoel

Een sleutel voor exclusief gebruik

Uw traplift wordt met een gebruiksvriendelijke sleutel geleverd. De sleutel past in het uiteinde van de armleuning en kan gebruikt worden om de traplift te activeren of wanneer de sleutel verwijderd is, om deze te blokkeren. U heeft alle controle.

Een sleutel om uw traplift te deactiveren of te blokkeren
scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button