Ons productenaanbod


Stannah starla stoel modeltraplift inklappenTraplift Starla ontwerp optieTraplift ontwerpStarla traplift hout ontwerpStarla traplift veiligheidskenmerk
Andere modellen
>

De Starla traplift
Starla: Verfijnde elegantie

De perfecte combinatie van comfort, veiligheid en stijl

De Starla is onze meest aanpasbare traplift. Het is ook het perfecte voorbeeld van wat allemaal mogelijk is om een traplift naar uw wensen aan te passen. De Starla wordt geleverd in verschillende stofferingen, daarnaast biedt het ook de keuze voor een lichte of donkere houtafwerking.

Profiteer nu van € 500,- korting*

* alleen geldig voor nieuwe trapliften

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

 • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Wat haalt u uit uw Starla?

Wat uw smaak ook is, met een Starla zult u zeker vinden waar u naar op zoek bent. Het geeft u niet alleen uw bewegingsvrijheid terug, maar biedt u ook comfort en veiligheid in uw eigen huis. De stoel is ook aanpasbaar aan uw interieur.

Elegant ontwerp

De Starla kenmerkt zich door haar verfijnde elegantie. Wij zijn niet alleen fabrikanten, maar ook ontwerpers. We wilden graag een stoel ontwerpen die er goed uit zou zien en naadloos bij de rest van uw meubels zou passen. De Starla is het resultaat. Het is een ontwerp die u compleet kunt aanpassen totdat het aan uw smaken en behoeften voldoet. Of u nu gaat voor een lichte of donkere houten afwerking, een praktische, makkelijk schoon te maken vinyl bekleding of een zachte stof, u kunt de Starla aan uw wensen aanpassen.

Superieure techniek

De veelzijdigheid en het comfort van de Starla zijn slechts enkele van de redenen waarom deze stoel duizenden mensen over de hele wereld heeft geholpen hun onafhankelijkheid terug te krijgen. De rest is te danken aan het harde werk van onze uiterst bekwame ingenieurs die jarenlang onderzoek hebben verricht naar het product dat u vandaag de dag ziet. De Stannah ingenieurs verzekeren u van het volgende:

 • Uw Starla zal u nooit in de steek laten, ook niet tijdens een stroomstoring.
 • Uw Starla glijdt soepel, rustig en met één druk op de knop, op en af van uw trap.
 • De voetensteun, armleuningen en zitting van uw traplift klappen gemakkelijk naar beneden. Eenmaal uitgeklapt bent u helemaal klaar om te gaan.
 • De armleuning bedieningen zijn gemakkelijk om te gebruiken. Gebruik uw hand of pols om naar de gewenste richting te gaan, en u kunt veilig vertrekken.
 • Optionele functies, zoals de knop om de voetensteun automatisch in te klappen, zorgen ervoor dat, in tegenstelling tot andere apparaten, buigen en of tillen helemaal niet nodig is.
 • U heeft zelfs de mogelijkheid om uw Starla aan te passen zodat deze boven of onder aan de trap automatisch draait, zodat u in alle veiligheid van uw traplift gebruik kunt maken.

Het grootste aanbod in Nederland

De mooiste traplift voor uw huis stelt u zelf samen

 • Verschillende stoelen en afwerkingen;
 • Kies uit 32 verschillende kleuren;

Ontwerp uw traplift

starla new designs

Bekijk al onze trapliftmodellen voor verschillende soorten trappen.

Ontdek welke Stannah Trapliftmodellen wij uw trap kunnen bieden. En bekijk welk model het beste bij uw behoeften past.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

De ultieme traplift

Onze 40 jaar ervaring in de trapliftenindustrie heeft ons het een en ander geleerd over wat een traplift allemaal kan bieden. Bekijk de functies die we aan de Starla hebben toegevoegd om er een traplift van te maken waar u op kunt vertrouwen.

Losse afstandsbedieningen

De Starla wordt geleverd met 2 losse afstandsbedieningen. Als uw traplift op een andere verdieping staat, kunt u aan de hand van uw afstandsbediening de lift naar u toe roepen. De knop geeft s ‘avonds licht zodat u deze altijd goed kunt zien en nooit vast komt te zitten.


Afstandsbediening voor traplift

Gebruiksvriendelijke veiligheidsgordel

Onze ergonomische veiligheidsgordel kan met één hand worden vast gemaakt. De gordel kan zowel aan de linker als aan de rechter armleuning worden gemonteerd. Dit betekent dat de veiligheidsgordel ook door personen met gewrichtspijn, gemakkelijk kunnen worden gebruikt.

Extra zitting veiligheidskenmerk

Extra veilige zitting voor uw comfort

De Starla helt lichtjes naar achter om ervoor te zorgen dat eruit vallen nagenoeg niet mogelijk is. Op deze manier voelt u zich veiliger wanneer u gebruik van de traplift maakt. De veiligheidscontacten die onder de zitting zijn geplaatst zorgen ervoor dat de traplift pas in beweging komt zodra u veilig zit.

Meest elegante en aanpasbare traplift

U kunt uw Starla traplift personaliseren aan de hand van verschillende stofferingen - kies de kleur, textuur en zelfs of u een lichte of donkere houtafwerking wenst. Het zal zeker bij uw huis passen.

Starla ontwerp opties

Voor zowel rechte als gebogen rails

We hebben in de afgelopen 150 jaar veel verschillende trappen gezien, en daarom hebben wij de zeer veelzijdige Starla gemaakt. Hij kan op elke trap gemonteerd worden - recht, met één of meer bochten, spiraalvormig, lang of kort.

Gebogen of recht trappen

Traplift veiligheidssensoren

De Starla wordt met 10 veiligheidssensoren geleverd, deze zijn rond de stoel geplaatst om obstakels op te sporen die de weg zouden kunnen blokkeren. De stoel komt direct, maar zacht tot stilstand.

Stannah veiligheidssensoren
scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button