Ons productenaanbod


Profiteer nu van € 500,- korting

Een traplift voor een gebogen trap
Past zich aan de vorm van uw trap aan

Krijg uw hele huis en bewegingsvrijheid terug, ongeacht of uw trap één of meerdere bochten of hoeken heeft

Of uw trap nou een wending maakt, één of meerdere bochten heeft of deze drie etages omhoog gaat, wij kunnen een traplift plaatsen die u uw onafhankelijkheid terug zal geven.

Bel ons met een klik op de groene knop: 0858886701

Gratis brochure

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Investeer in uw welzijn

Wanneer u een traplift voor een gebogen trap aanschaft, dan denkt u aan uw welzijn voor de komende jaren. U bent dan voor een gezonde, actieve toekomst aan het plannen. Eentje met gemoedsrust voor u én voor uw dierbaren. Uw traplift is gebouwd om tientallen jaren mee te gaan. Dat zijn tientallen jaren dat u weet dat u veilig bent in uw eigen huis.

Is mijn gebogen trap geschikt voor een traplift?

Als uw trap een bocht maakt (of meerdere), dan kunnen we met een gerust hart zeggen: ja, uw trap is geschikt voor een traplift.

  • Ongeacht of uw trap nu steil, smal, lang of kort is
  • Of de trap nu gemaakt is van metaal, hout, beton of tegels
  • Als er obstakels zijn zoals een deuropening of een radiator op uw trap
  • Zelfs als er geen vrije overloop boven of onderaan de trap is
  • Als uw trap een overloop in het midden heeft, zich over verschillende verdiepingen uitstrekt of als het gaat om een wenteltrap

Wij kunnen een traplift maken die bij uw huis past.

Op maat gemaakt voor u

Stannah rails voor trappen met bochten worden op maat gemaakt. Ze zijn ontworpen om nauwkeurig op de trap te passen. De ingenieurs houden bij het produceren van uw traplift rekening met uw wensen en keuzes. Elke keer als ze uw naam bij de bestelling zien en uw unieke klantnummer op een deel van uw traplift aanbrengen denken ze aan het verschil dat de lift in uw leven zal maken. U bent niet zomaar een nummer in een productielijn, de lift die ze maken is specifiek voor u en voor uw trap ontworpen.

Tijdens het vrijblijvende huisbezoek zal onze adviseur alle opties met u bespreken, zo ook de prijs van de traplift voor een gedraaide trap, deze is beschikbaar voor alle budgetten. De traplift wordt voor uw trap op maat gemaakt, u kunt daarom aangeven wat u wel of niet wilt. Dit wordt uiteraard ook weerspiegeld in de prijs die u voor uw traplift betaalt.

Bekijk al onze traplift modellen voor gebogen trappen.

Bekijk alle verschillende Stannah Trapliften modellen die wij u kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij uw behoeften past.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Play

De voordelen van onze ultradunne rail voor gedraaide trappen:

Voor trappen met bochten heeft Stannah een uiterst dunne, dubbele rail ontwikkeld. Bekijk de belangrijkste voordelen hieronder:

Waar u ook bent, wij zijn slechts een telefoontje van u verwijderd

Waar u ook in Nederland woont, wanneer de afmetingen van uw trap zijn opgenomen en u akkoord bent gegaan, worden de afmetingen rechtstreeks naar onze fabriek verzonden waar de productie van uw trap zo spoedig als mogelijk begint. Al onze trapliften worden in de EU geproduceerd en voldoen aan de strengste gezondheid- en veiligheidsvoorschriften.

Belangrijkste kenmerken

Wij zijn al meer dan 40 jaar trapliftfabrikant en al meer dan 150 jaar liftenfabrikant. We hebben tijd gehad om onze trapliften aan te scherpen en te ontwikkelen om ze zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken.

Stannah veiligheidssensoren

Veiligheid

Wij maken van uw veiligheid onze topprioriteit

Elke traplift voor gebogen trappen die we maken is voorzien van een gebruiksvriendelijk veiligheidsgordel en veiligheidssensoren. U kunt gemakkelijk de gordel omdoen en u weet dat uw lift tot stilstand zal komen als er iets in de weg staat.

Installatie

Snelle installatie

Voordat uw rail naar u wordt verzonden, wordt deze gemaakt en getest.
Wij weten dat de rail naadloos op elkaar aansluit voordat onze monteurs bij u thuis komen, waardoor het installatieproces snel en efficiënt verloopt.

Soepel

Een soepele rit

De elektrische motor van uw traplift zal deze soepel omhoog en omlaag brengen. De traplift stopt, start en versnelt op een soepele zachte manier zonder stoten, u zult daarom geen rugklachten ontwikkelen.

Stannah ontwerp voor comfort

Comfort

Ontworpen voor comfort

Al onze stoelen zijn gewatteerd. De zitting en de rugleuning van de stoel zijn zacht, zodat u van elke rit kunt genieten. We hebben juist nagedacht over de kleine dingen die een groot verschil maken.

Stannah traplift kleuren

Personaliseerbaar

Volop mogelijkheden

De rail zorgt ervoor dat uw traplift bij uw trap past, maar het is de stoel die die u aan uw wensen kan aanpassen. Van verschillende stofferingsmogelijkheden tot verschillende kleuren, u kunt uw traplift echt helemaal van u maken.

Ruimte

Neemt minder ruimte in beslag

De afmetingen van uw trap worden zo genomen dat de rail die wij maken precies bij elke bocht past en mee gaat. Dat betekent meer ruimte voor iedereen om de trap gemakkelijk te gebruiken.

Vraag een gratis trapmeting aan