Ons productenaanbod


Traplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Een traplift voor een gebogen trap
Past zich aan de vorm van uw trap aan

Krijg uw hele huis en bewegingsvrijheid terug, ongeacht of uw trap één of meerdere bochten of hoeken heeft

Of uw trap nou een wending maakt, één of meerdere bochten heeft of deze drie etages omhoog gaat, wij kunnen een traplift plaatsen die u uw onafhankelijkheid terug zal geven.

Profiteer nu van € 500,- korting*

* alleen geldig voor nieuwe trapliften

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

 • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Investeer in uw welzijn

Wanneer u een traplift met bochten aanschaft, dan denkt u aan uw welzijn en aan langer thuis wonen. U bent dan voor een gezonde, actieve toekomst aan het plannen. Eentje met gemoedsrust voor u én voor uw dierbaren. Uw traplift is gebouwd om tientallen jaren mee te gaan. Dat zijn tientallen jaren dat u weet dat u veilig langer thuis kunt blijven zitten.

Is mijn gebogen trap geschikt voor een traplift?

Als uw trap een bocht maakt (of meerdere), dan kunnen we met een gerust hart zeggen: ja, uw trap is geschikt voor een traplift.

 • Ongeacht of uw trap nu steil, smal, lang of kort is
 • Of de trap nu gemaakt is van metaal, hout, beton of tegels
 • Of het om een spiltrap of wenteltrap gaat
 • Als er obstakels zijn zoals een deuropening of een radiator op uw trap
 • Zelfs als er geen vrije overloop boven of onderaan de trap is
 • Als uw trap een overloop in het midden heeft, zich over verschillende verdiepingen uitstrekt of als het gaat om een traplift voor de wenteltrap.

Wij kunnen een traplift maken die bij uw huis past.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte. Een van onze traplift specialisten in uw regio komt vrijblijvend bij u thuis om uw trap op te meten en om al uw vragen en opties met u te bespreken. U kunt ook een gratis brochure aanvragen.

Op maat gemaakt voor u

Stannah rails voor trappen met bochten worden op maat gemaakt. Ze zijn ontworpen om nauwkeurig op de trap te passen. Indien u een tweedehands traplift voor een traplift met bochten kiest wordt de rail nog steeds op maat voor uw trap gemaakt. De ingenieurs houden bij het produceren van uw traplift rekening met uw wensen en keuzes. Elke keer als ze uw naam bij de bestelling zien en uw unieke klantnummer op een deel van uw traplift aanbrengen denken ze aan het verschil dat de lift in uw leven zal maken. U bent niet zomaar een nummer in een productielijn, de lift die ze maken is specifiek voor u en voor uw trap ontworpen.

Wanneer u wilt weten wat uw traplift voor u en uw dierbaren kan betekenen, kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen. Tijdens het vrijblijvende huisbezoek zal onze adviseur alle opties met u bespreken, zo ook de kosten van een traplift voor een trap met bocht(en), deze is beschikbaar voor alle budgetten. De traplift wordt voor uw trap op maat gemaakt, u kunt daarom aangeven wat u wel of niet wilt. Dit wordt uiteraard ook weerspiegeld in de prijs die u voor uw traplift betaalt.

Een traplift voor een spiltrap of wenteltrap

Voor alle soorten trapliften bent u bij Stannah aan het juiste adres, zo ook voor een traplift voor de spiltrap of wenteltrap. Bekijk ons brede assortiment trapliften in een gratis en vrijblijvende brochure of vraag een vrijblijvende offerte aan. Een van onze ervaren adviseurs neemt contact met u op en bespreekt alle traplift opties met u door. Gebruikt u dit moment om al uw vragen te stellen zo ook over een eventuele tweedehands traplift waardoor u kunt besparen op de kosten.

Bekijk al onze traplift modellen voor gebogen trappen.

Ontdek al onze traplift modellen en bekijk de traplift die het beste bij uw behoeften past.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

stannah Play

De voordelen van onze ultradunne rail voor een traplift met bochten:

Voor trappen met bochten heeft Stannah een uiterst dunne, dubbele rail ontwikkeld. Bekijk de belangrijkste voordelen hieronder:

Waar u ook bent, wij zijn slechts een telefoontje van u verwijderd

Waar u ook in Nederland woont, bij Stannah bent u aan het juiste adres. Wanneer de afmetingen van uw trap zijn opgenomen en u akkoord bent gegaan, worden de afmetingen rechtstreeks naar onze fabriek verzonden waar de productie van uw trap zo spoedig als mogelijk begint. Al onze trapliften worden in de EU geproduceerd en voldoen aan de strengste gezondheid- en veiligheidsvoorschriften.

Belangrijkste kenmerken

Wij zijn al meer dan 40 jaar trapliftfabrikant én traplift leverancier en al meer dan 150 jaar liftenfabrikant. We hebben tijd gehad om onze trapliften aan te scherpen en te ontwikkelen om ze zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken.

Veiligheid

Wij maken van uw veiligheid onze topprioriteit

Elke traplift met bochten die we maken is voorzien van een gebruiksvriendelijk veiligheidsgordel en veiligheidssensoren. U kunt gemakkelijk de gordel omdoen en u weet dat uw lift tot stilstand zal komen als er iets in de weg staat.

Stannah veiligheidssensoren

Installatie

Een traplift installeren

Voordat uw rail naar u wordt verzonden, wordt deze gemaakt en getest. Wij weten dat de rail naadloos op elkaar aansluit voordat onze monteurs bij u thuis komen, waardoor het plaatsen van een traplift snel en efficiënt verloopt

Soepel

Een soepele rit

De elektrische motor van uw traplift zal deze soepel omhoog en omlaag brengen. Waardoor de traplift stopt, start en versnelt op een soepele zachte manier zonder stoten, u zult daarom geen rugklachten ontwikkelen.

Comfort

Ontworpen voor comfort

Al onze stoelen zijn gewatteerd. De zitting en de rugleuning van de stoel zijn zacht, zodat u van elke rit kunt genieten en goed kunt blijven zitten. We hebben juist nagedacht over de kleine dingen die een groot verschil maken.

Stannah ontwerp voor comfort

Personaliseerbaar

Volop mogelijkheden

De rail zorgt ervoor dat uw traplift bij uw trap past, maar het is de stoel die die u aan uw wensen kan aanpassen. Van verschillende stofferingsmogelijkheden tot verschillende kleuren, u kunt uw traplift echt helemaal van u maken. Vraag een gratis brochure aan voor om alle opties rustig te bekijken.

Stannah traplift kleuren

Ruimte

Neemt minder ruimte in beslag

De afmetingen van uw trap worden zo genomen dat de rail die wij maken precies bij elke bocht past en mee gaat, zowel bij een trap met bocht als bij een rechte trap kunt u de traplift handig opklappen. De trap blijft dus voor iedereen gemakkelijk te gebruiken.

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button