0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Een traplift voor een gebogen trap
Past zich aan de vorm van uw trap aan

Krijg uw hele huis en bewegingsvrijheid terug, ongeacht of uw trap één of meerdere bochten of hoeken heeft

Of uw trap nou een wending maakt, één of meerdere bochten heeft of deze drie etages omhoog gaat, wij kunnen een traplift plaatsen die u uw onafhankelijkheid terug zal geven.

Bel ons met een klik op de groene knop:

0858886701

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

  • Wij helpen u telefonisch of digitaal tijdens de COVID-19 maatregelen

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Investeer in uw welzijn

Wanneer u een traplift met bochten aanschaft, dan denkt u aan uw welzijn en aan langer thuis wonen. U bent dan voor een gezonde, actieve toekomst aan het plannen. Eentje met gemoedsrust voor u én voor uw dierbaren. Uw traplift is gebouwd om tientallen jaren mee te gaan. Dat zijn tientallen jaren dat u weet dat u veilig langer thuis kunt blijven zitten.

Is mijn gebogen trap geschikt voor een traplift?

Als uw trap een bocht maakt (of meerdere), dan kunnen we met een gerust hart zeggen: ja, uw trap is geschikt voor een traplift.

  • Ongeacht of uw trap nu steil, smal, lang of kort is
  • Of de trap nu gemaakt is van metaal, hout, beton of tegels
  • Of het om een spiltrap of wenteltrap gaat
  • Als er obstakels zijn zoals een deuropening of een radiator op uw trap
  • Zelfs als er geen vrije overloop boven of onderaan de trap is
  • Als uw trap een overloop in het midden heeft, zich over verschillende verdiepingen uitstrekt of als het gaat om een traplift voor de wenteltrap.

Wij kunnen een traplift maken die bij uw huis past.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte. Een van onze traplift specialisten in uw regio komt vrijblijvend bij u thuis om uw trap op te meten en om al uw vragen en opties met u te bespreken. U kunt ook een gratis brochure aanvragen.

Op maat gemaakt voor u

Stannah rails voor trappen met bochten worden op maat gemaakt. Ze zijn ontworpen om nauwkeurig op de trap te passen. Indien u een tweedehands traplift voor een traplift met bochten kiest wordt de rail nog steeds op maat voor uw trap gemaakt. De ingenieurs houden bij het produceren van uw traplift rekening met uw wensen en keuzes. Elke keer als ze uw naam bij de bestelling zien en uw unieke klantnummer op een deel van uw traplift aanbrengen denken ze aan het verschil dat de lift in uw leven zal maken. U bent niet zomaar een nummer in een productielijn, de lift die ze maken is specifiek voor u en voor uw trap ontworpen.

Wanneer u wilt weten wat uw traplift voor u en uw dierbaren kan betekenen, kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen.  Tijdens het vrijblijvende huisbezoek zal onze adviseur alle opties met u bespreken, zo ook de kosten van een traplift voor een trap met bocht(en), deze is beschikbaar voor alle budgetten. De traplift wordt voor uw trap op maat gemaakt, u kunt daarom aangeven wat u wel of niet wilt. Dit wordt uiteraard ook weerspiegeld in de prijs die u voor uw traplift betaalt.

Een traplift voor een spiltrap of wenteltrap

Voor alle soorten trapliften bent u bij Stannah aan het juiste adres, zo ook voor een traplift voor de spiltrap of wenteltrap. Bekijk ons brede assortiment trapliften in een gratis en vrijblijvende brochure of vraag een vrijblijvende offerte aan. Een van onze ervaren adviseurs neemt contact met u op en bespreekt alle traplift opties met u door. Gebruikt u dit moment om al uw vragen te stellen zo ook over een eventuele tweedehands traplift waardoor u kunt besparen op de kosten.

Bekijk al onze traplift modellen voor gebogen trappen.

Ontdek al onze traplift modellen en bekijk de traplift die het beste bij uw behoeften past.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

stannah Play

De voordelen van onze ultradunne rail voor een traplift met bochten:

Voor trappen met bochten heeft Stannah een uiterst dunne, dubbele rail ontwikkeld. Bekijk de belangrijkste voordelen hieronder:

Waar u ook bent, wij zijn slechts een telefoontje van u verwijderd

Waar u ook in Nederland woont, bij Stannah bent u aan het juiste adres. Wanneer de afmetingen van uw trap zijn opgenomen en u akkoord bent gegaan, worden de afmetingen rechtstreeks naar onze fabriek verzonden waar de productie van uw trap zo spoedig als mogelijk begint. Al onze trapliften worden in de EU geproduceerd en voldoen aan de strengste gezondheid- en veiligheidsvoorschriften.

Belangrijkste kenmerken

Wij zijn al meer dan 40 jaar trapliftfabrikant én traplift leverancier en al meer dan 150 jaar liftenfabrikant. We hebben tijd gehad om onze trapliften aan te scherpen en te ontwikkelen om ze zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken.

scroll left button

scroll right button

Vraag een gratis trapmeting aan

stannah covid-19

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

  • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
  • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis