0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Rechte Traplift
Voor uw rechttoe rechtaan trap

Een praktische, elegante manier om van uw rechte trap gebruik te maken.

Met een Stannah traplift voor rechte trappen is uw trap weer een deel van uw huis waar u niet aan denkt. U kunt op een veilige en zelfstandige manier van uw huis weer uw thuis maken.

Bel ons met een klik op de groene knop:

0858886701

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

 • Wij helpen u telefonisch of digitaal tijdens de COVID-19 maatregelen

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Investeer in uw toekomst

Onze trapliften voor een rechte trap zijn het resultaat van 150 jaar ervaring, alle functies zijn in overeenkomst met deskundigen en fysiotherapeuten tot stand gekomen. Van de ergonomische veiligheidsriem speciaal voor mensen met artritis tot aan de automatische draaibare stoel. Een traplift kan u geven wat u nodig heeft om uw onafhankelijkheid terug te krijgen, en niet alleen voor de korte termijn. Zo is uw traplift gebouwd om tientallen jaren mee te gaan.

Is mijn huis geschikt voor een rechte traplift?

In de overgrote meerderheid van de gevallen is dat inderdaad het geval. Wij kunnen op vrijwel elke rechte trap een traplift installeren:

 • Aan beide kant van de trap, aan welke kant deze het beste past.
 • Op de langste  trappen, uw trap zal ruim binnen onze grenzen vallen.
 • Zelfs als u een radiator of deur aan de boven- of onderkant van uw trap heeft, kunnen wij met onze inschuifbare rail uw traplift aan uw huis aanpassen.

Een traplift kopen is geen alledaagse bezigheid, daarom komt een ervaren adviseur gratis en vrijblijvend bij u thuis om al uw vragen en wensen te bespreken.  Veelgestelde vragen zijn o.a:

 • Wat voor soorten trapliften bestaan er?
 • Wat is de prijs van een traplift?
 • Kan een traplift op smalle trappen worden geïnstalleerd?
 • Is een traplift een mogelijkheid voor zowel een rechte trap als een trap met bochten?
 • Zijn er extra opties waar ik uit kan kiezen?
 • Zijn er ook tweedehands trapliften voor rechte trappen?
 • Kan ik in aanmerking komen voor een traplift vergoeding?

De adviseur neemt alle tijd om uw vragen en wensen te bespreken, meet u trap op en bekijkt welke extra opties eventueel gunstig voor u kunnen zijn. Tijdens het bezoek ontvangt u ook een gratis en vrijblijvende offerte. U kunt nu alvast een gratis brochure aanvragen.

Veilig zijn was nog nooit zo gemakkelijk

Wanneer u uw veilige traplift wilt gebruiken, klapt u eenvoudig de stoel en de armleuningen naar beneden. Afhankelijk van uw behoeften klapt de voetsteun automatisch uit. U kunt ook voor de stoelverbinding optie kiezen, op deze manier zijn de voetsteun en de stoel aan elkaar verbonden en klappen ze gelijktijdig open.

Boven aan de trap zal uw stoel draaien om comfortabel in- en uit te kunnen stappen, u kunt ervoor kiezen om hier een elektrische optie van te maken . De stoel vormt een barrière tussen u en uw trap, waardoor u niet naar achteren kunt vallen en zich veiliger voelt wanneer u opstaat. Wat u ook uitkiest u weet dat de traplift voor u op maat gemaakt is en aan uw behoeftes voldoet.

Rechte trapliften; zowel nieuwe als gebruikte modellen

Wij zijn trapliftenleverancier van zowel nieuwe als tweedehands trapliften. Tijdens het gratis en vrijblijvende bezoek van onze adviseur zullen de verschillende opties besproken worden. Een Stannah tweedehands traplift voor een rechte trap draagt nog steeds de Stannah naam en is zeker zo goed als nieuw!

We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd

Waar u zich ook in Nederland bevindt, u weet dat u een traplift krijgt die is vervaardigd onder de strengste gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, allemaal binnen de EU.

Bekijk al onze trapliftmodellen voor rechte trappen.

Bekijk alle verschillende soorten trapliftmodellen die wij u kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij uw behoeften past en ontwerp zelf uw ideale traplift.

Heeft u liever dat wij u een gratis en vrijblijvende brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis en vrijblijvende brochure sturen?

stannah Play

Voordelen van onze rechte trapliften

Stannah produceert al meer dan 40 jaar trapliften voor zowel rechte trappen als trappen met bochten. Dit heeft ons de tijd gegeven om al onze soorten trapliften te innoveren en perfectioneren tot de veiligste en meest comfortabele trapliften op de markt.

scroll left button

scroll right button

Vraag een gratis trapmeting aan

stannah covid-19

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

 • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
 • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis