Ons productenaanbod


Profiteer nu van € 500,- korting

Rechte Traplift
Voor uw rechttoe rechtaan trap

Een praktische, elegante manier om van uw trap gebruik te maken.

Met een Stannah traplift kan uw trap weer een deel van uw huis zijn waar u niet aan denkt. U kunt op een veilige en zelfstandige manier van uw huis weer uw thuis maken.

Bel ons met een klik op de groene knop: 0858886701

Gratis brochure

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Investeer in uw toekomst

Onze trapliften zijn het resultaat van 150 jaar ervaring, alle functies zijn in overeenkomst met deskundigen en fysiotherapeuten tot stand gekomen. Van de ergonomische veiligheidsriem speciaal voor mensen met artritis tot aan de automatische draaiing van uw stoel. Een traplift kan u geven wat u nodig heeft om uw onafhankelijkheid terug te krijgen, en niet alleen voor de korte termijn. Zo is uw traplift gebouwd om tientallen jaren mee te gaan.

Is mijn huis geschikt voor een rechte traplift?

In de overgrote meerderheid van de gevallen is dat inderdaad het geval. Wij kunnen op vrijwel elke rechte trap een traplift installeren:

  • Aan beide kant van de trap, aan welke kant deze het beste past.
  • Op de langste  trappen, uw trap zal ruim binnen onze grenzen vallen.
  • Zelfs als u een radiator of deur aan de boven- of onderkant van uw trap heeft, kunnen wij met onze inschuifbare rail uw traplift aan uw huis aanpassen.

Veilig zijn was nog nooit zo gemakkelijk

Wanneer u uw traplift wilt gebruiken, klapt u eenvoudig de stoel en de armleuningen naar beneden. Afhankelijk van uw behoeften klapt de voetsteun automatisch uit. U kunt ook voor de stoelverbinding optie kiezen, op deze manier zijn de voetsteun en de stoel aan elkaar verbonden en klappen ze gelijktijdig open.

Boven aan de trap zal uw stoel draaien om comfortabel in- en uit te kunnen stappen, u kunt ervoor kiezen om hier een elektrische optie van te maken . De stoel vormt een barrière tussen u en uw trap, waardoor u niet naar achteren kunt vallen en zich veiliger voelt wanneer u opstaat.

We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd

Waar u zich ook in Nederland bevindt, u weet dat u een traplift krijgt die is vervaardigd onder de strengste gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, allemaal binnen de EU.

Bekijk al onze trapliftmodellen voor rechte trappen.

Bekijk alle verschillende Stannah trapliftmodellen die wij u kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij uw behoeften past en ontwerp zelf uw ideale traplift.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Voordelen van onze rechte trapliften

Stannah produceert al meer dan 40 jaar trapliften. Dit heeft ons de tijd gegeven om onze trapliften te innoveren en perfectioneren tot de de veiligste en meest comfortabele trapliften op de markt.

Rail op trappen

Geen Bouwwerkzaamheden en geen troep

Omdat onze trapliften op uw trap worden geïnstalleerd en niet aan uw muren ondervindt u zo min mogelijk materiële schade. De montage op de trap zorgt voor maximale veiligheid en minimale schade aan uw trap. Daarnaast is het ook nog eens snel gemonteerd zodat u er zo min mogelijk last van heeft .

Smalste traplift op de markt

Dunne rails nemen minder ruimte in beslag

Onze rails zijn smaller dan dat u zou verwachten. Ons eigen ontworpen railsysteem is ontworpen om zo min mogelijk ruimte in beslag te nemen en geen hinder te vormen.

Installeer uw traplift in minder dan één dag

Snelle levering en installatie

Zodra uw traplift besteld is wordt de lift direct klaargemaakt. Stannah doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw lift zo spoedig mogelijk ontvangt. Daarnaast wordt de lift in een mum van tijd geïnstalleerd en klaargemaakt voor gebruik.

volledig aanpasbare traplift

Volledig aanpasbaar aan uw behoeften

De rail past nauwkeurig op uw trap. De stoel die erbij hoort moet echter wel aan uw wensen voldoen. De trapliftstoelen zijn aanpasbaar aan uw wensen en behoeften. Wilt u comfort en stijl? wij regelen het.

Op maat gemaakt voor uw huis

Of u nu maanden of jaren in uw huis heeft doorgebracht, uw huis is uw huis en u heeft het zich eigen gemaakt. U kunt hetzelfde met uw traplift doen door te kiezen voor de kleur en bekleding die het beste bij u past.

Traplift klapt automatisch met de stoel weg

Gemakkelijk in te klappen

Uw traplift klapt met één druk op de knop netjes weg - alles klapt automatisch met de stoel mee. Dit betekent dat u niet hoeft te bukken om het voetgedeelte omhoog te klappen.

Vraag een gratis trapmeting aan