Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Rechte Traplift
Voor uw rechttoe rechtaan trap

Een praktische, elegante manier om van uw rechte trap gebruik te maken.

Met een Stannah traplift voor rechte trappen is uw trap weer een deel van uw huis waar u niet aan denkt. U kunt op een veilige en zelfstandige manier van uw huis weer uw thuis maken.

Profiteer nu van € 500,- korting*

* alleen geldig voor nieuwe trapliften

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

 • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Investeer in uw toekomst

Onze trapliften voor een rechte trap zijn het resultaat van 150 jaar ervaring, alle functies zijn in overeenkomst met deskundigen en fysiotherapeuten tot stand gekomen. Van de ergonomische veiligheidsriem speciaal voor mensen met artritis tot aan de automatische draaibare stoel. Een traplift kan u geven wat u nodig heeft om uw onafhankelijkheid terug te krijgen, en niet alleen voor de korte termijn. Zo is uw traplift gebouwd om tientallen jaren mee te gaan.

Is mijn huis geschikt voor een rechte traplift?

In de overgrote meerderheid van de gevallen is dat inderdaad het geval. Wij kunnen op vrijwel elke rechte trap een traplift installeren:

 • Aan beide kant van de trap, aan welke kant deze het beste past.
 • Op de langste trappen, uw trap zal ruim binnen onze grenzen vallen.
 • Zelfs als u een radiator of deur aan de boven- of onderkant van uw trap heeft, kunnen wij met onze inschuifbare rail uw traplift aan uw huis aanpassen.

Een traplift kopen is geen alledaagse bezigheid, daarom komt een ervaren adviseur gratis en vrijblijvend bij u thuis om al uw vragen en wensen te bespreken. Veelgestelde vragen zijn o.a:

 • Wat voor soorten trapliften bestaan er?
 • Wat is de prijs van een traplift?
 • Kan een traplift op smalle trappen worden geïnstalleerd?
 • Is een traplift een mogelijkheid voor zowel een rechte trap als een trap met bochten?
 • Zijn er extra opties waar ik uit kan kiezen?
 • Zijn er ook tweedehands trapliften voor rechte trappen?
 • Kan ik in aanmerking komen voor een traplift vergoeding?

De adviseur neemt alle tijd om uw vragen en wensen te bespreken, meet u trap op en bekijkt welke extra opties eventueel gunstig voor u kunnen zijn. Tijdens het bezoek ontvangt u ook een gratis en vrijblijvende offerte. U kunt nu alvast een gratis brochure aanvragen.

Veilig zijn was nog nooit zo gemakkelijk

Wanneer u uw veilige traplift wilt gebruiken, klapt u eenvoudig de stoel en de armleuningen naar beneden. Afhankelijk van uw behoeften klapt de voetsteun automatisch uit. U kunt ook voor de stoelverbinding optie kiezen, op deze manier zijn de voetsteun en de stoel aan elkaar verbonden en klappen ze gelijktijdig open.

Boven aan de trap zal uw stoel draaien om comfortabel in- en uit te kunnen stappen, u kunt ervoor kiezen om hier een elektrische optie van te maken . De stoel vormt een barrière tussen u en uw trap, waardoor u niet naar achteren kunt vallen en zich veiliger voelt wanneer u opstaat. Wat u ook uitkiest u weet dat de traplift voor u op maat gemaakt is en aan uw behoeftes voldoet.

Rechte trapliften; zowel nieuwe als gebruikte modellen

Wij zijn trapliftenleverancier van zowel nieuwe als tweedehands trapliften. Tijdens het gratis en vrijblijvende bezoek van onze adviseur zullen de verschillende opties besproken worden. Een Stannah tweedehands traplift voor een rechte trap draagt nog steeds de Stannah naam en is zeker zo goed als nieuw!

We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd

Waar u zich ook in Nederland bevindt, u weet dat u een traplift krijgt die is vervaardigd onder de strengste gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, allemaal binnen de EU.

Bekijk al onze trapliftmodellen voor rechte trappen.

Bekijk alle verschillende soorten trapliftmodellen die wij u kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij uw behoeften past en ontwerp zelf uw ideale traplift.

Heeft u liever dat wij u een gratis en vrijblijvende brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis en vrijblijvende brochure sturen?

stannah Play

Voordelen van onze rechte trapliften

Stannah produceert al meer dan 40 jaar trapliften voor zowel rechte trappen als trappen met bochten. Dit heeft ons de tijd gegeven om al onze soorten trapliften te innoveren en perfectioneren tot de veiligste en meest comfortabele trapliften op de markt.

Rail op trappen

GEEN BOUWWERKZAAMHEDEN OF TROEP

Omdat onze trapliften op uw rechte trap worden geïnstalleerd en niet aan uw muren ondervindt u zo min mogelijk materiële schade. De montage op de trap zorgt voor maximale veiligheid en minimale schade aan uw trap. Daarnaast is het ook nog eens snel gemonteerd zodat u er zo min mogelijk last van heeft .

Smalste traplift op de markt

Dunne rails nemen minder ruimte in beslag

Onze rails zijn smaller dan dat u zou verwachten. Ons eigen ontworpen railsysteem is ontworpen om zo min mogelijk ruimte in beslag te nemen en geen hinder te vormen. De rails kunnen zowel op smalle trappen, als op rechte trappen of trappen met bochten worden geïnstalleerd.

Installeer uw traplift in minder dan één dag

Snelle levering en installatie

Zodra uw traplift besteld is wordt de lift direct klaargemaakt en voor u op maat gemaakt. Stannah doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw lift zo spoedig mogelijk ontvangt. Daarnaast wordt de lift in een mum van tijd geïnstalleerd en klaargemaakt voor gebruik.

volledig aanpasbare traplift

Volledig aanpasbaar aan uw behoeften

De rail past nauwkeurig op uw trap. De stoel die erbij hoort moet echter wel aan uw wensen voldoen. De trapliftstoelen zijn aanpasbaar aan uw wensen en behoeften. U kunt voor een standaardmodel gaan of kiezen voor extra opties. Wilt u comfort en stijl? Wij regelen het.

Ontwerp dat in uw huis past

Op maat gemaakt voor uw huis

Of u nu maanden of jaren in uw huis heeft doorgebracht, uw huis is uw huis en u heeft het zich eigen gemaakt. U kunt hetzelfde met uw traplift doen door te kiezen voor de kleur en bekleding die het beste bij u past, geheel voor u op maakt gemaakt.

Traplift klapt automatisch met de stoel weg

Gemakkelijk in te klappen

Uw traplift klapt met één druk op de knop netjes weg - alles klapt automatisch met de stoel mee. Dit betekent dat u niet hoeft te bukken om het voetgedeelte omhoog te klappen.

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button