Tweedehands, gereviseerde trapliften

Zo goed als nieuw

Een tweedehands of een gereviseerde Stannah traplift biedt u de kwaliteit die u van ‘s werelds toonaangevende en meest gekozen trapliftenfabrikant mag verwachten. Of u nu een rechte of een gedraaide trap heeft, een tweedehands traplift kan u de bewegingsvrijheid geven die u dacht te zijn verloren. Dankzij onze grote voorraad kunt u kiezen uit diverse type stoelen, opties en kleuren. Zo zorgen we ervoor dat de traplift is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Een tweedehands Stannah traplift doorgaat een strenge controle en ontvangt pas een ‘gereviseerd’ stempel wanneer we er 100% zeker van zijn dat deze aan onze eigen strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet. U kunt er zeker van zijn dat wanneer een gebruikte Stannah traplift in uw huis geïnstalleerd is, deze zo veilig is als een nieuwe. Deze draagt immers nog steeds de naam Stannah.

second hand stairlift

Een gereviseerde Stannah traplift ontvangt onze stempel pas nadat het onderstaande controles en handelingen heeft ondergaan:

 • Wij hebben ervoor gezorgd dat deze aan de internationale veiligheidsnormen voldoet.
 • De lift ondergaat een 42-punts controle om er zeker van te zijn dat deze perfect werkt.
 • Alle onderdelen zijn gecontroleerd om te voldoen aan de veiligheids- en technische specificaties.
 • De gereviseerde traplift heeft een uniek serienummer zodat we de volledige geschiedenis kunnen controleren.
 • De gereviseerde traplift wordt voorzien van een nieuwe set accu’s.

Wanneer u een tweedehands traplift koopt, bieden wij u zonder bijkomende kosten ook het volgende:

 • Een eersteklas servicedienst die 365 dagen per jaar bereikbaar is, dit betekent dat in het onwaarschijnlijke geval dat er iets mis gaat, wij er voor u zijn om het op te lossen.
 • Volledige productdocumentatie.

Is het verstandig om een tweedehands traplift ergens anders te kopen?

Dat kan, maar dat raden we af. Waarom?

 1. Wanneer u zelf een tweedehands traplift koopt zal u deze ook zelf moeten installeren. Een van de voordelen om een gebruikte traplift bij Stannah te kopen is dat wij deze voor u vakkundig installeren op een nieuwe, perfect passende rail.
 2. Elke traplift wordt voor een specifiek huis op maat ontworpen. Er is geen garantie dat dezelfde traplift op een andere trap past. Het is zeer onwaarschijnlijk dat de aantreden, optreden, hellingshoek en lengte van uw trap exact gelijk zijn. Dit is helemaal het geval wanneer de traplift van een gebogen rail voorzien is. Wanneer de rail niet voor die trap ontworpen is, en dus niet perfect op die trap past, dan is het niet te garanderen dat deze aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet zoals bij de vorige eigenaar het geval was.
 3. U kent de geschiedenis van de traplift niet. Wanneer u een gereviseerde Stannah traplift koopt bij Stannah, dan weet u dat deze is geleverd, onderhouden en gedemonteerd door Stannah. Aan de hand van het serienummer kunnen wij de hele geschiedenis van de traplift controleren. Op die manier weten wij zeker dat alles altijd in orde is geweest en dat alle onderhoudsvoorschriften zijn nageleefd.
 4. Wanneer u eenmaal een tweedehands traplift van iemand anders heeft gekocht heeft u geen garantie dat deze het ook zal blijven doen. Wanneer u bij Stannah een gebruikte traplift aanschaft ontvangt u wel garantie.

Het is de moeite niet waard om uw veiligheid in zo’n belangrijk gedeelte van uw huis te riskeren. Met een gereviseerde Stannah traplift zorgen wij ervoor dat u zich zo veilig mogelijk in uw eigen huis voelt en dat u er zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Bel ons vandaag nog voor meer informatie met betrekking tot onze gereviseerde trapliften of om een afspraak bij u thuis te maken.