Verkoop & dienstverlening

Assistentie en advies, voor, tijdens en ná de aankoop van uw traplift

Uw onafhankelijkheid en veiligheid zijn onze prioriteiten. Daarom maken we het proces van het kopen van een traplift zo eenvoudig mogelijk. Waar u zich ook bevindt in Nederland, wij willen dat u weet dat u weer controle over uw huis kunt krijgen. Wanneer de trap een probleem is geworden, hoeft u niet te verhuizen naar een gelijkvloerse woning.

Om uw huis weer veilig en toegankelijk te maken, moeten we een gepersonaliseerde service bieden, omdat alle huizen verschillend zijn, en de behoeften ook. Vanaf ons eerste contact zijn wij er voor u, omdat we weten hoe u het meeste uit uw huis kunt halen.

De eerste stap

Uw eerste contact moment met ons, zal waarschijnlijk over de telefoon zijn. U ontmoet dan een van onze vriendelijke telefonische adviseurs. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om te luisteren naar wat u nodig heeft.

Zij kunnen uw wellicht alvast van telefonisch advies voorzien, maar de kans is groot dat ze dat aan onze gespecialiseerde adviseurs overlaten. Dit doen zij omdat de adviseur naar uw huis komt en persoonlijk met u praat. U hoeft dus niet het comfort van uw eigen huis te verlaten om alle informatie die u nodig heeft te ontvangen. De gespecialiseerde adviseur laat u zien wat wij voor u kunnen doen en meet uw trap precies, zodat wij een traplift kunnen maken die perfect in uw huis past.

Stannah Starla traplift op trappen

Het kiezen van uw lift

Wanneer het aankomt op het kiezen van een lift, heeft u waarschijnlijk geen idee  waar u moet beginnen. Daar zijn onze adviseurs voor: om u de juiste vragen te stellen zodat wij begrijpen wat u nodig heeft. Zij nemen de tijd om meer te weten te komen over uw mobiliteitsproblemen. En hoe een traplift u kan helpen om uw bewegingsvrijheid weer terug te krijgen. Ze stellen u de perfecte lift voor en laten precies zien hoe we deze aan uw wensen kunnen aanpassen. Dit kunnen wij doen aan de hand van verschillende veiligheid en comfort opties en zelfs een selectie stoffen en motieven die bij u thuis passen. De adviseur kijkt naar waar de stoel uitkomt wanneer deze niet in gebruik is, analyseert uw trap en bekijkt welke stoel het beste bij uw behoeften past. Ze vertellen u of u een rechte of gebogen rail nodig heeft en alles over onze voetensteun en bedieningsopties. Ook bekijkt u samen met de adviseur de opties voor nieuwe trapliften en voor jong gebruikte exemplaren. Tegen de tijd dat de adviseur weer vertrekt, kunt u ervan op aan dat alle opties besproken zijn.

Daar eindigt het niet bij

Zodra u uw nieuwe traplift heeft, krijgt u 2 jaar garantie voor het onwaarschijnlijke geval dat er iets met uw traplift aan de hand is. Om u gemoedsrust te geven, omvat de garantie een storingsdienst, zodat u weet dat wij er voor u zijn als u ons ooit nodig hebt.

Wij staan altijd voor u klaar, dus mocht u een vraag hebben, aarzel dan niet om de telefoon te pakken en ons een belletje te geven. Een van onze vriendelijke adviseurs helpt u graag verder.