Ons productenaanbod


Stannah Trapliften - Wereldwijd marktleider in trapliften.

Anderhalve eeuw in de industrie heeft ons het een en ander over liften geleerd en over de mensen waarvoor we het doen.

Wij maken al meer dan

150

Jaar wereldwijd voor velen het leven gemakkelijker

Wij hebben meer dan

750,000

Mensen hun onafhankelijkheid teruggegeven

Wij hebben opeenvolgend

9

Prijzen op het gebied van gezondheid en veiligheid

Stannah trapliften: verrassende feiten over Stannah’s trapliften!

stannah Play

De Stannah familiewaarden

Omdat we een familiebedrijf zijn, zijn onze waarden een essentieel onderdeel van waar we voor staan. Doordat we niet aan aandeelhouders zijn toegewezen, hebben wij de vrijheid al onze eigen beslissingen zelf te nemen. Wij willen dat u weet dat ú op de eerste plaats komt.

Stannah oude foto

Wij geven u de beste traplift op de markt

Er is een reden waarom Stannah wereldwijd marktleider is, en aanwezig is in meer dan 40 landen, verspreid over 5 continenten. Wij zijn trots dat we een uitstekend product kunnen leveren dat zowel aan uw als aan onze hoge verwachtingen voldoet. Wij kunnen de kwaliteit van onze producten waarborgen omdat onze eigen technici elk onderdeel van de trapliften in onze eigen fabrieken maken. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit, en we hanteren de veiligste werkpraktijken. Het resultaat is een krachtige, duurzame traplift die de tand des tijds zal doorstaan en u jarenlang in beweging zal houden.

Stannah eerste traplift

U krijgt waar voor uw geld

Een Stannah traplift geeft u de gemoedsrust die u zoekt. Omdat we zelf elke traplift ontwerpen en produceren, weten we dat deze zo veilig mogelijk is. Uw Stannah traplift is een investering in de hoogst mogelijke kwaliteit en zal tientallen jaren meegaan. Het voelt heel fijn wanneer u weet dat u de komende jaren veilig en comfortabel in uw eigen huis kunt blijven wonen. Daarnaast krijgt u naast uw traplift een gratis (snelle en schone) installatie en 2 jaar gratis garantie bij elke nieuwe traplift. Dat noemen wij nog eens een goede deal!

Starla traplift boven

Voor advies waar u op kunt vertrouwen

Omdat een traplift geen alledaagse aankoop is, weet u misschien niet waar u moet beginnen. Wanneer u de beslissing moet maken over welke u traplift u wilt, bieden wij u daarom gratis advies en een vrijblijvende offerte, zonder voorwaarden. We willen er zeker van zijn dat u het product krijgt dat het beste bij uw behoeften past, daarom dringen wij er nooit op aan om bij ons te kopen. Maak er het beste van, geef ons een belletje en stel al uw vragen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid om u het advies te kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Of het nu aan de telefoon is of tijdens een huisbezoek, we zijn altijd eerlijk tegen u.

stannah advies

Voor een persoonlijke service

Van persoonlijk advies via de telefoon tot aan een huisbezoek van onze adviseur, wij stemmen onze diensten altijd af aan u en aan uw behoeften. Tijdens uw huisbezoek meet onze adviseur elke centimeter van uw trap op en worden alle mogelijkheden met betrekking tot de traplift, stoelen, stoffering en extra functies, besproken. Als u het allebei eens bent over wat het beste is, ontvangt u een aangepaste offerte voor de perfecte traplift. Uiteraard is deze offerte vrijblijvend, dat betekent dat we niet druk op u zullen uitoefenen zodat u bij ons koopt. Wij willen dat u alle informatie heeft om een weloverwogen beslissing te kunnen maken.

Stannah gepersonaliseerde service
scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button