Traplift techniek – het is een doorlopend proces

We zijn altijd bezig om onszelf te verbeteren zodat wij de beste traplift kunnen maken die er is.

Achter de schermen in onze fabriek zijn onderzoekers druk bezig om te bekijken hoe ze u kunnen helpen het maximale uit onze trapliften te halen. Ze werken nauw samen met onze traplift-ingenieurs om de traplift tot een hoger niveau te brengen.

Stannah traplift Techniek

Wij werken hard aan uw traplift om uw leven zo comfortabel mogelijk te maken. Hoe doen we dat?

  • We leggen alleen verantwoording af aan onszelf en onze klanten, daarom hebben we de vrijheid om in innovatie te investeren. Dat betekent dat als een van onze ingenieurs een idee heeft waarvan zij denken dat het u veiliger of comfortabeler zou maken, wij de vrijheid hebben om dit daadwerkelijk te onderzoeken.
  • Omdat we een familiebedrijf zijn, kunnen we ervoor zorgen dat onze normen de regelgeving overtreffen. Wij hebben ISO-certificeringen in de gebieden van Kwaliteitsmanagement en Arbo-management behaald.
  • Omdat we elke traplift zelf maken, kunnen we de betrouwbaarheid en veiligheid garanderen. Onze kwaliteitscontrole zorgt daarvoor. Het betekent ook dat we alleen de veiligste materialen gebruiken.
  • Onze trapliften zijn minimaal getest voor 25.000 opeenvolgende heen- en terugreizen. Uw traplift is gemaakt om tientallen jaren mee te gaan.
  • Bij het maken van onze trapliften worden alleen de beste werkmethodes toegepast. We investeren in opleidingen voor onze medewerkers totdat ze het beste zijn in wat ze doen.
  • Toegevoegde functies. We denken aan alle mogelijke scenario’s. Zo kunt u in het geval dat u artritis heeft die opspeelt, uw veiligheid waarborgen met een ergonomische veiligheidsgordel. U heeft slechts één hand nodig om deze vast te maken, zodat u ‘s ochtends veilig naar beneden glijdt.
  • Wij zijn ingenieurs, maar we begrijpen dat u om meer dan de mechanica van uw traplift geeft. Daarom hebben we aan het ontwerp gewerkt, zodat deze naadloos in uw huis past.

Het geeft ons gemoedsrust om te weten dat we altijd de hoogste serviceniveaus bieden. Dat is de enige manier waarop we kunnen werken. De wetenschap dat u veilig en comfortabel in uw huis bent, is van groot belang voor ons. Elke stap van ons proces wordt zorgvuldig gecontroleerd om dat doel te bereiken. Bel ons voor meer informatie over hoe we onze trapliften aan uw specifieke behoeften kunnen aanpassen.